tweet

Följ mig på twitter.

hur svårt kan det vara?


Jag har försökt att skriva ett inlägg sisådär 7563 gånger idag, men som ni säkert märkt.. utan resultat! Så mellan försöken har jag gjort massa nytta och när jag tillslut gav upp hoppet, gjorde jag och Janina en liten fotografering.
Helgen i övrigt har bjudit på jobb, utgång med bästa Lotta samt Zebastian och Fredrik, Wheels & Wings m.m. Imorgon hoppas jag på fint väder, träning och en runda i Varbergs fina stad!
Nu ska jag läsa lite ur nya ELLE innan gruset i ögonen blir outhärdligt.

this sucks..

Jag vet inte vad som är mest frustrerande just nu.. -Att det inte blir något Strömstad i helgen, eller att mina kära vänner från Småland aldrig kommer och hälsar på mig på västkusten. Eftersom att det inte blir Strömstad och det är Wheels and Wings i helgen hade det passat perfekt att de kom hit och partajade lite, det kommer ju vara sjukt mycket folk ute! Nu ska jag fortsätta vara bitter....................................

S-town



Trots att Strömstad innebär mestadels jobb så längtar jag tillbaka. Och tillbaka åker vi på lördag! Då kommer det förmodligen bjudas på både det ena och det andra ;) Nu i helgen när vi var där var så galet rolig! Det var väääääldigt lugnt på kundfronten. Så vi myste med vin på hotellrummet, gick ut på The Cod och plockade fram den sämsta humorn vi hade haha. Vi är alltid ett så gött gäng som åker, en salig blandning mellan makeup artister, fotografer, vieware, receptionister m.m och alla är som en stor familj!

motivation



Igår pratade vi träning på jobbet i princip hela dagen (mellan kunderna såklart). Just nu känner jag mig mer peppad än någonsin att träna och känner verkligen för att göra det på gym! AtleticA i varberg är väldigt bra (tränade där för några år sen). Så nu är det hög tid att införskaffa mig ett träningskort! Kommer bli perfekt att träna efter jobbet när jag kommer med tåget. Blir väl att satsa på beach 2012 då kanske ;) haha.

idioti i trafiken

Nu sitter jag på Göteborgs Central och inväntar mitt crew. Så tänkte döda några minuter med ett inlägg om vett i trafiken! Jag och pappa körde nämligen förbi en olycka på motorvägen häromdagen. Men bilarna hade inte krockat med fram- och bakända, nej de hade kört ihop längs sidorna! HUR LYCKAS MAN?! Blir så irriterad på folk som gör allt annat i bilen än att faktiskt köra och konsentrera sig på vägen! Varför ska man äta, smsa, prata i telefon (utan headset) och fixa inställningar på radion när man kör i 120km/h? Tänk om någon i din familj eller någon av dina vänner skulle omkomma i en trafik olycka pga att någon idiot sitter och smsar? Tycker det borde vara krav på att ALLA med körkort ska gå riskutbildningen typ vart tredje år för att inte glömma bort hur farligt det kan vara i trafiken... (Mina kära vänner REBECCA, FANNY och HANNA borde ta åt sig lite extra av detta! Experter på att smsa, äta, prata i telefon och knappa på radion under bilkörningen!!!!!!)

TORSDAG



[ Portfolio bild ]

Äntligen har jag kommit till sängs! Har packat och fixat inför en jobb helg i Strömstad, återigen. 
Min lediga dag i övrigt har bestått av träning, home-spa deluxe, mail och massor av annat! Min kalender är i princip fullbokad tills mitten av augusti, så de få dagarna jag är ledig nu ska utnyttjas maximalt! Har ett par dagar ledigt helgen v. 29 men då lär det inte bli någon vila direkt (läs: after beach i Halmstad). 
Tråkigt att jag kommit igång så fint med träningen också mitt i all stress! Men träningskläderna får följa med till Strömstad, så får vi hoppas att det finns någon tid över till löpning.. Måste ju trots allt ha lite kondition till midnattsloppet som jag ska springa i slutet av augusti! Puh...

Nej nu måste jag verkligen sova!! Klockan ringer snor-tidigt imorgon..

flashbacks



Det känns lika bra varje gång att komma in till makeup studion! Men järnspikar va jag saknar tiden då jag gick där.. Alla mina fina klass kompisar, lärare, skratt osv. Lyckan var total varje gång det var lektion och jag ville inte gå hem! Där det tidigare var kontor innan står nu makeup väskorna redo att bli någons älskling! Minns första dagen när jag fick mig, den lyckan var obeskrivlig. Tog hand om den och innehållet som om det vore mitt barn! Doften när jag öppnar väskan är densamma och jag njuter lika mycket varje gång. Är jag sjuk? Nej.. Jag bara älskar det jag gör ♥

Dagens

Ingen var lyckligare än jag idag när klockan ringde vid 06:30! Det är alltid lika roligt att göra fotograferingar med Magnus. Glad blev jag också när jag kom in i studion och M hade fin besök i form av en super het kille, haha! Just nu är jag så trött i kropp och huvud så ska lägga mig i bubbelbadet och dö lite tänkte jag.. Känns som att mina fötter brinner efter att ta gått till Åhléns, vidare till Panduro och sen insé att halva Göteborgs spårvagnar är ur funktion så att jag får GÅ upp till Vasa med KLACKAR, sen stå hela dagen, springa fram och tillbaka, ner på systemet åt M, upp igen, sen till spårvagnen, springa genom hela centralen till Pressbyrån, springa till tåget och sen till bussen. Upprepar.. Med klackar!
Bjuder på lite av dagens backstage bilder, själva fotograferingen hittar ni på min fb SIDA!






drops of jupiter



Då har lördagen kommit till sitt slut och vilken dag det har varit. Det har varit en konstig dag med både lycka, olycka och extrem rastlöshet. Varför i fridens namn skiner inte solen för? Imorgon hoppas jag den visar sig, ordentligt! Om jag nu har den turen kan väl min onda förkylning försvinna också så man kan komma igång med träningen samtidigt. Rik vill jag bli på köpet också! Hur många Gudar ska jag behöva be till tro?

Kan meddela att jag fortfarande inte kommit på en sminkning jag vill göra till måndag. Eller egentligen har jag flera hundra idéer men kan inte bestämma vilken inriktning jag vill gå på.. Borde ha lärt mig vid detta laget att jag inte är den sortens person som kan bestämma en sminkning innan, jag kommer istället alltid på exakt vad jag vill göra när jag väl står med penslarna redo. Efter det kan ingen stoppa mig för då flödar kreativiteten och jag går bananas! Vilket oftast alltid blir det bästa resultatet =)

Då ska vi se om jag har något mer ointressant att dela med mig av.. Nej, det var nog det! Skönhetssömnen väntar.

makeup always makes me happy



Har man tråkigt kan man kladda lite på sig själv! Detta är dock bara 1 av 5 makeuper jag gjort idag i min rastlöshet haha!

tough decision



Familjen åkte till Oslo idag och jag valde att stanna hemma, vill inte förpesta alla i min närhet just nu! Så har legat i sängen och brainstormat. Har så sjukt många idéer till plåtningen på måndag och beslutsångesten är total! Vilken tur att jag känner mig själv så bra att jag kommer komma på exakt vad jag vill göra när det väl gäller. Ska även ta lilla shoppingrundan i Göteborg innan och inhandla lite material som kan komma till användning =) Nu ska jag göra som doktorn sa och vila, men först min favorit.. Hostmedicin!

Gå in och gilla makeup artist Erica Helin på facebook och få chansen att sitta modell åt mig på måndagens fotografering!

Erica gillar!



Decléor Hydra Floral Anti-Pollution. Intensivt återfuktande mask som skyddar och stärker huden. Ökar cirkulationen med hjälp av ett mentholkomplex. Sheasmör verkar närande och reparerande! Passar: torrhy, normalhy, blandhy, fethy, alltså alla hudtyper!

here we go again!

Ytterligare ett inlägg från bitterkärrningen! Vaknade, mår som ett kadaver, inget jobb i Strömstad för min del, sjukhuset och kolla upp min hals. Dessutom har jag fått TRE jobberbjudande idag. Anders från Nelly.com, sminka personalen på nattklubben PUSH i Göteborg och nu behövde Magnus en mua till en plåtning (KILLAR I BADBYXOR!!!!). Förstår ni min bitterhet? Går och gräver mig en grop nu...........

RSS 2.0