hey, soul sister

Todays news: Powerwalk in the sun, it was fantastico.

Grattis till bästa sis som fyller år idag!


dagens skratt

När Jeanette och Ante var här tog dom med en korv som blev min favoritkorv. Jag har aldrig brytt mig om att kolla vad den heter men när jag öppnade kylen idag och skulle ta ut korven fick jag ett skrattanfall! Korven heter Rackabajsare, haha!! Detta gjorde min dag och jag kan fortfarande inte sluta skratta när jag tänker på det.. haha norrlännningar säger jag bara!


it was a joke !

haha, bilden nedan är faktiskt på mig. Men nej, jag är inte gravid! Detta är resultatet på min mage när jag fått i mig för mycket mjölkprodukter, så en enkel slutsats på det är att jag förmodligen gått och blivit laktosintolerant! Min stackars mage lyckas växa mer än tio gånger sin normala storlek, vilket gör att den ser GIGANTISK ut! Hemsk. Så nu har vi fått ett smakprov på hur det kommer se ut när jag faktiskt är gravid haha. Som tur är börjar den sjunka ihop igen och återfå sin platta form. Men nu har jag lovat mig själv, ALDRIG MER PANNKISAR TILL KVÄLLSMAT!

Så vill jag passa på att gratulera min fina syster och stian som fick reda på att de blir en liten jente dom ska få i slutet av september ♥

surprice everybody


dear God

Jag vill ha sommar nu. Jag vill ha mina vänner nära. Jag vill ha långt hår och solkysst hy. Vita stränder och drinkar. Musik och fest. Jag vill ha maj och göteborg. Pengar i överflöd. Varför får man inte allt man vill ha när man ber om det?


1 APRIL!

Jag älskar denna dagen, just för att man får luras. Har nog aldrig lyckats så bra med ett april skämt någonsin i mitt liv, all kred till mig haha! Mitt skämt bestod av ett sms som skickades ut till nära och kära.

"Jaha, då har man spenderat natten på sjukan.. Körde in med skotern i ett träd igår vilket resulterade i en hjärnskakning och bruten arm!"

Mamma: Ringde upp och var jätte orolig samtidigt som hon tyckte jag var klantig.
Pappa: Ringde upp fly förbannad och frågade hur det gick med skotern, haha! Han såg sina pengar flyga iväg.
Josefin: "inte nog med att du krockade en moped och fick ligga på sjukhuset nu tar du en skoter också!"
Emelie: Fick tillbaka ett sms "april april?" Henne kan man aldrig lura..
C: Ringde och va söt som vanligt!

Osv!

Självklart spelade jag med när dom ringde. Sa att jag hade rosa bandage, det var mörkt ute och jag körde för fort så jag såg inte trädet, skotern klarade sig med mindre skador haha. Sjukt trovärdigt skämt med tanke på att jag ofta är ute och kör skoter! Kul dag detta, skrattar fortfarande =)

Har ni lurats idag?


RSS 2.0