saturday night was awesome!




Vilken super duper helg det var varit! Josefin och Albins 20års fest var enastående. Trots luckor kommer jag ihåg hur kul det var och hur fantastiskt det var att träffa alla igen! En sak jag inte kommer ihåg var att jag klämde Johannes hand i bildörren, han satt fast helt enkelt och jag hade bara gått och pratat med folk, haha!! Shit happens. Gårdagen spenderades med ett bakfullt gäng på thai och sen gick Jag och Rebecca vidare till Roddys och fikade. Vi träffade Susanne, vår fina lärare från gymnasiet. Hon började gråta, sött! Patrik och Marcus träffade vi också, det var ett tag sen sist. Nu har jag gått och blivit sjuk också, så jag ska knapra piller hela dagen så jag blir frisk!!

Lördagens dåligaste raggnings replik:

-Erica, du ska ut här ifrån nu!
-eh?
-Så råsnygga människor som du borde inte få vara här!
-HAHA!!


genvägar är senvägar

Jag var med i en skräckfilm innan! Kändes det som i alla fall. Jag skulle ta en "genväg" till maxi för att köpa lite snacks till tacosen, men jag cyklade vilse! Kom till återvändsgränder och små konstiga stigar. Kom in på en smal väg med träd på båda sidorna (heter det allé?), inga lampor fungerade, det var kolsvart och jag såg knappt vart jag cyklade. Men jag fortsatte och såg lapor lysa längre fram. Huset framför mig blev bara större och större och det var höga stängsel med massvis av taggtråd framför, jag insåg att jag kommit till ett fängelse! Utanför hörde jag mörka röster som skrek och längre bort såg jag en bil som burnade utanför. Jag var livrädd! Allt såg ut som det gör i en skräckfilm. Jag tog snabbt fram mobilen och ringde Rebecca med skakig röst efter jag vänt och cyklade tillbaka i mörkret med fängelset och de skrikande rösterna bakom mig. Så utbriser hon "tänk om det rymt någon fånge som ligger gömd i skogen där du cyklar!" Tack, va säker jag kände mig, höll på att bajsa i brallorna. Kom in på fel vägar på vägen tillbaka och cyklade in på vägar som gick som laburinter. Efter att ha cyklat runt i en kvart (man hinner cykla långt på en kvart) hittar jag tillbaka på rätt väg och tog den långa vägen till maxi. Det ska jag fortsätta med i framtiden!

strip and get fit






Vi välkomnar fredagen med öppna armar och leende munnar! Ikväll blir det herr fritt hos Rebecca med Idol som underhållning och tacos som kvällens buffé, damen har lovat att inte somna denna gången. Längtar arslet av mig till imorgon då vi kör ner till Ljungby för en ALL IN på Josefin och Albins 20 års fest! De har hyrt en egen pub där det kommer säljas halvliters öl för en guldpeng, tvivlar alltså på att vi kommer få i oss för lite alkohol. Spännande!

På tal om annat! Jag vill ha en stripper pole. Hur coolt hade inte det varit? Jag ska köpa en sån, grymt!!


birthday kids and christmas songs



Hej hopp snopp. Jag och Rebecca har varit duktiga och storhandlat! Det hördes ett eko i mitt kylskåp så fort jag öppnade dörren så kände att det var dags nu. Jag vet inte om det är tillåtet än, men damen håller nu på att julpynta sin lägenhet! Gardiner, julstjärnor m.m sätts upp och jul musiken dunkar för fullt. Vill inte påstå att det är speciellt obehagligt, mer sådär mysigt faktiskt. Men det är inte ens första december än! Själv sitter jag med färg i håret och väntar ut tiden på att få skölja ut det, alltid lika drygt.

Passar på att hälsa min älskade mamma, min fina Josefin och härliga Albin tre stora GRATTIS på eran dag!!

