so, so tired.

Nu har tröttheten slagit till efter allt mitt flängande kors och tvärs över landet! Ligger just nu i sängen och tänkte släpa mig ner till tv:n om ett par minuter. Har mått konstant illa i 6 dagar och har haft väldiga problem med att få i mig mat! Hatar att må illa. Kändes hur bra som helst att vara tillbaka i norrland och alla mina kläder m.m var på plats redan ett par timmar efter min ankomst! Imorgon kommer min kusin Ramona hit vilket ska bli hur kul som helst!

Idag har gjort adressändring (seg som vanligt), färgat hår+fransar+ögonbryn, lagt lite ansiktsmasker samt sytt. Lite b.u.s måste på denna gräsligt bleka kropp men det tar vi imorgon!

Igår såg jag New Moon (sa jag att jag var seg?), som jag har längtat! Bra film, men grymt besviken på slutet!! Kan vara för att jag ville att filmen skulle fortsätta i evigheter. Men nu är det bara till att acceptera läget och vänta på att uppföljaren kommer ut!

Måste bli bättre på att lägga in bilder för såhär kan jag inte fortsätta, haha!

Gooodmorgon!

Nu är det cirka en timme kvar till min slutstation! Underbart!

Måste berätta om en sjuk sak som hände på tåget igår. Kommer ni ihåg att jag skrev om två tjejer jag mötte på tåget sist? En av dem, Vanessa, vi åkte tillsammans nästan ända till Västervik. Igår när jag skulle gå på toaletten på tåget, går det en tjej framför mig som var så sjuukt lik henne, men jag tänkte att det kan inte va hon på samma tåg igen! Men när hon vänder sig om så är det såklart hon! Så jag rusar fram och och knackar henne på axeln och jag kan säga att vi var lika chockade båda två av vad vi såg! Haha. Hon hade vagn 42, alltså vagnen innan mig men deras toaletter var ur funktion så hon gick till min vagn. Tänk om hon inte hade behövt det? Då hade vi förmodligen inte träffats igen på så kort tid. Sen satt vi i min kupé och pratade i en timmes tid! Har haft sån tur, det var bara jag och en tjej till i min kupé så vi har haft gott om plats hela resan. En annan sjuk sak är att jag har samma vagns nummer och samma plats nummer som sist jag åkte, oddsen på det?

Nu ska jag gå och köpa mig en kaffe så jag kan vara social när jag kommer fram!

on the train again

Nu sitter jag här igen, på SJ:s natt tåg mot Luleå. Just nu är jag själv i hytten, vilket är galet skönt! Har så sjuukt mycket packning med mig - 3 gigantiska väskor + 3 lite mindre. Tur att det är direkt tåg och att jag har folk som möter mig när jag kommer fram! Fick iaf med mig 16 par skor, en del av mina kläder, det mesta av mina smycken och smink, tycker inte om att jag fick lämna massa hemma, men det får hämtas när tillfälle ges!

Jag tror jag gjorde att bra val att flytta upp. Men det får tiden hjälpa till att utvisa!

Hann inte träffa min underbara Farfar innan jag åkte.. Klump i magen!

Nu ska jag kolla om det finns några bra program jag missat, tidsfördriv.

Jag älskar min familj, tack för all hjälp ♥

home sweet home

Vilken helg jag har haft! Kom som sagt till Västervik i torsdags, har bara ett ord för det - memories. Det var inte alls densamma utan Rebecca, Niclas, Fredrik och Sebastian! Ohno. Men nu är äntligen lägenheten borta ur mitt liv även om staden alltid kommer finnas i mitt hjärta.

Nu är jag hemma i Varberg igen och har precis unnat mig ett välbehövligt hemma spa. Jacuzzi, manikyr, pedikyr och kroppsvård sitter aldrig fel! Känner mig som en ny människa!

Men här stannar jag inte länge, imorgon åker jag tillbaka till Luleå och snön. Där kommer jag stanna till min utbildning börjar i slutet av juli. Efter långa diskussioner häromdagen om jobb kom vi fram till att det finns mer jobb där uppe - här nere finns noll. Trivdes faktiskt grymt bra där uppe även om hämlängtan slog mig i ryggen ibland! Givetvis kommer jag komma hem emellanåt, men när jag väl får ett jobb ska jag försöka jobba så mycket som det bara går! Efter tre månaders ledighet känner jag mig faktiskt lite rastlös, haha.

