dreaming is believing

Dagen har bestått av träning, begravning och restaurang besök. Blev även en runda på stan också! Hittade massor av fina skor och jag blev lovad ett par, men eftersom att jag nu slipper betala dom själv känner jag att jag vill vänta tills lite mer sommar skor kommit in haha.

Var även inne i en butik som heter Vintage, där dom säljer gamla kläder, skor, smycken m.m (typ som second hand fast finare kläder och dyrare). Blev blixt förälskad i en väska, men jag gick istället därifrån, som olyckligt kär.. Sen hittade jag en GRYM "one piece" fast i jeans tyg med massa härliga detajler och fickor. Dock var denna aningens för liten.

Men igår köpte jag en underbar ansiktsmask bland annat. Renar huden och gör den super mjuk! Vintern har satt sina spår så nu är det dags att skämma bort huden känner jag. Den både svider och sticker, vilket faktiskt känns bra!
någon som vet varför texten blir ihop trycka i inläggen? skapligt irriterande!
Nu sova.

love it!

nu är det gjort. mitt hår är rött, men dock inte så rött jag vill ha det så får bli en omgång till! (trodde inte jag skulle gilla det men nu vill jag ha rödare!!). bilden är inte speciellt rättvis.. det är rödare in real life. hårotten är dock riktigt röd haha! efter en omgång färg till är det klippning som gäller, men det görs när jag åker ner till Ljungby.


nu ska jag försöka sova och hoppas på att mardrömmarna håller sig borta! träning står på schemat imorgon, längtar!

hjälp sökes

Just nu är jag den tröttaste tjejen som gått i ett par skor (jag har väl inte glömt att nämna det? haha)
Efter jobbet gick jag och däckade i bubbelbadet ungefär, galet skönt att vara ledig imorgon! Ska sova ut, TRÄNA och ringa massa samtal.

Tänkte även färga mitt hår också, men hur?! Jag behöver hjälp, så tänkte att ni kan få hjälpa mig ;)
Tre alternativ, så kom igen nu! (har ni andra förslag så flika gärna in med dom)
VARNING för gamla bilder!
alt 1:
en 2 år gammal bild på mig i ljusare hår
alt 2:

chokladbrun


alt 3:

har inga bilder på mig i denna hårfärgen, så kanske dags att testa?

tillbaka

Nu är jag på svensk mark igen och påväg direkt till jobbet. Stod upp 6 i morse, var på tåget 6.30 och bussen 7.30! Lyckligtvis har jag fått lite sömn på bussen och laddat upp med kaffe, boller med choklad och cola för att jag ska bli superwomen på jobbet idag, vi får se hur länge det håller. Solen skiner för fullt ute och jag hade mer än gärna bara åkt hem och njutit. Nu när jag vant mig någorlunda med att gå upp tidigt tänkte jag fortsätta så ett tag, vartfall gå upp tidigare innan jobbet så jag hinner träna :) vill inte påstå att dessa dagarna i Oslo vart semester direkt. Det var så mycket att göra hela dagarna att jag inte hann träffa någon av mina fina vänner! Men känner jag mig själv rätt blir det snart Oslo besök igen inkluderat alkohol och vänner! Nu ska jag försöka sova lite till så bloggar jag ikväll!

mobilblogg

Hej och hallå sæger jag från Oslo! Jenny och Stian har inte fått internet i nya huset æn så får bli en mobilblogg från jennys telefon! Hær ær det fullt upp hela dagarna och in på halva natten och vældigt lite sømn. Jenny vet precis Hur hon ska væcka mig, i form av en liten Allice i mitt ansikte :) Vi har Målat køk, tak, bord, packat upp lådor med allt møjligt, vart på IKEA, helsestasjon, skeidar, storo senter, fått besøk av Caroline, Kim och lilla olivia m.m. Imorgon blir det babysim sen får vi se om jag måste åka hem eller inte. Jobb fre-søn! Går allt enligt mina planer åker jag på fredag direkt till jobbet. Jenny visade sin tacksamhet till mig genom att ge mig en helt ny garderob, bokstavligt talat! (janina du har också fått massa) :) Stian visade det genom att skriva ett strikt kost och træningsprogram till mig, simpelt men væææældigt effektivt! Det gillar jag. Bra att han ær personlig trænare :) Nu ska vi snart sova allihopa, ser fram emot ænnu en dag med tidig uppgång, bløjbyten, bebisspyor, vælling, uppackning m.m! Måste sæga att jag ær sjuuuukt galet sugen på att flytta tillbaka hit, åh! Finns iofs inget som hindrar mig. Nu behøver jag sømn!

sova?

när du väl hittat en position som är någorlunda bekväm börjar en unge skrika och överröstar självklart musiken du har på högsta volym i hörlurarna. innan ungen tystnat har din sovposition blivit obekväm och du börjar leta efter en ny som är okej. du somnar nu till några minuter, vaknar av att huvudet ligger på din egen axel, håret har trillat ner i ansiktet och det kliar, rumpan värker samtidigt som den domnat bort och benen måste omedelbart sträckas ut. du böjer försiktigt över huvudet till andra sidan, sträcker på benen, sätter dig på andra skinkan, tar bort håret i ansiktet och gör ett nytt försök att sova. en stund senare vaknar du igen av att huvudet ligger på din axel, saliv rinner i mungipan, hörlurarna har åkt ut och ungen börjar återigen skrika. jackan som du knölat ihop för att använda som kudde har bildat fina märken i ditt ansikte och du börjar frysa, men att ta på sig jackan är inget alternativ när den används som kudde och att börja rota i väskan är på tok för jobbigt! sovpositionen måste åter igen bytas och resan fortsätter såhär hela vägen. Jag ger upp!

alltid på resande fot

sådär ja! då testar vi på att mobilblogga också. just precis nu sitter jag på swebus på väg till underbara Oslo! Hoppas verkligen att vi inte fastnar i tullen, då missar jag tåget från Oslo S som tar mig till min syster. Perfekt timing. Avskyr att vänta. Dock känns det inte akuellt att ta tåget med perfekt timing då vi sitter fast i en kilometer lång bilkö.. Min stora plan var att sova på bussen, men som vanligt blev jag pigg när jag satte mig och för rastlös för att försöka mig på det! Jag ger det ett försök! Hörs igen när jag anlänt i Oslo (om jag nu hinner med att blogga, Jenny har gjort ett schema med saker som ska göras denna veckan och det ska skötas strikt, goodbye 5 dagars ledighet..)

halloj!

Åh herrejesus! Här får jag damma av igen. Som jag sagt innan.. har inte haft något sug efter att skriva för att jag inte vill skriva ut allt som händer eller inte händer i mitt liv (även om det är det en blogg går ut på). Det är frustrerande och inte veta vika som läser haha!
I helgen blir det vartfall Göteborg och jobb. Sen 5 dagar Oslo som det ser ut nu =)
lilla dockan och sis var här från måndag-onsdag och hälsade på! kan inte få nog av sötsaken, så liten och go. tjockebolla =)
nej nu ska jag sova. hörs imorgon ;)

RSS 2.0