Kim Fransson


Nu ska jag strax möta upp Rebecca och kila till gymet. Men innan det vill jag dela med mig av en låt som är grym - live, precis som denna ovan! Röst som en Gud och jag ryser i hela kroppen när han går upp i de högsta tonerna. Ni som kollade på Made In Sweden vet vem han är! Nu ska jag kasta på mig kläderna och gå ut med soporna, sen städa upp lite! Tänkte även att jag skulle ta tag i det här med att få upp hyllor och speglar min lägenhet, så imorgon ringer jag vaktis och lånar en borr av honom, punkt.


after rain comes sunshine


Det är så underbart i Västervik. Trots att det har regnat en hel natt är det sol när man går till jobbet! Det är så mysigt att kolla ut över havet och se alla ankor flyta omkring i det stillsamma vattnet. Nu har jag jobbat i tolv timmar och är ganska slut i huvudet. Det är så härligt på ett sätt att stanna kvar på jobbet efter att man egentligen slutat, idag valde Jag, Rebecca och Malin att stanna för att tjäna mer pengar. Innan man sätter igång igen fikar man och driver med chefen, fruktansvärt kul. Men nu ska jag ladda upp för imorgon igen och pumpa, både på gymet och jobbet!


what the f?



Efter jobbet åker Jag och Rebecca hem till henne. När vi öppnar dörren hör vi hur något mjauar, kollar på varandra med skräck i ögonen och sen in i lägenheten. SÅ ÄR DET EN KATT DÄR!! Hur sjukt är inte det? Vi gjorde många tappra försök att bära ut katten men den var helt besatt. Jag försökte till och med gå ut och finta av den men den hann in genom porten före mig! Tillslut gav vi upp. Rebecca gjorde en "kattlåda" gjort på en pizzakartong och lite rivet papper, hahah!! Vi döpte den, först blev det Anges (innan vi upptäckte att den hade kulor) efter det Svennis. Svennis var inte blyg, han rengjorde sig på de mest intima ställena och det såg ut som att han gjorde något helt annat med sig själv! När han tröttnat på oss gav han sig ut på nya äventyr och hoppade ut genom balkongdörren.. We'll always remember you Svennis ♥


noll hjärnaktivitet

Efter närmare undersökningar kom jag fram till att det inte alls tog 1,5h att gå till ishallen. Det tog typ 40 minuter, haha! Får skylla på att det var mina fyra timmars sömn i natt som spökade. Fixade och trixade lite med bloggen innan och visst fick jag ihop det tillslut! Den är långt ifrån klar än, men en förbättring blev det. Tycker jag iaf. Kvällen i övrigt har varit stendöd! Men det har varit skönt, större delen i alla fall. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning för sängen så jag hinner samla lite energi till jobbet imorgon, det är bara tre timmar men det gäller att vara skärpt! Ska bli spännande och se hur mycket klirr i kassan man lyckas få ihop.


I miss my girls..

Haha, det tog 1,5h att gå till ishallen för att möta Fredrik, 1,5h!!! Men bara 20 minuter att cykla hem.. Det tar typ 20 min och cykla runt Ljungby tre gånger, haha! Jag fick i alla fall röra på mig och jag han prata med Emelie, Louise, Olivia, Rebecca och Elin på vägen, haha. Josefin slapp undan för att hon hade sin mobil avstängd! Nu vill jag att alla ska vara samlade, längtar till nästa helg!

Saknar Oslo. Ganska mycket nu faktiskt. Samtidigt som jag trivs så bra här!

Saknar min farmor. Det är 2 år och 2 dagar sen hon gick bort, men det känns som igår.. ♥

 

 


boooooring






Dessa tre bilderna representerar hur tråkigt jag har just nu, hur trött jag är och hur tokig jag blir snart!
Måste orka gå till netto och möta upp Fredrik snart för att hämta cykel fan. Och netto ligger på andra sidan stan. Suck! Nej, nu gör jag det så jag har det gjort!!


I don't kiss and tell.


Hur kommer det sig att folk ALLTID ska ringa mig på en lördag och söndag morgon klockan 8? Kunde inte för allt i världen somna om igen, trots att jag inte var i säng försen tre inatt. En bit in i samtalet blev jag så pigg och glad att jag svävade på moln, ungefär.

Men Gud vilken underbar fredag det var igår! Jobbet gick väl inte som planerat, får mest kunder som säger:

"Jag pratar max med en telefonförsäljare i 3 sekunder, men du har sån härlig röst så kunde inte låta bli att höra vad du hade att säga"

"Va härlig röst du har, kan vi inte äta middag ihop någon gång, seriöst?"

