en del av helgen



Helgen i Sala var super! Resultatet efter en galet kul 25års fest såg ungefär ut såhär, är det fest så är det. Eller hur Tommy? Haha! Blev inte säng dags innan klockan 05.00 och vi var inte speciellt pigga dagen efter när vi gick runt halva Sala klockan 10.30 för att hitta något som hade öppet så vi kunde äta! Tillslut hittade vi en pizzeria som släppte in oss trots att de egentligen inte hade öppnat.

På torsdag bär det av till Ljungby. Rebeccas avskedsfest äger rum på fredag och den ska hon verkligen minnas! För på måndag vinkar vi av henne på flygplatsen i Göteborg, det blir långt ifrån lätt..


morgon i Sala!

Godmorgon allihopa! Nu sitter vi och äter frukost. Snart åker vi till Västerås för lite shopping inför ikväll! Det ska bli så sjukt kul och denna helgen. Nu hinner jag inte sitta här, make-up på!

Salalala

Säger bara äntligen! Fredag, vilket innebär Sala (för er som missat det ;). Klockan två hämtas Rebecca upp på stationen, innan dess ska min tvätt hinna bli färdig (!!!!), bilen ska in på tvättning, väskan ska packas, kläder sitter förhoppningsvis på kroppen, hunden ska rastas, min lillebror ska få veta att han lever m.m.

Trots 3h sömn inatt gick jag upp 06.45 för att få iväg ungarna till skolan. Gick inget vidare med Dennis! Efter en väldig fight och massa slit fick jag honom ur sängen, trodde jag.. Han var snabbt tillbaka i sängen och jag gav upp efter att ha försökt i 35 min. Det kokar i mig! Skitunge.


Klockan springer iväg!


no life.





Jag och Elin har inget liv, bara att inse det. Puffer Pop på msn är det nya! Våra konversationer om taktik hur vi ska vinna över blåsfiskarna är en klass för sig, HAHA. Humorn är på topp idag.
Nej nu blir det duschen, packa väskan, färga ögonbryn och fransar osv osv.. FÖR IMORGON BÄR DET AV TILL SALA!!


like a drug



Kan man inte bara hoppa över de sista timmarna av denna onsdagen och hela morgondagen? Blir galen. 


because I'm bad.

Veckans dåligaste update går till... trumvirvel... ERICAHELIN! Här har inte många inlägg blivit gjorda på ett tag, 3 dagar för att vara exakt. Men min hjärna står just nu på noll och jag orkar inte med tråkiga updates om vad som händer i min vardag just nu heller, för det händer inte ett skit mer än det vanliga som ni hört 1756930 gånger!

Något förlag?

Har i alla fall fått världens roligaste nyheter, men kan inte avslöja något än! Sen ska jag försöka ta mig till Oslo i början på februari och besöka alla mina nära och kära vänner och familj. Och på fredag bär det äntligen av till Sala!

Sen måste jag säga att sminkningen ovan är helt fantastiskt!


make it your way



Att "Beach 2010" närmar sig med stormsteg är det nog ingen som missat! Förmodligen 90% av sveriges befolkning har nyårslöfte om en slankare kropp. Jag erkänner att jag är en av dem! Men alla kroppar har sin egen charm, även om man inte är en size 0. Det finns mycket man kan göra för att få sin kropp till det den egentligen är, fin. Att köpa kläder som sitter på rätt sätt och framhäva de "bättre" delarna är en sak man kan göra. Många känner säkert igen sig när jag säger att man ofta tar på sig på tok för stora kläder för att dölja sin kropp. Men det är inte speciellt smickrande, du ser bara större ut! Själv älskar jag oversize kläder, men det ska vara oversize på ett snyggt sätt.