Nu tycker jag att mina naglar kan torka så att jag kan gå till sängs. Har faktiskt 18h tågresa framför mig imorgon - igen! (den sista långa resan på ett tag som tur är).

Nu ska jag pussa lite på mina söta småsyskon som ligger och sover sött i sina sängar!

PS. Ni glömmer väl inte ställa om klockorna inatt?

kul grej, rösta gärna!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


kul i kupé


Jag trodde att dessa 18 timmarna på tåget skulle bli lika tråkiga som vanligt när man åker tåg, men denna gången blev det annorlunda! Har träffat två helt fantastiska tjejer och våran sovhytt är full med skratt. Det roligaste är att den ena tjejen ska till Gamleby, som ligger lite utanför Västervik! Så nu springer jag förhoppningsvis inte vilse i Stockholm när det är tågbyte! Haha.

Känns ganska tråkigt att åka ifrån Norrland nu på ett sätt! Har haft så sjukt kul, över förväntningarna. Det är så lugnt där uppe och man har inte alls samma press på sig som man har neråt landet, alla är så avslappnade! Ska definitivt hit till sommarn igen, fast då byter vi ut skoter med båt, termobyxor med bikini och den vinterbleka hyn med härlig solbränna. Sist jag var här var för sju år sen, så minnet från den sommarn är en aning försvunnet.

Ge mig sommar!

helgens äventyr

 

Det har vart en helt sjuk helg med grymt lite sömn! Blev meddragen på fisketur i fredags. Vi satt i en husvagn på isen med hål i golvet som dessutom hade en kamin vi eldade i så det var varmt och gott där inne! Till en börjar var det Jag, Peter och Ville, men efter ett tag rullade det in folk på löpande band eftersom de hade hört att det kommit "nytt blod" till byn och tillslut var vi 11st i husvagnen! Haha, Jag ensam tjej med 10 fulla killar. Tur att jag inte heller var nykter.. Framåt natten tyckte jag att det var lämpligt att köra skoter! Så Peter hoppar på bakom (som tur var!!), för jag kör full gas ut på isen och kör över något som jag trodde var ett översnöat skoterspår, men som visade sig vara en älvfåra (en slinga vid isen som inte frusit, öppet vatten). Tur att jag hade bra med fart och att den inte var bredare :P Oventandes gör jag en u-sväng och Peter tar över styret och gasen, en bit fram tar jag över igen och lyckades köra fast i djupsnön.. Jag går med snö upp till låren till husvagnen och hämtar Ville som kör och hjälper Peter med skotern! Haha, där kör jag aldrig igen! Kvällen började vid 20.00 och slutade vid 05.30.

Fick sova 5 timmar sen blev det skoter tur! 9 st blev vi och första ölen öppnades vid 12, haha! Efter ett ölstopp på vägen startade inte sofie och Krilles skoter så vi står stilla i 30 minuter innan dom fick igång den. Sen när vi hade grillat och skulle åka hem kör Sofie och Krille fast och vi får inte igång skotern, så de bogserar bort den till nånstans. Vi andra ej inblandade stod 100m bort, så Ville skulle köra och hämta Krille som stod ensam kvar där borta. Då händer de otroliga!! Precis som alla andra unga (man är ung när man är 25 va? haha) tycker man inte det är kul och följa skoterleden utan man drar ut i lössnön och leker. Vilket resulterade i att hans skoter "exploderar" så det flyger delar 15m upp i luften. När det hände ville jag gräva ner mig i snön och dö. Klockan hann och bli skymning (en vacker sådan, tyvärr fastnade inte det på bild. Hela himlen var orange och rosa) innan vi kom iväg hemåt.

Väl hemma var det på med party kläderna och sen till Ville tills dom kom på att vi skulle in till stan (Luleå). Så nu summerar jag detta väldigt kort: Taxi - någon krog - club All Star - Max - Taxi. Men Jeppe, Lina och Ville stannade på krogen när Jag, Krille, Sofie och Peter gick till All Star. Sjukt kul ställe och en del var som en speldel med banditer och biljardbord. Givetvis utmande Jag och Sofie killarna på en match, tjejerna mot killarna! Vi vann, med fusk men det sa vi inte till dom! Haha.. Grymt lyckad kväll iaf! Dagen började 11.00 och slutade återigen vid 05.30.

Idag blev jag väckt vid 14, sen snabb frukost och ut med skotrarna igen! Får inte nog av att köra och jag börjar bli en aning fart galen. Sen sushi och film framför öppna spisen! Imorgon blir lugnt med guitarr hero hos Peter.

