I love shoes!

 

Nu har jag ett par converse till i min samling! Ett par orginal vita denna gången. Detta får jag tacka Peppe för som insisterade på att köpa ett par nya till mig eftersom att jag fått målarfärg på mina hel svarta! =)


PICTURES

Ville testade mina glasögon! haha

Peppe inte så glad på datorn!

Hundvakt åt Peppe, söta Rotax!

 


a poem just for me

girl i'm not really sure what to say,
the reason? you just take my breath away!

i'll try to explain those feelings inside,
coz they wanna get out, they're not easy to hide.

i dream about holding you and never let go,
oh lord, i wish it really was so!

when i'm with you i promise i will hold you so tight,
and i will kiss and carees you during the dark of night.

i'll even watch a chic-flick or two,
coz that's how much i wanna be with you!

and sweetheart i can promise you one more thing,
that one day i'll give you a wedding ring!

coz i know that i wanna make you mine,
and be with you til' the end of time.


Denna fina dikt fick jag av en skriven endast till mig.

sommar sommar sommar

 

Nu har vi njutit av underbart väder här i 3 dagar! Som minst har vi haft 26 grader i skuggan på dagarna, molnfritt och alldeles alldeles underbart! (eller ja, vi har väl klagat endel också p g a att det knappt gått attt vara ute haha) Och till sommarn hör givetvis kubb, grillning, alkoholdrickande och solande till! Precis vad vi njutit av dessa dagar och fler blir det. I tre dagar framöver blir det jobb 21-07, ska försöka kliva upp i tid så att jag hinner sola en stund på dagen. Eller varför inte sova i solen? Jag kör på det, två flugor i en smäll som man säger! haha. På bilden i mitten ser ni min stackars tumme, säger bara en sak: lek aldrig med rakblad! För att vara lite fräsch så kan jag ju tillägga att det SPRUTADE blod, japp! Nu ska jag duscha, adios!

6 maj 2010

 

 

 

Ja, det kanske är dags för en uppdatering trors allt! Det händer både mycket och lite i mitt liv nu. Min mosters söta, underbara fina Melker "Melle" Nordin har lämnat oss och det fanns inget vi kunde göra pga sjukdom.. Jag saknar honom varje dag!

Sen har jag fått jobb och kommer börja jobba natt på ett äldreboende (jag som lovade mig själv att aldrig mer jobba med det), men så farligt kan det väl inte vara att jobba natt? Dom sover väl på natten right? Första natten och introduktion börjar 17e maj (norges nationaldag och jag önskar jag vore där istället!!), sen flyter det på. Spännande!

Hjälper moster i hennes butik och jag har gjort om i princip hela butiken så nu är det vårfräscht! Hjälper även Peppe med hans hus som håller på att renoveras, så sjuuuukt fint blir det!! Har vart med på IKEA 2 gånger och bestämt även där i princip ALLT som ska inhandlas till huset. Resultatet kommer bli super! Kanske skulle satsa på att bli inredare? haha!

Saknar min familj och mina vänner galet mycket! Josefin kommer komma hit inom kort och jag längtar! Min älskade Rebecca kommer hem tidigare och precis lagom till v29 i Halmstad :) Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar henne och det går inte en dag utan att jag tänker på henne!

Saknar likaså Oslo och alla underbara människor där så ett besök till Oslo kommer det definitivt bli inom en snar framtid!

Detta kan ha varit det luddigaste  inlägget någonsin men jag gjorde ett iaf!


RSS 2.0