Sen är jag förmodligen inte själv när det kommer till ångesten inför bad- och bikinisäsongen. Det har nog märkts endel här på bloggen! Men det är trots allt inte bara kroppen som är i fokus en solig dag på stranden, även de du har på dig spelar en stor roll. Jag säger det igen, köp en bikini/baddräkt som framhäver! Använd dig av alla dessa kulörer och former som finns ute på marknaden. En härlig färgklick på din solkyssta kropp är att rekommendera!

En personlig favorit hos mig är denna übersnygga bikinin ovan från Victoria's Secret. Den är inte speciellt färgglad, men jag älskar den! Djur mönster har följt med ett tag och jag kan garantera att det kommer stanna ett tag till! Det är absolut inte omöjligt att denna skönhet kommer sitta på min kropp i sommar. Enkel och snygg. Undrar om man kan beställa kroppen också?


fredag, det är en bra dag det.

Nytränad och nyduschad! Underbart. Nu ska vi strax beställa mat, för min del blir det tonfisksallad! Hade kunnat leva på det, utan tvivel. Det har hänt endel roliga saker idag. Vi valde att hämta vår lille Sture, Pappa kom hem, jag hämtade ut mitt paket jag beställt, bra träning och sist min absolut inte minst så fick vi låna bilen en dag till så att vi kommer iväg till Sala redan på fredagen! Nu ska jag mysa med familjen massor ♥

Jenny är galet saknad, kom hem sis ♥


ny familjemedlem



Nu har vi hämtat vår underbart söta lille bebis! Han är så liten att man knappt vågar ta i honom!
Namnet valdes av övriga familjemedlemmar, Sture. Jag tycker inte att Sture är ett vidare bra hundnamn men nu heter han alltså de! Antar att jag får vänja mig, han är trots allt så söt att man inte kan sluta titta på honom!


LEIGHTON MEESTER



Ni som tittar på Gossip Girl vet vem denna heta donnan är! Att hon är en stjärna på filmduken är ingen nyhet, men att hon gjorde musik hade jag ingen aning om. Och visst lyckas hon med detta med! Denna låten kommer få dunka hårt i bilen påväg upp till Sala och vi ska nog kunna shakea some ass till den också, utan problem!


RESTLESS



Jag vet inte vad det är, men antingen är min själ extremt rastlös eller så har jag vänt på dygnet. Jag tror på det första. Jag vill lära mig ALLT om make-up och sminkningar nu! Efter det kanske min själ kommer till ro igen, men det tvivlar jag på. Jag vill ha ALL kunskap om det som intresserar mig! Vilket är en hel del, hur mycket kan en hjärna veta egentligen?


Jag vill ha hår, massa hår!



Jag kan bli helt tokig på mig själv! Ena dagen känner jag mig som snyggast i kort hår och klipper av mig det, andra dagen saknar jag att ha långt hår. Har man en dålig hår dag sätter man bara upp håret i en stor knut, har man däremot kort hår har man inget val än att göra iordning de, om man inte vill se ut "hej kom och hjälp mig!". Nu var det inte länge sen jag klippte av mig håret då jag blev så sjukt trött på den fula mellanlängden. Och nu ångrar jag mer än allt att jag klippte mig.. Nu har jag bestämt mig! När det växt ut på ena sidan där jag nu har superkort, ska jag göra hårförlängning. En bra sådan!! En rekommendation till er som vill göra en hårförlängning - gör det inte på Studio C i Växjö. För ett par år sen när jag gjorde en förlängning där blev det katastrof! Jag tappade slingor hela tiden, hår kvalitén var kass och det höll i ca 6 veckor. Jag valde att ta ut håret på egen hand då det annars hade kostat mig 400:-/h att ta ut det hos dem. De räknade med att de skulle ta minst 3h att ta ut det. Och efter att ha lagt ut över 3000:- på förlängningen som var katastrof var jag inte så sugen på att gå dit igen. Jag har alltså lärt mig en stor läxa: När man har en ful mellanlängd, håll ut! Det tar inte långt tid innan den är borta och ditt dröm hår snart sitter på just ditt huvud :)


Rebecca Nielsen design



Jag bröt ihop totalt när jag såg denna bilden! Tårarna sprutade och skrattet gick inte att hejda, har gått och små fnissat för mig själv i flera timmar nu! Längtar så sjukt mycket till Sala. Och om allt går som de ska, är det tänkt att vi ska komma iväg redan på fredagen.

