the start of something new

makeup blogg på veckorevyn!

http://blogg.veckorevyn.com/ehmakeup/ check it out!

sista november

Ja.. