24 december 2010.

hej hej hallå!


Mitt lilla blogg uppehåll (som har blivit ganska ofta nu) beror på alldeles för mycket att göra och för lite fritid.


Idag är det julafton som de flesta förhoppningsvis vet. Har fått massa fina saker! Tur att jag fick ett presentkort på IKEA när jag fyllde år för jag måste införskaffa mig något riktigt stort som jag kan ha alla mina skönhetsprodukter i! Just nu har jag 5 stora (!!) lådor som inte går att stänga för att dom är överfulla, trots att jag rensat ut massa.. Bara det jag fått idag fyller en låda. Jag äääälskar allt som har med smink och skönhet att göra och det märks nog när man ser allt som finns i mitt rum haha!


Nu är jag glad att julen snart är över för jul-känslan började infinna sig väldigt mycket för tidigt i år.


Ser fram emot att åka till Ljungby den imorgon och kalasa som aldrig förr (eller som i lördags, för det var grymt)!
Den 26e kommer Fredrik och besöker oss i lilla staden, gissar på att det kan bli en liten utgång även då.

Nu ska jag packa väskan till imorgon så att jag slipper stressa med det imorgon. Sen ska jag ta mig ett glas glögg och sjunka ner i soffan..


yesterday is a mystory

Jag måste börja med att säga att Ljungby ändå är en fantastisk stad, ibland! Gårdagen var storslagen och helt galen. Anlände klockan två och då startade även alkoholintaget! Den höll mig mätt hela dagen, kvällen och natten men jag är glad att jag ändå åt den där lilla frukosten hemma klockan nio! När outfiten var på, sminket på plats och håret fixat begav jag mig bort till Fanny och Linda, sminkade lite, drack inte så lite, dansade, sjöng och rockade! Sen gick jag vidare mot Terraza och festade till det med Ljungby Hockey. Träffade såå många gamla kändisar som jag inte sett på år och dar, kalas kul =) Mitt minne från kvällen är dock väldigt suddigt och visst är det roligt att få höra massa roligt dagen efter? haha! Pulsade i 30cm snö fram och tillbaka genom stan ett par gånger inatt och vaknade som ett frågetecken - fortfarande berusad.
Hälsade på Tobias och Maria i deras nya hus och drack ofantliga mängder kaffe för att förhoppningsvis nyktra till lite och det hjälpte aningens haha!
Sen hälsade jag på Fancy och Lincy och diskuterade gårdagen, verkar som att de flesta har svårt att minnas gårdagen haha!
Maten stod på bordet när jag kom hem till Niclas och Rebecca igen och soffan har vart min kärlek sen dess.
Nog om pinsamheter! Nu laddar vi inför den 25e ;)

gangsta christmas card

 

Inte alla som får såhär snygga julkort! Ida är cool, kortet är coolt och julen är cool.


love surprises

 

Min familj är ju bara för bra! När jag kom hem ikväll så hade dom köpt smörgåstårta, tårta och plockat fram massa fördelsedagspresenter för att fira min och lillebrorsans B-days (jag 20e, dennis 22e).

 

I paketen fanns bland annat pengar, presentkort på IKEA på 1000:- uppskattas alltid och massa skönhetsprodukter från min storebror (antar att hans flickvän hjälpt honom med det.. haha).


Imorgon kommer Jenny, Stian och älskade Allice hit, men jag hinner inte träffa dem eftersom jag åker till Ljungby tidigt.. Får bli en tur till Oslo snart igen!


Fick mitt schema idag som börjar efter nyår på The Studio. Ska jobba åtta helger i rad plus vardagar!! Det är inte rättvist. Men det är pengar och jag älskar pengar! Ska dessutom jobba 22a och 23e december nu.


Nu ska vi klä granen tillsammans och sen ska jag lägga mig i bubbelbadet och njuta ♥
Denna veckan har tagit knäcken på mig. Puss & Kram!

freeeedag


Jag saknar denna lilla donnan galet mycket redan! I mina ögon är hon världens finaste, Allice Madicken ♥ På bilden ovan är hon dock lite sur på moster som heeela tiden skulle ta massa jobbiga kort.. Så hon gav mig sur-blicken. Erica är ovanligt morgonpigg idag och har hunnit med massor på morgonkvisten! Nu är det snart tid att åka till jobbet och efter det hem till Varberg! Hoppas på att vi firar min B-day ikväll (fyller på måndag), men åker till Ljungby imorgon så då hinns det inte.

Nu håller vi tummar och tår för att inga benbrott uppstår på väg till jobbet! Gatorna i Göteborg är glashala och icke sandade, varför dom nu inte är det!? Puckon. Ciao!

s-l-i-t-e-n

Mitt fin-fina diplom jag fick igår! Kan inte annat än att säga att jag är stolt över mig själv.

På avlutningen igår firade vi massor, drack champagne och gick sedan vidare till Chez Amis och och åt god mat, kändes konstigt att säga hej då till alla fast man vet att vi kommer träffas igen, men aldrig mer i skolan!

 

Jag är helt utpumpd just nu. Stressen som man haft i kroppen denna veckan och samma dagar fulla med jobb! Dessutom börjar en liten parasit gnaga inuti mig. Har haft feber på jobbet idag vilket inte är speciellt välkommande. Men ju mer man tänker på det ju dåligare mår man, så jag har inte hängt läpp! Sen kom en av cheferna in runt 18 tiden och bjöd på vin, rätt soft. Har jobbat på kontoret denna veckan (ville slippa sminket med tanke på stressen i skolan), så jag och 2 tjejer till satt och njöt av ett par glas rött, bra musik och jobb! Imorgon blir det återigen jobb =)

 

Efter jobbet blev det mys och nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver. Hörs imorgon när jag kommit till Varberg! Puss


the D-day

Jobb, jobb, jobb hela veckan lång! Riktigt skönt att cashen rullar in. Härlig dag på jobbet idag och hela veckan kommer fortsätta så =)

Kan inte riktigt förstå att det är sista dagen i skolan imorgon, hur sjukt är det inte? Nervositeten sprider sig i kroppen! Dessa månaderna har gått så galet fort.

Nu kallar sängen, klockan är ställd och jag är redo för morgondagen!

beauty makeup

Bilder från helgens fotografering! Hur vacker är inte denna donnan?

Gillar det faktum att mina mästervärk är över hela Magnus hemsida =)

 

"Modellen heter Vendela Vestergren och är ett blivande stjärnskott, samma med makeupartisten Erica Helin!"

 

Makeup & styling: Jag!

Foto: Magnus Egger

Modell: Vendela Vestergren

För mer bilder gå in på min makeup blogg här!


my piece of art

Bild från slutfotograferingen i lördags.

Makeup och Styling: Jag

Modell: Rebecca Nielsen

Foto: Magnus Egger


Oslo baby

Jenta mi somnade sött i morster's trygga famn

mamma säger att tjocka barn inte kan le, men det kan jag, kolla moster!

I lördags åkte vi till Oslo för att besöka min syster och hennes lilla familj samt gå på dop! Moster's lilla jenta Allice Madicken är så fin så man inte kan sluta titta på henne. Så liten! Hon ser så stor ut på bilderna men i verkligheten är hon mini, lilla dockan ♥

På hemvägen åkte jag med Hanna, Fanny och Linda. Grät och magen krampade i princip hela resan av allt skrattande! Så härliga tjejer de där så jag finner inga ord. Hade vi inte haft jobb och skola att tänka på hade resan fortsatt hela natten och tagit oss till oanade platser!

Nu har det mesta av all stress släppt och alla proven är i princip avverkade, bara tre ynkliga, små, pytte dagar kvar i skolan med prov! Kan ni förstå? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men givetvis kommer jag vara världens lyckligaste och det ska bli underbart att skolan är över samtidigt som det kommer vara tråkigt att inte få träffa alla som vi gör nu. Min klass är grym!

uppdaterar mer imorgon, ögonen orkar inte mer nu!