Det andra som befinner sig i min hjärna är träning, träning och träning!
Man blir inte fit genom att dra massa bortförklaringar och ligga i soffan, ånej!
Har kollat igenom gamla bilder och tro mig, motivationen kan inte bli högre.
Nu är det bara den där fantastiska sommar bruna hyn som fattas, men en sak i taget right?


Ge mig den 23e nu!!

JAG ÄR SUPER GLAD!!
Helt extas!

Jag har världens bästa föräldrar som lånar oss bilen till Sala och Elin!
Längtar så mycket nu så jag kan inte sitta still, därför kör jag ett träningspass till nu innan jag hyperventilerar mig till döds!
Sen ska jag hitta grym musik till en skiva som ska medtags i bilen!

Grymt sällskap + grym musik + grym bil + grym bas + grym kväll + massa alkohol = Kan inte bli bättre!!


som vanligt.



Dagens kvällsmeny: Omelett med paprika och lök, keso, gurka tomat och stark tacosås. Denna dagen har vart i princip som de andra dagarna. Fast min plånbok blev lite tjockare efter ett besök hos Farfar! ♥. Träningen går kanon, skönt! Det råder kaos just nu om hur vi gör med resan upp till Sala och vår fina Elin! Jag orkar inte bry mig om allt, det enda jag bryr mig om är att vi kommer dit och att vi har kul! Så nu hänger det på Pappa och Pia om vi får låna en av bilarna upp, Audin är ett krav! Haha. Den är en stor motivation till att jag ska orka ta tag i mitt körkort igen. Glida runt som en kung!

Vill upp till Göteborg !!!


skenet kan bedra



Han må vara söt, trots att han bara har tre ben. En riktig attention whore ut i klorna är han dessutom! Efter att ha sprungit efter mig i tio minuter och mjauat mig till vansinne, gav jag han uppmärksamhet genom att kila han på magen. Tillbaka fick jag en sönder riven hand och bitmärken som fortfarande sitter kvar. Ser ut som att jag dragit handen genom en glasruta ungefär.. Kul.


fantastico



Bra dag idag måste jag säga! Jag är tillbaka på banan igen efter att ha legat i diket ett tag. Träning och sund kost är nu första prioritet! Och om två dagar kommer mitt efterlängtade paket som Pia beställt till mig, can't wait! Medans barnen var i skolan passade Jag på att städa deras rum, tog sisådär 3h, men det var de värt. Fick massa pussar och kramar när de kom hem! Haha.. Söta. Nu ska jag vinna över Janina i kort ;)


Pure Love !



Efter hård träning och underbar massage gjorde jag mig extra förtjänt av min nya kärlek - Juciepressaren! I med det som smaklökarna skriker efter, i mitt fall blev det apelsin och morot, två sekunder senare har du världens mest fantastiska dryck - äkta ren juice utan massa tillsatser. Suuuper gott och super enkelt! Alla borde inskaffa sig en juciepress. Imorgon ska barnen till skolan och jag ska träna, massor! Skönt med eget gym i huset. Nu: ladda inför morgondagen!


♥ ♥ ♥

Nu är jag hemma från underbara Göteborg! Hade utan tvekan kunnat stanna några dagar till, men de dagarna tar vi en annan dag. För att dra kvällen kortfattat så var det väldans mysigt med god mat och film!

Janina gav mig en halvtimmes massage innan och i gengälld gjorde jag en snygg, naturlig make-up på henne, samt fixade hår, även på Dennis eftersom de är på kalas nu! Som resten av familjen. Jag valde att stanna hemma i tystnaden, skönt!! Ska lägga mig i jacuzzin om en stund. Mycket skum, kokhett vatten, tända ljus och nypressad iskall apelsinjucie är givet.

