gorgeous



Sådär ja, då fick bloggen en snabb uppfräshning (tills jag orkat göra något bättre..). Är galet sotis på Georgia May Jagger och hennes bedårande glugg mellan framtänderna! Varför kunde inte jag få en sån?

My lucky day?



Haha jag är verkligen i chock nu! Satt och skummade igenom facebook och fastnade vid något som såg ut som mitt namn, och det var det! Av alla som varit med och tävlat så är JAG vinnaren? Dessutom skrivs det ut på en sida som flera hundra tusen gillar. Ganska galet om ni frågar mig! Men tack och åter tack vår allas Ove Sundberg "Tjenare mannen" och såklart tryckakuten =)

me & myself



Nu är håret färgat och det blev faktiskt en väldigt bra röd nyans! Kom på att jag måste åka och köpa en färgbomb hos frisören så att det håller sig rött också haha. Har även de nyinköpta plaggen på mig på bilderna, älskar ponchon! Skorna köpte jag på Nilson förra året för 1199:-

time to read


Äntligen har min kära lillasyster börjat på Drottning Blanka och Spa&Fitness utbildningen. Tiden går så galet fort, kommer ihåg min första dag på gymnasiet! Så nu har hon fått hem två böcker som verkligen föll mig i smaken. Tänkte läsa igenom dem och få lite mer kunskap inom dessa områden! Har skummat igenom lite och jag bara älskar allt!

totally awesome



Efter dagens andra powerwalk avnjuter jag nu min goda kvällsmat i form av vattenmelon och nektarin! Är även nöjd med dagens inköp som bestod av - den gula halsduken, ponchon, strumbyxor och röd hårfärg (se två tidigare inlägg). Köpte även en avfärgning, för denna gången ska jag bli rödhårig och inte svart/röd haha. Resultatet får ni förhoppningsvis imorgon, samt en outfit bild på det nyinköpta om det skulle vara intressant? Imorgon ska jag försöka hinna med second hand. Kom på att de bara har öppet på onsdagar i Varberg, förutom en butik som säljer finare second hand till högre priser!

vintage

Jag har ett stort sug efter att köra in till stan och gå på second hand. Köpa billiga kläder och smycken och göra om till något unikt! Är inne i en "skapa" period nu, vill jobba med händerna mer än vanligt! Får se vad dagen har att erbjuda, än är den inte slut!

think twice

Då har denna dagen kommit till sitt slut. Har hunnit med så galet mycket idag, älskar såna dagar! Kan lägga mig med gott samvete nu. Har faktiskt kommit på ett väldigt bra tips som jag tänka dela med mig av, funkade för mig iaf. Har städat mitt rum så det är kliniskt rent och detta innebar ju också en rensning av garderoben! Hittade många av mina favorit jeans blandannat, som satt som gjutet innan. Det gav mig rejäl pepp för att träna hårdare och tankarna var hela tiden på dessa fantastiska jeans som inom kort ska sitta lika perfekt som de en gång gjort. Bytte även alla sommarkläder på klädhästen till höstkläder, underbart! Har kommit på att jag faktiskt älskar hösten (i alla fall när vädret var som det var idag. Sol, men ändå kallt och höstigt). Längtar redan sjukt mycket till morgondagens träning!



Jag är förövrigt väldigt sugen på att beställa Cleansingen ur Wen's hårserie. Inga av produkterna innehåller parabener eller annat som är skadligt för håret, vilket kan behövas nu när vintern kommer och håret tar skada. Dessutom är det 30 dagars provtid, så är man inte nöjd får man pengarna tillbaka. Blir ni sugna så finns det att beställa här!


När jag ändå håller på att prata om produkter som inte skadar tänkte jag predika lite om Smashit's foundation som är 100% ekologisk och naturlig. Den innehåller mineraler och täpper inte till porerna. Gå in på hemsidan och läs mer själva! Jag har alltid varit en person som köper saker som luktar gott (nu menar jag t ex schampoo och bodylotion), men har aldrig tänk på vad de innehåller egentligen! Tänk hur mycket kemikalier våran hud får stå ut med, skrämmade när man tänker efter.. Så nu känns det som att det är dags att tänka steget länge och faktiskt kombinera goda dofter som även är bra för huden! Vi ska trots allt behålla den i resten av våra liv.

a new day


Jag som längtar så in i norden till VMA igår, så somnar jag vid 22.00! Skit! Hoppas att reprisen går snart, bäst att kolla upp det på en gång. Det bästa är att jag kom upp i tid idag, känns bra att ha hela dagen framför sig! Ska fixa kort till körkortet och massa annat idag. Jobbigt nervöst. Nej dags att ta tag i dagen!
Svar på kommentar: Ponchon är från Ginatricot 149:- och stövlarna är från Prime Boots 3349:- (finns att beställa på Nelly.com)

copycat



Knä lång skjorta från ACNE 1995:-. Tänkte kika ut något snyggt tyg imorgon och sy min egen! Varför lägga mer pengar än man behöver när man kan sy själv? =)

önskelista



Blev förälskad i dessa två jackorna alldeles precis nu! Den första är från SAMSØE SAMSØE 3495:- och den andra från STORM & MARIE 2195:-. Fyller år den 20 december, bara så ni vet.

on my mind



Kan sitta i flera timmar på e.l.f:s hemsida. Älskar allt de har och framför allt deras priser! Ovan är ett utbud av vad jag kommer beställa inom kort. 

