a little update..

Jag är helt slut! Jobbar non-stop just nu känns det som. Är ledig 1 dag i veckan fram till min "semester" - Ljungby och Österrike! Men det är bara att fortsätta jobba och se glad ut! Längtar så sjukt mycket efter vänner och familj, men nu är det inte länge kvar tills jag får träffa alla. Ser verkligen fram emot att flytta hem till min familj i Varberg, så kommer jag alla närmre också! Nu ska jag vila för snart bär det av till jobbet igen.. 21-07.

Hoppas på en tur till Liseberg ♥

sneak peak

Nu har jag tjuvstartat makeup bloggen en aning! För er som är intresserade så hittar ni den på ILOVEMAKEUP.blogg.se.

Nu ska jag fortsätta vila för inatt jobbar jag 21-07!

hard work

Här har det inte hunnits skriva mycket! Jobbade hela förra veckan och sen var det party i helgen. Kommer jobba
sjukt
mycket nu framöver, har lyckats byta nästan alla dagar jag skulle jobbat i augusti så de dagarna måste jag jobba in nu i juni och juli! Men det gör mig ingenting, tänker bara på hur mycket jag längtar till min utbildning ♥

54 DAYS


Jag är världens gladaste! Fick en underbar nyhet tidigt i morse från Pappa och Pia - min utbildning är betald! Jag har vart så orolig hur jag ska göra eftersom mina löner inte hinner komma innan den ska vara betald, så de var snälla och lånade ut pengarna till mig! Är så lättad,  glad och vill bara hem och krama om dem nu! Saknar alla.

Kommer även att starta en ny blogg som bara handlar om makeup, tips, ideer och saker jag lär mig på min utbildning! Kommer ha kvar denna bloggen där jag kommer fortsätta att skriva allmänt om vad som händer i mitt liv.
ILOVEMAKEUP.blogg.se kommer den nya bloggen heta, men den är inte redo att användas än då jag inte kommit på en design jag vill ha. Uppdaterar er när den är aktiv!

strike a pose elvis

Jobba jobba jobba! Love it or hate it. Det är bara pengar i mitt huvud nu! Ju mer desto bättre.

Helgen var helt galet rolig! Jag, Sofie, Peppe, Ville och Krille åkte ut med båten, solade, fiskade, ölade, grillade, åkte ut till öar, doppade fötterna i havet, kastade macka, myste i stugan osv. Fiske gudinna som jag är fick jag en gädda på 2,5kg, haha äckligt! Har så sjukt många myggbett att jag snart inte står ut! Badar i salubrin.. Myggen är hemska här!

 

På torsdag blir det förmodligen en tripp till Hedenäset där jag ska möta upp Anna. Ska vara hennes hårmodell då hon ska delta i tävlingen "årets frisör"! Kommer bli färgning, klippning och extensions. Ska bli kul och se vad hon hittar på =)


Graduation Day!


Jag är så sjukt avundsjuk på alla som tar studenten idag! Att ta studenten är det bästa jag gjort i mitt liv och det går inte förklara lyckan när man äntligen får öppna dörrarna och springa ut! Den dagen bestod enbart av lycka och adrenalinet pumpade från morgon till kväll. Så grattis alla som får uppleva den bästa dagen i ert liv!

crazy mooses

Kul, nu har jag gått och blivit sjuk. Det går magsjuka på jobbet men än så länge har jag bara feber, fruktansvärt ont i halsen och huvudvärk. Har legat på soffan hela dagen och blivit serverad tabletter! Just nu hade det vart underbart att vara hemma i Varberg.

En avstickare såhär på kvällskvisten då,

Min lillasyster ringde innan och berättade att hon och Pia blivit jagade av en älg när de var ute och sprang haha! De fick kasta sig i ett par buskar haha! Det lär bara hända en gång i livet.

shine your light on us


Solen skiner, inte ett moln på himlen, fåglarna kvittar och jag kände ett glädje rus genom hela kroppen när jag cyklade hem jobbet vid 07.00. Älskar sommar! Satte mig framför tvn en stund, kanal5 och Vakna! Med the voice, standard för mig och Rebecca på morgonen innan jobbet i Västervik! Längtar sjukt mycket till hemfärd nu!
Men innan dess ska jag försöka sova bort min elaka hicka jag haft konstant i 20 minuter, det börjar göra ont i hela bröstet nu och det känns som att hjärtat slutar så för varje gång jag hickar! Intressant fakta så där på morgonkvisten haha!