Göteborg !

På stationen i Varberg träffade jag Frida och Johanna, så galet länge sen! Verkligen kul att se dem. Åkte tåget tillsammans till Götet. Mötte upp saknade Eva a.k.a PH, gömde oss från kylan och tog en mysig fika! Sjukt mycket att ta igen, men nu har vi kommit en bit på vägen! Tog spårvagn (som förövrigt var en som en frysbox på räls) till Fredrik. Nu är han och tränar hockey och jag försöker sluta hacka tänder. Förstår inte hur man kan frysa så mycket som jag alltid gör! Tårna har i alla fall börjat tina och läpparna är inte blåbärs färgade längre.

make-up







Det kliade i fingrarna så Janina fick ställa upp som sminkdocka! Blev ingen speciellt avanserad eller svår sminkning, men resultatet blev helt okej faktiskt. Gjorde ganska hårda linjer med en mörk lila, ljus lila samt glittrig ljus rosa färg, alla från Dior. Eye liner från Lancõme och mascara från Dior och Face! Foundation och rouge från I.D bare minerals. Bilderna ovan gör inte sminkningen rättvis, men det var en kul grej iaf :)


taco ála Erica!


Väl kommen till varberg mötte mina söta småskyskon Janina och Dennis upp mig och jag var världens bästa storasyster och följde med lillkillen till tandläkaren. Sen handlade vi och jag gjorde tacos till la familia, minus pappa. Mys!


Quicky

Sitter på bussen till Halmstad och har inte fått mitt morgon kaffe i mig än. Vartenda cell i kroppen skriker! Lyckligtvis är vi framme snart och jag hoppas jag hinner springa in på pressbyrån innan tåget går. Bussar har en förmåga att vara försenade.. Ska möta upp småsyskonen i Varberg och bjuda dem på fika! Janina skulle shoppa med. De var de! Hörs ikväll ♥

Iyaz - Replay



Vissa har hört den mer, andra mindre. Jag tillhör den gruppen som hört den mindre konstigt nog! Men nu går den som låtens namn - på replay! Har under senare tid lidit av extrem beslutångest, så har givetvis ändrat mina planer igen.. Det blir Varberg imorgon. Fredagen och lördagen spenderar jag i Göteborg för att först träffa saknade Eva under dagen, som flyttat hem från Oslo och sen till Fredrik - Hoppas på Liseberg! Over and out.


hakunamathata


Ja, som vanligt hade jag svårt att slita mig från Ljungby så stannade ännu en dag. Men imorgon, då ska jag åka hem! På riktigt. Men gör ett stopp hos mami, lugnt och skönt där och inga småsyskon som går en på nerverna! Behöver vila upp mig några dagar, livet är hårt i Ljungby. Haha! Nu när man är så härligt arbetslös kan jag lägga all energi på träning och beach 2010, som varje år ungefär. Idag blev det thai med Josefin och Rebecca, sen åkte jag med Emelie till Mc D och drack latte, hämtade även mitt bankkort hos Henke, skön dag! Nu måste jag packa alla mina saker för bussen går 06.45 imorgon.. Jippie.


♥ makeupstudion


Nu har jag suttit i timmar och lyssnat med halva örat på roast hos Josefin. Ganska kul faktiskt! Ingen som vågat sig på att roasta mig än! Det jag lagt mest uppmärksamhet på är makeupstudion och deras produkter! På min utbildning kommer jag att få en smink väska på ett värde av lite mer än 20.000:-, vilket innebär allt på deras hemsida. Enligt mina noggranna beräkningar jag gjort (kalla mig nörd eller bara sjukt intresserad), så går allt22.813:-. För er som är intresserade av deras produkter finns de att beställa här! Har sagt det förut, men jag längtar så mycket att hela min kropp skriker!! Och nu när jag kollat på alla deras produkter och insett att jag kommer få allt de, eller få är väl att ta i, men i kursavgiften på 43.000:- ingår makeup väskan som är på värdet av ca tjugotusen, längtar jag ännu mer. Med All Rätt! ♥