"Kan inte du komma och bo hos mig här uppe i Norrbotten, du kan behöva komma ifrån storstadslivet och komma ut i skogen, så kan du och jag åka skoter, jaga lite älg. Du får bo gratis hos mig?"

"Men Guuud vilken härlig tjej du är, jag slänger alltid på luren när det ringer någon säljare annars, jag vill ha telefon abonnemanget och ångrar jag mig och vill ha bredband också så ringer jag! För du är den enda jag vill ge provisions pengar till!!"

Jag kanske inte borde sitta och sälja telefonabonnemang, jag kanske ska starta en telefon sex linje, haha!

Kvällen kvällen kvällen.. Vad ska jag säga? Jag fick besök, fin besök. Hallelulja - I'm in heaven!! Nu säger jag inte mer om det.

Så till något annat! Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten ju.. Men i och med att jag inte fått upp en tavla eller hylla än på mina väggar känns det ganska tråkigt.. Måste hitta en jävla slagborr så jag blir kvitt dessa betong väggar!! Jag har lådor som står med saker i och som jag inte kan börja plocka upp innan jag fått upp en hylla.. Det gillas inte! Men idag tänkte jag nog ta tag i lite saker, typ bära ner de tomma kartongerna till förådet? Jag tror inte ens jag vill sätta upp mitt fina barbord i köket, säljer förmodligen det! Eller?! Nu fick jag ångest.

I vilket fall tror jag att denna lördagen blir en bra lördag, känns så än så länge och mitt horoskop verkar givande! (Ja jag läser horoskop dagligen, skit kul ju!).

Imorgon mellan 12-15 har vi cash game igen på jobbet! Underbart att få lite extra pengar sådär. Om jag nu får kunder som vill köpa och inte bara höra min röst! Haha..

Nu ska Beyoncé och Chris Browns stämmor få fortsätta att smörja mina öron och jag ska drömma mig bort ett tag.

Adios amigos!


till salu

Jag kom och tänka på en sak när jag stod i duschen igår. Jag skrattade så jag höll på att dränka mig själv, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av min livshistoria! Det är nämligen såhär.. Vi var i Marocko när jag var ca nio år gamal, en av mina bröder var då elva år gamal. Glada och spralliga går vi ner mot stranden. Helt plötsligt kommer det fram en ganska ung marockansk kille och stannar min mamma. Så frågar han henne på krasslig engelska "får jag köpa din dotter för en kamel?!", mamma skrattade lite och översatte till min bror som var så nyfiken att han inte kunde stå still! Min bror tyckte om detta tillfället, så drar han i mammas klänning och kollar på henne med bambi ögon "sälj henne mamma, sälj henne"! Livrädd som jag var sprang jag allt jag kunde ner mot stranden i hopp om att ingen äckligt marockan förföljde mig. När min familj hittat mig kramade dem om mig så hårt de kunde, sen gick vi och köpte munkar! Min bror var då fortfarande lite sur över att mamma inte sålde mig.. Han ville ju ha en kamel!

me, myself and I

Tiden bara springer iväg. Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon IGEN! Sen att man har världens härligaste arbetskollegor gör inte saken sämre. Helgen blir kanon lugn. Tre veckor framöver här kommer bli fartfyllda med maskerader, 20års firande och kryssning så laddar nu! Snart ska träningskläderna på och Nautilus blir vår bästa vän denna kväll. Så intressant var det.. Nej! Min blogg suger just nu och jag är medveten om det. Kanske ska lägga den på hyllan ett tag? Fast och andra sidan så skriver jag ju för min egen skull, för att det är kul. Och att jag har 20-30 unika läsare om dagen är ju skit kul och verkligen ett stort plus i kanten! Undrar vilka alla är där ute? Något måste jag ju gjort för att förtjäna er :)

snart helg!