Har fruktansvärd hemlängtan efter Varberg och storstan igen!!!

kanon eller kalkon?



Pepsodent har nu gjort en ny tandkräm Anti-Age! Ganska sjukt egentligen.. Så känner du dig gammal och grå i munnen prova nya Pepsodent Anti-Age! haha

bebismage ♥

Jennys mage bara växer och växer och detta är första kortet jag fått se någonsin på magen! Fick verkligen en glad överraskning =) Längtar tills jag ska åka till Oslo så galet mycket och vill åka nu nu nu! Känns så overkligt på något vis. Jenny har aldrig velat ha barn innan, tills hon träffade Stian haha! Det kommer bli världens sötaste bebis ♥

Kika in på hennes blogg!

(btw, det är inte hennes bröst som syns det är armen)

just another monday

Jag har nog aldrig sovit så länge som jag sov inatt, i hela mitt liv! Gick och la mig lite efter åtta igår kväll och vaknade idag vid tio. Känner mig i alla fall utvilad vilket är bra!

Har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen sen igår, eftersom att jag fick kämpa för att hålla mig kvar på skotern. Haha!

Sen har sån sjuk längtan efter mina vänner nu och jag vill till Ljungby fortare än kvickt..

MEN, nu ska vi inte vara sentimentala för solen skiner och fåglarna kvittrar!

wild hangover

Igår började kvällen med skaldjurs buffé och drinkar, som över gick till en flaska vin, krogen, alldeles för många jägermeister och en hel drös med öl. Men jag hade sjukt kul och var inte hemma försen halv sex på morgonen! Folk vet hur man festar här uppe! Fick sova ca 3 timmar, sen kom Janne in och väckte mig med att frukosten står på bordet.. Hade planerat att ligga i soffan hela dagen, men blev övertalad av killarna att följa med på skoter tur samt grillning. Vilket jag inte ångrar det minsta för fyfan va kul vi har haft! Underbart väder ute med massor av sol. Eftersom att jag inte kände mig i rätt skick att köra en egen skoter åkte jag med Peter på hans sportskoter som går utav bara helv... Höll på att flyga av några gånger i farten haha, grymt kul! Ett härligt gäng på sex pers och eftersom att jag var enda tjejen blev det tjat om vem jag skulle åka med. Mitt val var givetvis den med snabbast skoter (nedre bilden) haha!


crack this

Ikväll blir det skaldjurs buffé och melodifestivalen! Känner fortfarande ett sug efter en grym fest.

 

Nu ska vi fika!


fantastic

Har suttit ute på terassen en timme på förmiddagen och solat i linne! Galet skönt. Trots att det ligger metervis med snö på backen och det är minusgrader ute så kan man faktiskt bli solbränd utan att lägga sig i ett solarium! Är det lika fint väder hela helgen så kommer det förmodligen se ut som att jag vart på solsemester. Jag klagar inte!



Johannes: Den bästa lösningen; titta Egon djupt i ögonen. Lägg upp en fiskpinne jämte akvariet. Säg till honom: det här är den förra fisken som raveade när jag försökte sova. Sen tittar du han djupt i ögonen igen och sen går du därifrån.

 

haha!! humor på hög nivå! tänkte dela med mig av hela konversationen men vi har en väldigt speciell humor som förmodligen ingen annan förstår sig på!


entertain

Förjävligt att klockan är 01.00 och att jag inte kan sova. Tur att Johannes står för underhållningen, haha!

Johannes: erica! jag mår dåligt! Jag kommer nog dö! Snälla säg till min familj att jag var tapper enda in i slutet, berätta inte för dom att jag grät.

Jag: Johannes du är förkyld, get over it!

Humorn de flesta inte förstår sig på är den roligaste humorn!

finally spring !

Idag har varit en alldeles fantastisk dag! Började dagen som vanligt med träning, sen "jobbat" lite, har även hunnit med att ringa en hel del viktiga samtal ang jobb och när jag tog en eftermiddags promenad insåg jag att våren är kommen! Kroppen fylldes med grym energi och jag har varit på toppen humör hela dagen. Så nu ber vi för att snön försvinner fortare än kvickt och att solen är oss trogen från morgon till kväll! Har faktiskt suttit ute på altanen i lä och njutit av solen i ett par dagar på förmiddagen, lite färg på den vinterbleka hyn sitter aldrig fel.

