torsdag

underbart att sluta jobbet på torsdagskvällen när man jobbat hela dagen och vet att man är ledig imorgon! jobbar lördag och söndag istället. ska även börja jobba på tour nu någon helg varje månad, ska bli super kul! ALLT betalt - resa, hotell, mat + långa arbetsdagar och fin fin lön på det. låter inte så illa va? =) det enda man får stå för själv är alkohol om man vill festa till det någon kväll.

imorgon lämnar jag underbara Göteborg för en dag och åker hem till Varberg. måste fixa lite! hur ska jag kunna sova själv nu när jag hade så mysiga dagar här?

Nu ska vi sova!

in front

hej och hallå! igår var det jag som stod framför kameran hos bästa Magnus Egger. Kändes galet konstigt men resultatet ser ni ovan! Han berättade att min sminkning jag gjorde på Louise (med fjärdrarna) ligger på topp 5 (tror jag det var) av mest visade sidorna. Flera tusen som vart inne och kikat. Känns helt sjukt att så många gått in och kollat på något jag gjort =) hur kul som helst!

spenderar massa nätter i Göteborg nu hos bästa! Jobbar typ 10 dagar i rad nu så orkar inte pendla varje dag. Underbart att vara tillbaka om man kan säga så!

Nu ska jag mixa ihop en jordgubb och mango smoothie, love it!

RSS 2.0