Totalt dödstrött nu. Vaknade av att dörrklockan ringer 06.15 i morse, utanför står Rebecca med världens smile och lägger kommentaren "JAG VISSTE DET!", helt rätt - Jag somnade ifrån klockan när den ringde och gick upp som ett nyvaket yrväder med skammen som följeslag och kastade på mig tränings kläderna! Iväg kom vi och glad är jag för det. Jobbet har gått som på räls idag, hann knapra ihop sju avtal trots långa samtal med chefen! Imorgon kommer chefer från Tele2 och ska lyssna på oss tre som blivit uppgraderade till N15, nervöst! Men det fixar vi, vi sitter ju där av en anledning - att vi är bäst! Nu är lägenheten städad och är säng klar och jag tror faktiskt att jag ska sova nu.

tik tok on the clock

Jag har sjukt svårt att sova på kvällarna, aldrig haft innan. Jag har en förklarning! Mitt kaffe intag. Har aldrig druckit så mycket kaffe som jag gör nu. Förr 1-2 koppar om dagen - nu 4-5 koppar om dagen!! Koffieniet i en kopp kaffe sitter i kroppen i 36 timmar sen kan ni ju räka nu resten själva.. Imorgon blir det träning på efterlängtade Nautilus (förhoppningsvis lika bra som i Ljungby). 06.20 står Rebecca och brummar utanför. Dags att sova!

not just a ordinary monday


Vilken dag! Började med att jag försov mig, kom inte försent till jobbet som tur var. Haft utbildning halva dagen och VD:n och de högsta cheferna är på besök. Jag har fått förtroendet (samt Rebecca och Camilla) att börja sälja bredband inklusive den fasta telefonin då som vi bara kört innan! Huvudet hängde inte med och allt blev rörigt. Men imorgon så jävlar ska jag sälja arslet av mig, vilken möjlighet att fördubbla sin lön. Den får jag inte gå miste om! Det bästa med detta jobbet är att man kan tjäna sjuuuukt mycket pengar, om man ligger i förstås. Så nu när jag fick ytterligare en möjlighet till ett liv som ekonomiskt oberoende tänker jag använda den! Penga kåt? JA! Men vem är inte det? Ikväll blir det i säng tidigt. Har förbannat svårt att somna på kvällarna, vet inte varför, aldrig hänt innan. Diska är ju ett alternativ nu också, fy så tråkigt! Lika bra att ta tjuren i hornen med en gång. Tiden springer iväg, kanske bäst att börja om jag ska hålla mina egna löften..


söndags ångest

Tiden har sprungit iväg denna söndag. Gick till Rebecca och lunchade sen drack vi the och åt bullar. Vi satt flitigt och kollade uppdateringarna på killarnas match idag (i alla fall de sista 15 minutrarna, haha)! Grattis till Fredrik och Niclas som fick in pucken i mål trots en förlust med 6-4. Nu ska vi strax äta kvälls mat sen blir det vandrig hem och duschen som väntar! Söndags ångesten börjar krypa sig på och jobbet känns inte så lockande just nu.. Varför kunde man inte ta och vinna några miljoner? Varför kan man inte vara ekonomiskt oberoende? Jag är skit kass på att spara pengar, kanske borde överväga att bli bättre på det så man kan leva lyx om ett par år! Nu flyger tankarna iväg igen och det är dags att stoppa här känner jag.

Pleeease!!

Nu är jag hemma igen efter att ha kollat på skräckfilm (!!!!!) hos Rebecca. Killarna fick nog tinnitus några gånger.. Jag hatar skräckfilmer och sitter alltid med en kudde i knät och fötterna får abslout inte vara på golvet, mesig är jag. Skulle gå ensam ut i köket och hämta ett glas vatten när jag var som räddast, på tillbaka vägen skrämmer Rebecca mig så det flyger vatten i hela deras hall och på hela mig, mitt skrik hördes nog ända upp till tredje våningen! Haha.. Som sagt, jag HATAR skräck filmer.

