update

makeup bloggen uppdaterad! ILOVEMAKEUP.blogg.se

Österrike!

Jag vet inte hur man ska sammanfatta denna resan. Men jag gör det kort!
Solat i 50 graders värme, öl, snapps, dansat kyckling dansen, vandrat 2 mil upp och ner för en alp, sjungt, hotell, skrattat, bröllop, galna österrikare, fest, linbana, champagne, läderhosen, OSV. Har säkerligen glömt hälften men vilken kanon resa detta har varit!

back in town

Kom till Ljungby i fredags och det kändes helt underbart! Har längtat efter alla så sjukt mycket och vi festade till det hela helgen. Var toppen att träffa så många ute också. Kort summering av helgen kommer här:
Igår var det poolparty hos Tina. Mycket kul och blött!

Idag var jag, Fredrik, Nicke och Rebecca på Liseberg. Det bjöds på sjukt många härliga skratt och skrik! Nu är jag tillbaka hos Josefin-fin-fin och inväntar Louise som ska dela säng med mig i natt (Josefin har gått och blivit toffel så henne ser man inte speciellt mycket av haha).
I lördags firade vi Rebecca's hemkomst och jag kunde inte vänta tills jag fick krama om henne. Vi var kring 40 (eller mer?) personer som var med och firade henne och alla satt förväntansfulla när hon klev ut i bilen. Tillslut kläckte jag ur mig
"-får man springa?!" Alla skrattade -JA och jag sprang fortare än benen bar medans tårarna dränkte mina kinder! Haha, det är ingen tvekan om att jag saknat min Rebecca galet mycket!
Är sjukt seg på att lägga ut bilder, men så fort jag kommit hem (till varberg) lovar jag att lägga in allt och lite till. De mesta bilderna kommer förmodligen publiceras på facebook.
Nu ska jag lägga mig i soffan för jag är alldeles slut efter dagens roligheter!

Godmiddag!


Sitter med mitt älskade morgonkaffe och längtar efter en lång morgon promenad (för mig är detta morgon med tanke på att jag jobbar natt)! Bäst att rappa på så att jag hinner en runda innan jobbet, idag jobbar jag kväll för omväxlings skull! Jag är sjukt seg på att lägga in mina bilder, men så fort jag har ordentligt med tid så ska ni få ta del av ting och tang som har hänt här uppe i norr på bild!

Nu är det bara 8 dagar kvar (varav 7 arbetsdagar..)  tills jag sitter på tåget ner till Ljungby och 9 dagar tills jag är framme! Ljungby är egentligen ingen stad man längtar till utan mer längtar ifrån, men just nu kan jag inte vara gladare att få åka dit! Ska bli helt amazing att träffa alla igen!

Har jag förresten nämt att jag förlängt mitt hår? Kanske glömde det.
Men i vilket fall så blev det ingenting av tävlingen jag skulle vara med i, too little too late, så vi fixade det på annat sätt!

Nu blir det på med träningskläderna! Ciao.

RSS 2.0