LOVE IT

Just nu går denna låten hett hos mig. Så sjukt chill låt!

Kort update då:

Helgen har vart lugn, har fixat och donat endel.

Idag blir det jobb 21-07 =)

 


b.o.r.e.d

När man väntar på något gott får man alltid vänta för länge! Jag är uttråkad och trött. Sova eller hitta på något? Gå ut med vovsing nån timme är ju lite lockande! Nu ska jag slå ihjäl några timmar.

Jag längtar så sjukt efter mina tjejer nu - tillsammans är vi oslagbara!


2008

sommaren 2008, miss it, loved it!

haha va "liten och söt" man va på den tiden!


lyssna & njut



Rebecca vet vad jag tycker om och nu har sitter jag och lyssnar på denna låten på repeat, as usual! Denna låten kommer förmodligen bli en av våra sommarfavoriter. Jag längtar så sjukt mycket efter henne nu så det är nästan olidligt! Men som tur är kommer hon snart hem och då ska vi ta igen all förlorad tid!

Sen måste jag tillägga att jag är så sjukt trött på designen på bloggen nu att jag vill kräkas! Det värsta är att jag grymt kass på de där med alla koder som bara snurrar i huvudet, så jag får kalla in hjälp! Rebecca, would you mind? haha =)

Linda Hallberg



Jag längtar ihjäl mig till min make-up artist utbildning! Läser Linda Hallbergs blogg varje dag och hon är verkligen en stor inspiration. (har skrivit om henne på bloggen många gånger tidigare). Just nu har hon en tävling och ska lotta ut goodiebags! Jag vinner aldrig något men jag ger det ett försök, kanske turen är på min sida denna underbara, soliga dag =)

Vill ni också försöka vinna? Klicka in på länken!

I have a dream

Jag förstår inte vart tiden tar vägen.

♥ Min supersöta lillasyster Janina konfirmerade sig i söndags vilket innebär att hon har kommit en stor bit på vägen i sitt liv! Hon är snart 15 år. Herregud, jag kommer ihåg när jag var i den åldern!

♥ Min enda och bästa storasyster är gravid i 5e månaden (hon som aldrig velat ha barn för då "förstör" man sin kropp), bara att inse att man inte kan vara en size 0 föralltid. Så glad för hennes skull!

♥ Pappa och Pia (pappas fru som praktiskt taget är som en andra mamma för mig då de träffades när jag bara var ett par år gammal) har börjat tänka på sig själva, vilket jag verkligen är glad för! De har ställt upp för oss barn i vårt och torrt och alltid ställt oss före allt annat! Bara Janina och Dennis som har några år kvar innan dom kan lämna boet.

♥ Vi 90:er tog studenten för exakt snart ett år sen, jag saknar den tiden över allt annat. Känns som att alla splittrat sig trots att vi innerst inne vet vart vi har varandra. Jag är här uppe, Rebecca är i N.J, Elin bor i Sala, Josefin bor i Växjö, Emelie har pojkvän (säger väl allt? :P) och Louise är kvar i Ljungby! Rebecca kommer iaf snart hem och jag flyttar neråt landet om ett par månader igen.

♥ Min mamma ska gifta sig! På en alptopp i Österrike nu i sommar, så där ska spenderas en vecka. Kommer bli ett superfint bröllop!

Min största och (just nu) enda dröm är att gå make-up artist utbildningen, jobba med det jag älskar, sen gå en nagel utbildning för att breda ut mina kunskaper och toppen på det - öppna min egen salong/butik! (bli rik och ekonomiskt oberoende på det också haha)!

Jag vill inte komma på mig själv om 30 år att jag inte gjort något med mitt liv, att jag inte förverkligat några av mina drömmar. Meningen med livet är i princip att jobba - äta - sova. Men varför inte jobba med det man drömt om, äta vad man vill, sova på moln varje natt och tänka på allt man åstadkommit i sitt liv, vilken fin familj man har och hur lycklig man är! (Nu menar jag inte att livet bara handlar om pengar och statusprylar utan att man förverkligar sina drömmar!)

Vääldigt luddigt inlägg men jag hoppas ni förstår principen!

Det finns inget hellre jag hade velat göra nu än att åka hem och krama om min familj ♥

Nu ska jag gå ut och gå en runda till med hunden sen duscha! Det är bra att vara hundvakt, massa extra motion =)

RSS 2.0