Mitt Spotify har slutat att fungera.. Så jag måste uppgradera mig till premium! För att göra det gratis behöver jag nio stycken som signar åt mig! Skulle vara JÄTTE TACKSAM om några av er söta läsare skulle vilja hjälpa mig med det. Efter att ni registrerat er, så gå in på eran mail och klicka på den länken. Då kan även ni få gratis Spotify Premium om ni får nio som vill hjälpa er! Då går ni tillväga såhär: När ni är inloggade på eran sida som ni registrerat er på, tryck på "refer friends" där finner ni en länk som ni ber era vänner gå in på och registrera sig.
Detta är givetvis helt gratis! Hjälper ni mig så hjälper jag er :)

Min länk är: http://www.FreeSpotifyPremium.com/index.php?referral=43237
SNÄLLA hjälp mig, jag dör utan Spotify..


basker vs mössa


Jag har inte gjort något vettigt idag. Så snart ska jag cykla till Rebecca där sällskap väntar! Haha, hittade en basker som jag köpte en gång i tiden men aldrig använt och jag kommer förmodligen inte använda den heller. Men den KANSKE ska få följa med på cykel turen, enbart för att det regnar ute! Eller så får det bli den gamla hederliga SVEA mössan.


roligt


Jag tycker det är fantastiskt att Facebook är så bra på det svenska språket!


fredagen den 13 november.


Det känns att man jobbade tolv timmar igår. Dagen idag har gått i slowmotion! Cyklade direkt till ICA efter jobbet och hämtade ut min efterlängtade boxer, så nu har jag alla kanaler jag vill ha och jag betalar inte ett skvatt för det, lyx. Givetvis cyklade jag hem till Rebecca med en stor kasse gottigheter i bagaget! Tjejen har legat däckad i sängen fyra timmar och missade IDOL som vi skulle plöja igenom tillsammans denna fredags kväll. Så jag har suttit själv med en påse godis, en skål chips, en skål dip och cocacola med datorn i knät och fredags myst med mig själv kan man säga! Men jag förstår henne, hade jag varit hemma nu hade jag inte haft ögonen öppna. Imorgon ska jag sova så länge så jag vet inte ens om jag vill vakna! Dessutom blir detta den första helgen som jag faktiskt sover i min lägenhet sen jag flyttade in, vi var ju på besök i Ljungby förra helgen! NickeKlick ska få äran att köra hem mig i natt när han kommer hem från sin match, haha!

Jag är sugen på att ändra min header på bloggen igen.. Jag tröttnar så fort på saker och ting! Vill göra och ha nya saker hela tiden! Men eftersom att jag är super kass på att ändra headern och bloggens utseende (ska jag vara ärlig så har jag inte ens en jävla aning om hur man gör) så kommer ju inte detta gå så bra. Rebecca har alltid varit min högra hand när det kommer till detta och fixat allt till mig, så vad ska jag ta mig till? Måste stå på egna ben någon gång känner jag :P Sen har jag inga super nya bilder jag kan använda mig av heller.. Jag får se hur jag gör och om jag över huvud taget klarar av det med alla dessa koder och siffror och bokstäver och teknen och skit. Haha!

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår än, men här måste det ske drastiska förändringar! Jag är kort hårig samtidigt som jag är lång hårig. Helt fel liksom! Färg? Hur ska jag färga det?

Andreas har nog rätt i det han sa till mig för ett par dagar sen - "du är så tankspridd erica!"
Och ja, jag är nog det, just nu iaf. Eller så har jag bara så tråkigt så jag tänker och skriver så onödiga saker, haha!

Bilden är i alla fall från sommaren 2008, fy fan va snygg man var då! Kropp som en gudinna, brun som en pepparkaka, blond var jag också och helt !! (får man säga så bra saker som sig själv i samma mening?) Jag tränade minst 4 ggr om dagen och låg på stranden hela dagarna hemma i varberg. Så ska jag se ut igen, inom en kort framtid. Mitt mål. Bra mål.


be my lover?


Hemma från jobbet och Cash Game, som gick ganska bra faktiskt och jag tjänade ihop en tusenlapp2,5h (varför gör jag inte så vaje dag tänker jag nu, vilken dagslön jag skulle få!!). Efter 12h arbetsdag är jag är hjärndöd, samtidigt som jag är sinnessjukt spidad på allt kaffe jag lyckats få i mig idag! Nu ska jag avverka ett avsnitt The Hills och jag kan klart och tydligt erkänna att jag inte återhämtat mig från veckans avsnitt av Gossip Girl, helt galet. När jag blir stor ska jag iaf gifta mig med Nate, så de så! Imorgon blir det Idol hemma hos Rebecca och det blir pojk fritt. Är det bara jag som smälter lite inombords av bilden ovan?


milliondollarbaby!