Kvällen i övrigt har spenderats framför tv:n. Dejting In The Dark, Desperate Housewives och Cougar Town har stått för underhållningen! Prima.

my hair, big problem

Jag har verkligen inget speciellt intressant att tillföra här just nu, så skriver för skrivandets skull! Tjejen på bilden ovan hoppas jag ni känner till nu vid detta laget, en stor förebild för mig. Linda Hallberg, make up artist! När jag tittar på denna bilden blir jag ruggigt sugen på att bleka mitt hår. Är faktiskt blond ursprungligen så varför inte återgå till det? Och när vi ändå pratar om hår kan jag få klaga på hur mycket jag hatar mitt hår just nu! Senast jag klippte mig var i 25:e december och jag får inte klippa mig innan 16 maj igen! Jag brukar ha för vana att klippa mig var 6:e vecka för att hålla frisyren i trim, men nu snackar vi 5 månader. Redan nu har jag två centimeter über ljus utväxt som gör att jag ser halvt flintis ut, min dåvarande chokladbruna hårfärg är numera fis brun och min korta frisyr är inte så kort och frisyrig längre! Dagens i-landsproblem? Kan va! Anledningen till att jag inte får klippa mig är Olivia. Jag ska vara hennes hårmodell till ett gesäll prov, där hon ska göra en två stegs färgning och kapa minst två centimeter på hela håret. Så där rök min chans att spara till långt! Får nöja mig med gratis hår makeover i alla fall.


just another day



Kalla mig nörd om ni vill, men jag har verkligen fastnat för den nya serien Vampire Diaries! Kan vara för att de här snyggingarna är med, skulle tippa på det.

Och min själ kan inte vara lyckligare nu när Desperate Houswives börjat igen!

Nu börjar jag faktiskt få lite hemlängtan. Så funderar på att åka ner till Västervik snart så jag får det gjort! Sen kan jag fokusera på något jag borde gjort för länge sen, söka ett jobb. Livet är hårt..

Pratar med Johannes nån timme varje vecka och när jag gör det inser jag verkligen hur mycket jag saknar Oslo! Många som vill att jag flyttar tillbaka, men då blir det ändå att jag måste flytta hem igen innan augusti.. Så lika bra att vänta! Hade vart så kul och komma närmre min blivande syster dotter/son (vad det nu blir). Men bosätter  jag mig i Göteborg, som jag faktiskt vill göra så tar det bara nån timme till Oslo ändå.. Och som det ser ut nu ska min älsakde Josefin också flytta till Göteborg och det kommer bli awesome!!


let's get serious


YES !

Vilket underbart samtal jag fick idag från Västerviks bostadsbolag! Det kommer att flytta in ett nytt par i min lägenhet redan 1 april, vilket innebär att jag slipper att betala två extra hyror. Så innan den sista mars måste min lägenhet vara clean. I can do that! Känns trots allt lite sorgligt att verkligen lämna V-vik.. Vi hade en förbannat rolig tid där jag och min kära Rebecca (och ja, om inte Niclas, Sebastian och Fredrik hade funnits till hands hade vi nog gått miste om en hel del goda skratt)

Känns som att saker och ting börjar lösa sig nu och klumpen i magen blir allt mindre och mindre!

Imorgon ska jag ta mig till Telia och hämta ut ett nytt internet till min lappis. Så ni kan förmodligen se fram emot fler uppdateringar och kanske en bild eller två.

Sen har vi äntligen en anhängare till som följer med till Göteborg i april, Louise! Party weekend ♥

Sist men absolut inte minst vill jag tillägga att jag saknar brudarna sjuuuuuukt mycket, Life is hard. 


Over and out, nu ska jag sova!


Dags för en uppdatering igen kanske.



Idag ringde jag samtalet som jag dragit ut på alldels för länge på, mest för att jag verkligen inte ville göra det! Men nu har jag gjort det. Jag ringde make-up studion och bad om att få flytta upp min utbildning till augusti. Så nu börjar jag 9:e augusti och går från 18-22 måndag-onsdag i 19 veckor! Priset var lite dyrare just då, med anledning av att de förbättrar på produkt innehållet. Inte mig emot! Och anledningarna till att jag valt att flytta upp utbildningen är många. Men det känns helt klart bättre!

Nu har jag och Elin planerat in att vi satsar på en helg i Göteborg i april istället för att åka ner till Ljungby. Och givetvis ska Josefin följa med! (Är det någon idé att fråga dig Emelie? ;)

Finns andra anledningar till att ta en tripp till Ljungby framöver, men vi får se.


RSS 2.0