Det är en dans med svåra steg, den där kärleken.

 

 

Pustar ut! Provet igår gick faktiskt bättre än väntat trots min dåliga planering med plugg. Fast å andra sidan så är väl meningen att vi ska kunna allting? Hur kan vi annars sminka så bra? Jag vartfall sjukt lättad att det är över, nu är bara frågan vad det blir för betyg, det gör mig nervös.

Ikväll har vi slutprov i uppdragsförståelse. Vi ska göra en Marilyn Monroe och bröllopsmakeup =)

Livet är riktigt gött nu. Jag har så sjukt härliga människor omkring mig hela tiden som sätter guldkant på min vardag!

Just nu har jag sån fruktansvärd längtan till torsdag, excited!!

Enough, nu ska jag duscha och laga mat! Hoppas på härligt middagssällskap =)

P.S - när någon klipper sig och färgar håret som mig tar jag det som en komplemang, jag menar, det är ju bara positivt ;) haha!

Oh snap!



hey there ego!


Okej.. varför sitter jag här egentligen? Borde plugga! Har slutprov i teori imorgon och alla arbeten ska vara inlämnade. Motivationen kommer men stannar bara i ca 30 sek! Är inte alls orolig för teorin, men alla dessa jäkla arbeten! Kräks. Saken är den att jag har 6 månader på mig efter avslutad kurs att lämna in mina arbeten, men det är ju inget som lockar heller. När skolan är slut vill man ju att den ska vara slut, dessutom får jag inget betyg innan allt är inlämnat. Jaja, natten är ung. Dock är kaffet slut och orka släpa sig till 7eleven..

När jag vaknade i morse var jag så glad (och det är jag fortfarande visserligen) men jag har verkligen haft ett leende på läpparna hela dagen och denna veckan kommer bli underbar, har massa roligt inplanerat =) kanske var det gårdagens besök som piggade upp? haha skämt och sidor.

Min frukost bestod av tre koppar kaffe idag vilket PT-Patrik inte gillade. Så han kom till mitt jobb och lämnade massa kul saker och en protein bar haha! Så omtänksamt! Eftersom mitt samvete är så dåligt när det kommer till att folk gör saker för mig måste jag gengälda på något sätt, så håll i hatten nu.. jag GICK hem från jobbet i snötäckta trottoarer istället för att ta spårvagnen och jag tog TRAPPORNA istället för hissen (bor på 7e våningen)! Ganska nöjd faktiskt. Ska jag ta andra steget imorgon och gå till skolan? Nä.

Det är så mysigt i Göteborg nu med massvis av snö och fina jul-belysningar!  ♥

efterlängtade datum i december:

8:e
9:e
10:e
11:e
12:e
15:e
18:e (!!)
20:e
24:e
25:e
30:e

Tillkommer säkert ett och annat ;)

Nähä om man skulle ta tag i plugget..? WÄ!

just some crap

Igår var verkligen en perfekt fredag! På kvällen åt vi entrecôte och potatisgratäng hemma och bästa Olivia kom och gjorde oss sällskap. Sen hoppade vi i bubbelbadet och njöt med lite vin.. Efter det toppade vi kvällen med manikyr, pedikyr och gamla minnen! ♥

Idag var jag ju som sagt på wellness center här i Göteborg och gjorde kroppsskanning och livsstilsanalys, fick ta med en valfri person och jag valde pappas fru Pia! Det var inte så farligt som jag trodde men livsstilsanalysen talar för sig själv! Mina fettnivåer och allt var normalt (??!!) men min metaboliska ålder var 35.. 35!!!!! Hur sjukt är inte det? Så nu ska det bli ändring på detta och som tur är har jag PT-Patrik till hjälp 24/7. Thank God! Okej, jag är inte tjock men vem vill inte gå ner 1 kg eller 12? Haha!

Han även med en fika med Robin och Mange, mysigt! Dom är bra dom.
Nu väntas besök från A, long time no see ;)

Gotta go!

RSS 2.0