Disken är diskad, tvätten är tvättad, lägenheten är städad, naglarna är målade och hela jag är tiptop! Imorgon har vi Cash Game på jobbet, vilket innebär att de som vill jobba tre extra timmar imorgon mellan 18-21 får göra det. Och de säljen vi gör får vi ut pengar för direkt i handen! Och jag ska sälja som en Gud imorgon och därför måste jag vara tiptop. Jag ska inte kunna sitta och klaga på någonting (vilket man inte ska göra i vanliga fall heller, och det mesta handlar bara som ren och skär inställning), men imorgon gäller det och hur det går är det ingen som vet! Lunchen mellan 17-18 imorgon ska jag äta sushi, lite lyx får man unna sig! Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag behöver sömn. Puss!


Godmorgon!


Idag är jag faktiskt piggare än väntat och det är ju positivt! Sen att jag druckit 3 koppar kaffe är en annan sak.. :P Jag har blivit så smart så jag förbereder kaffet på kvällen, så sätter jag bara på kaffebryggaren när jag vaknar! Det var ju inte så kul kanske, men en sak som jag tycker är kul är att det inte regnar ute idag!! Jag måste slänga på mig lite kläder nu.. Riktigt taggad för imorgon!!! Då händer det två fantastiska grejer. Ha en fin dag.


Cruise and Ashley style?


Såg ut som en blöt katt efter att jag kommit hem från jobbet. Stod i duschen i en timme och tinade, skönt!! Åt världens godaste sushi på lunchen med Rebecca idag, sushi kommer bli den nya helg maten och ersätter pizza, Mc D och all annan äcklig skit mat. Toppen på berget denna fantastiska dag är att vi ska åka på en firma fest med jobbet den 12 december, denna fest kommer att ske på en kryssning ute till havs, längtar arslet av mig. Dessutom betalar vi inte en krona på detta kalas, mer än alkohol då och jag känner på mig att det kommer hävas endel!

Någonting jag försöker välja mellan nu är, klippa mig eller inte klippa mig! Jag är så trött på att ha kort frisyr även om jag vet att det passar mig mer än långt hår. Nackdelen är att man hela tiden måste göra iordning håret annars ser man ut som ett och annat rufs, dessutom att det inte blir så mycket variation. Jag tänker på hur skönt det är att bara kunna gå upp på morgonen och sätta upp en slarvig tofs innan man går till jobbet men ändå vara helt rå snygg! Nu tänker jag ju definitivt inte att jag ska ha hår ner till röven, utan en längre page som är lite kortare i nacken. Som super snygga Ashley Olsen på bilden ovan! Vad tycker ni?

 


back then


Vad hände?


en gång för alla.


Som om vi inte redan visste det, Beyoncé har världens finaste kropp! Platt mage, smal midja och en rumpa skänkt från ovan. Så nu blir det ett slut på all skit mat och träningen går före ALLT! So, let's try this again shall we?

party höjare!





Nu är Jag och Josie hemkomna från en galen dag på IKEA!
Vi är tillräckligt laddade för fest ikväll, det blir hårt.
Snart kommer Rebecca och Emelie och joinar oss, dags att hoppa in i duschen kanske!

Mobilen har gått på högvarv idag och man vet aldrig vart man försvinner in i natten ;)


what about yesterday?

Igår, väl kommen till Ljungby mötte Jag upp Emelie, Josefin och Lousie!
Helt fantastiskt att se dem igen. Josefin och Lousie hade tjuvstartat med alkoholen så det fick Jag och Rebecca ta ikapp. Emelie skulle jobba natt, det gillade vi inte!
Vi som hade tillstånd att dricka alkohol möttes upp hemma hos Josefin och en stund in på kvällen skålade vi med skumpa! En reunion minus 2 pers. Tiden sprang iväg och vi hade ingen koll, när vi tittade på klockan var den ett! Så vi sprang ner till Harrys, slapp dessutom att betala (vi vad där 40 min!).