Mineral foundation
Mineral consealer
Mineral shimmer
Mineral eyeshadow primer
Mineral smokey eyes kit (tre skuggor, 2 borstar, en penna)
10 Piece Brush Collection

ALLT detta för ynka 398:-! Tappar hakan lika mycket varje gång jag tittar på priserna. Givetvis har de inte bara mineral produkter, de har allt! Men nu känns det som att det är dags att ge huden lite mineraler, sommaren har varit tuff mot huden. Vanligtvis är jag ett I.D bare minerals fan, men är galet sugen på att testa dessa produkterna. Det är ju billigt så varför inte? Kika in ni också =)

we don't belong here


I helgen var jag i Svenljunga och jobbade (med något jag inte kan yttra mig om än). Denna lilla stad hade något som hette "Texas Dagarna" och jag hamnade i chock när jag kom dit. Alla var klädda i cowboy hatt, myggjagare, rutiga skjortor och mer där till. Folk red fritt på hästar och det var liveband som sjöng country musik, stämningen var helt otrolig! Sent på kvällen efter avslutat jobb gick vi ner och skulle köpa mat och hamnade på en bar/pizzeria. Där inne sjöngs det karaoke och med allas kläder och inredningen där inne kändes det som att kastas tillbaka i tiden då det faktiskt var såhär! Sjukt känsla. Har aldrig känt mig så statslig någonsin!

att våga sticka ut



När jag jobbar får jag se en hel del. Men just nu känns alla likadana! Finns det ingen som vågar sticka ut? Använda färg? Alla är tråk-blonda eller fis-bruna. Jag kan erkänna att jag själv är en fegis ibland, men har aldrig problem med att testa nya saker! Mitt hår är ett bra exempel. Får oftast en impuls och så blir det. Har haft funderingar på att bli blond ett tag, gjorde till och med slingor som jag tonade över med en brun färg igen (vill inte vara slingblond, isf silver vit, men orkade inte fullfölja). Nu dröjer det inte länge innan min toning är utduschad, så tänkte färga det åt det röda hållet. Någon färg som finns på bilderna ovan. Det kommer inte ta lång tid innan den solkyssta huden är vinterblek igen, och det är snyggast, tycker jag, att vara blek när man är rödtott! Älskar förövrigt att mitt hår börjat växa ut, ska bli UNDERBART att kunna göra massa häftiga frisyrer snart. Så, åter igen den jobbiga frågan.. Höger eller vänster?

fall collections


Paniken är total! Varför kan man inte ha några miljoner på kontot? Har gått i butiker i både Varberg och Kungsbacka idag och jag är imponerad över höstens kollektioner! Allt känns så rätt och inte en krona kan man spendera, typ.
Skorna ska vi inte ens tala om.. Har nog aldrig haft denna lusten innan för höstkläder? Ovan är vartfall ett utbud av vad jag kommer gå med i höst (minus skärpet i midjan på tunikan). Hade kunnat göra en bok av alla snygga skor och kläder som finns ute i butikerna nu, men kör en basic look nu. De som känner mig vet att jag den "slappa" typen när det gäller kläder. Slapp är snyggt! Bling bling? Not so much..

once and for all


Nu börjar allvaret. Hård träningen ska börja på riktigt! Vill man, så kan man. Inga undanflykter. Sommarens festligheter är över. Let's go!

latest photoshoot





Smakprov från senaste. 

Designer: Lina Rosquist
Makeup och Hår: Jag
Foto: Pasi Ilvesviita

Portfolio bild



Makeup: Jag
Foto: Magnus Egger
Modell: Izabella Allhage

gott och blandat

Vaknade upp till världens godaste latte varje dag i Oslo, världens bästa syster? Utan tvekan!



Sommar mys i Varberg.



Lill sis och stor sis ♥



Mosters älskade lilla docka ♥



Söt unge! 




Just idag, kände jag att mitt blogg sug kom tillbaka efter ett enormt uppehåll. Shame on me! Någonting annat som suger lite just nu är, att jag har kommit på att jag inte tar några bilder längre. Vad har hänt? Från att vara paparazzi till detta (några bilder har jag iaf tagit). Men än en gång, shame on me!
Har vartfall hunnit med tok mycket på cirka tre veckors ledighet, underbart! Haft besök från Norge, spenderat en vecka i Oslo samt Ljungby, karnevalat, smikat bröllop m.m. Tog mitt körkort också, inte en dag försent om ni frågar mig. Så fixade uppkörning och uppskrivning på samma dag, rätt gott!
Imorgon är en stor dag. Eller ja, för mig! Men kan inte uttala mig så mycket om det än.. Sänder mig själv en lyckönskning i alla fall. 

Läsare har jag, så lite respons då och då skulle inte skada? Kommer göra susen för att hålla blogg-andan uppe!





RSS 2.0