100105 - Operation Ullared

Spännande dag på Gekås med blondinerna idag! Det första vi ser när vi kommer in är en stor skylt där det står "inspelning i varuhuset pågår". Utan att tänka kollar vi på varandra och fixar till håret i ren panik, löjligt, men kul! Haha. Tyvärr såg vi inget kamera team under hela vistelsen och det var väl lika bra det! Kom hem med en enda sak till mig själv.. EN SPARBÖSSA! Som man dessutom måste öppna med konservöppnare. Perfekt för mig! Jag är urusel på att spara, men slösa är jag expert på. På hemvägen stannade vi hos min kära mor som bjöd på underbar mat, underhållning och visst hade vi lite julklappsbyte också! Nu är jag härligt nyduschad och snart åker kläder och make-up på inför utgång! Men först: äta Jonas nylagade mat. Mums!

male models


Nu är jag hemkommen efter en hel dag med Rebecca, varav fyra timmar spenderades hos frisören! Det tar tid att bli fin. När jag satt där drömde jag mig bort till make-upernas värld och hur gärna jag vill börja nu!! I slutet på kursen ska vi göra en slutprovsuppgift: modellfotografering, och jag vill ha med killar också. Iaf en, som jag borde börja övertala nu för det kommer förmodligen inte bli lätt! Niclas står överst på min lista av manliga modeller. Hans markerade käkben och skarpa drag i ansiktet kommer bli kanon till detta! Så Niclas, bara så du vet, så kommer jag inte ge mig även om det innebär att jag måste åka ner och släpa dig i benen upp till Göteborg! Och när jag åker hem till Varberg ska min söta lillasyster få agera som smink docka, även Olivia och Pia kommer få stå ut med mig, haha.

Någon annan kille som vill agera modell? Hör av er!!

Imorgon bär det av till Ullared (igen!) med Emelie och Rebecca, kan inte bli annat än kul! Och på kvällen blir det fest (igen!!), kan inte bli annat än kul de heller!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, klockan ringer 07.00.


-

Igår var det lördag och fest. Sjukt kul var det, impuls sådär! Åker hem till Varberg imorgon och jäklar va mycket träning det kommer bli! Så ska jag ringa Marcus på Zara, säga upp lägenheten och sånt tråkigt. Imorgon blir det upp med tuppen, har endel ärenden att fixa innan bussen går. Så ska jag försöka åka upp till Göteborg och hälsa på Fredrik i veckan också, måste se hans nya lägenhet!

Sjukt tråkig update denna veckan, jag vet.

happy fucking new year

Jag välkomnar 2010 med öppna armar! När makeup och hår var perfekt begav vi oss till Susan och Uffe som stod för ett riktigt roligt kalas med exotisk planka, massvis med alkohol, lekar och härliga människor. Mitt uppdrag under middagen var att hålla ett välkomst tal tre gånger, ni kan tänka er hur jobbigt det var sista gången när jag ställde mig upp och välkomnade folket för tredje gången, men det var sjukt kul! Champagnen sprutade vid 12 slaget sen begav vi oss till ny fest och därefter ännu en fest. Vart jag lyckades ta vägen sen diskuteras inte. Men är glad att Henke hittade mitt bankkort i taxin!!! Emelie fick äran att hämta mig efter jobbet kl. 07.00, så jag hjälpte henne med hästarna. Gick i säng vid nio på morgonen och vaknade efter ett! Ja, med tankarna om att 2010 ska bli ett kanon år trots att starten inte är värd att nämna, typ. Någon som var pratglad var Fredrik som ringde stup i kvarten och jag vill inte påstå att man blir ledsen av att höra hans härliga dialekt! Nu ska jag fixa iordning mig inför mötet med Robert.


RSS 2.0