Jag kan inte påstå att något ändrats med Ljungby. Folk står och hånglar med allt och alla överallt, det är samma folk ute, samma folk som ska ha uppmärksamhet osv. Ljungby är förövrigt en köttmarknad, så ni som inte fått något på länge, Välkomna till Ljungby och plocka!

Sen finns det ju de som sticker ut från mängden givetvis, såna man kan sitta och titta på länge!
Sen finns det de personerna man verkligen inte vill träffa, som man tvingas hälsa på i alla fall!
Sen de personerna som tror att man vill ligga för att man har en springa mellan benen!

Ikväll kör vi iaf all in!





Nu kör vi !

Nu sitter vi i bilen på väg till Ljungby!
DJ Nicke står för musiken och Jag och Rebecca sitter bak och laddar.
Champagnen står på kylning hemma hos Josefin, målet är att vi ska krypa hem inatt!
Låter bra va? ;)


JAG ÄR HELT FÖRTVIVLAD!

Seriöst, det går fan inte få upp en hylla i denna lägenheten!
Det är betongväggar och jag har borrat med betongborr med inte ens det fungerar!
Skriker i ren frustration snart.. Men nu ska vi inte vara negativa här, det kommer fixa sig!

Får väl ringa hit en händig karl och be på mina bara knän att jag får hjälp!

Imorgon åker vi till Ljungby och jag längtar!
Inte speciellt mycket efter Ljungby, men Josefin och Emelie!
Helgen kommer även spenderas hos Josefin och vi ska köra vårt race.

Nähe, om man skulle ta och sätta upp lite gardiner kanske?
Om det kommer hit en karl får vi se.


onsdag..

Jag lovade mig själv att gå och lägga mig innan elva idag, men det ser vi ju nu att jag inte lyckades med!

Min fina Rebecca kom på besök innan och tanken var att vi skulle hjälpas åt att inreda och sätta upp hyllor. (så att vi verkligen kunde börja plocka upp allt nu när killarna varit så duktiga och målat klart). Men in kommer hon och har glömt skruvdragaren, så det blev inte speciellt mycket gjort mer än prat :) De stora möblerna är i alla fall på plats! Mitt i all röra upptäckte jag att jag glömt benet till mitt bar bord hemma i Varberg, typiskt...
Lovade att lägga ut lite bilder, men bättre att ta det när allt är på plats.

Men imorgon ska här fixas efter jobbet för på fredag åker vi till Ljungby.
Det är inte speciellt kul att komma hem när det ser ut som ett bombnedslag!

Det blev även en mysig lunch på söder köket idag med Fredrik, Rebecca, Nicke, Sebbe, Sjölin och Kalle!

Nu ska jag sova riktigt gott i min sköna säng som jag fått på benen på idag!

I'm in love..


min lägenhet och jag

Killarna har gjort ett bra jobb med målningen, men de är inte färdiga ännu. Ett lager till ska på imorgon!

Jag får snart psykutbryt (som fredrik brukar kalla det) på min vardagsrumslampa!
Hur jag än vrider och vänder på delarna så blir den inte som den ska, helt konstig!
Så om något har en beskrivning på denna lampan, skicka den snälla! Tro mig, det ser lättare ut att bygga ihop den än vad det är..



Vann en iPod nano 16GB igår på jobbet, jag var inte ens där haha!
Så i och med att jag redan har köpt en för lite över en månad sen sålde jag denna till en hemlig budare ;)
Skönt med lite extra pengar sisådär.

Nu vill jag att det ska vara färdigmålat här så att jag kan börja göra denna lägenhet till mitt fina hem! det börjar arta sig, jag har ju som sagt fått upp det mesta, men inget i vardagsrummet. Så imorgon efter jobbet kör Jag och Rebecca på en "do ericas home, to a home". Det kommer bli så sjukt fint här!!!!!

Nu ska jag bråka färdigt med lampan, om det så ska sluta med att den åker i papperskorgen..

Ohja just det! Nästa helg kommer vi ner och hälsar på i Ljungby :)


tisdag

Godmorgon mina söta!

Fick inte speciellt mycket sömn inatt, men jag får stå ut!
Det mesta är upp packat, utom det som ska vara i vardagsrummet.

Nu snart går jag till jobbet och snart kommer killarna hit och målar!
Nu vill jag bara att klockan ska bli fem så jag får sluta jobbet och åka hem och se resultat :)
Sen fortsatta packa upp det sista och skruva upp hyllor och sånt.

Nej nu måste jag fixa en del innan de kommer så att de kan börja arbeta med en gång!

Det kommer bilder senare :)


påväg

Det är när man ska börja lasta på släpet man inser hur sjukt mycker saker man har!
Jag fick i princip med mig allt, men lämnade endel kvar i Varberg som de får köra upp vid senare tillfälle..

Att sitta i en bil i flera timmar är defenitivt inget jag tycker om, men nu har vi tio mil kvar till Västervik!
Längtar till allt är inne i lägenheten, bor på tredje våningen så kan ta sin tid :P

Någon frivillig som vill hjälpa till så, Ja tack!


video

Jag har genom åren lärt mig att man ska bjuda på sig själv!
Så bjuder på några riktigt roliga klipp som vi skrattat röven av oss åt!

När mina tjejer fixat en överrasknings avskedsfest för mig innan min flytt till Oslo hade de skrivit en låt om mig, en väldigt rolig sådan! Satt nyss och grät av skratt när jag såg den! Haha..



Här håller vår bästa Majsan ett avskeds tal på champagne frukosten!



HAHA, Majsan skjuter iväg en snor bobba på lektionen och upptäcker inte att jag filmar försen i slutet av filmen! Hon är för söt hon!


 HAHA, denna mexican night kvällen är värd att minnas, så också denna extremt 'seriösa' dansen! haha

Tåget hos Niclas, hahaha..

Pistol dansen! haha, filmen talar för sig själv..





Nu ska jag skratta tills jag somnar, för klockan sex ringer klockan och det är dags för flytt! :)


Jul Pyssel

Tro det eller ej, men jag har jul pysslat redan första november!
Jag har sagt till mig själv att jag inte ska ha massa jul saker uppe i år, därför så fick jag idén att göra något diskret som påminner om julen. Jag kommer givetvis ha adventsljusstakar och lite jul kulor i fönsterna, men inte massa jul tomtar i varje hörn.

Så jag gjorde de här för att få lite mer jul stämning iaf!







För er som är intresserade hur jag gjorde bjuder jag på en kort liten summé.

Du behöver:

2 koner i hårdpapp
2 penslar (en för färg och en för lack)
Glansig lack
Färg (jag använde mig av jul röd och guld)
Sarvett med motiv.

Såhär gör du:

Måla ett lager med röd färg på konerna, låt torka (tar cirka 1 minut).
Blanda lite guld färg med det glansiga lacket, stryk ett tunk lager på konerna. Låt torka (tar cirka 2 minuter).
Klipp sedan ut motivet på sarvetten, är det flera lager efter att servetten är utvecklad låt gärna alla lager vara kvar. Stryk lite lack på konen där du vill att motivet ska vara och sätt på motivet på konen. Stryk sedan ett ganska tjockt lager lack över motivet, börja uppifrån och ned då motivet annars vill buckla sig. Låt torka och det är färdigt! Snabbt och enkelt för er som vill göra något eget!


Goodmorning?

Steg upp för en timme sen ungefär, tack och lov för att jag fick sova ut!
Igår väckte mamma mig halv åtta nämligen, dödstrött.

Mami jobbar och hennes man står och lagar mat till oss, jag som nyss ätit frukost..

Imorgon flyttar jag in i min nya lägenhet!!
Och på tisdag kommer jag ha tre söta hockeyrumpor som målar om i mitt vardagsrum!
Haha, kändes bra att ge de arbetslösa lite att göra om dagarna! (även om de ställde upp frivilligt).
Tror ni kommer göra ett kanon jobb!

Igår satt jag och fixade med Spotify och hittade en sida där jag kunde slingra mig förbi alla betalningar och skit.
Så nu är jag superglad!

Nähe, om man skulle ta och slänga in en maskin tvätt och fixa iordning sig lite.

Längtar så mycket till imogron att jag knappt kan bärga mig!!



RSS 2.0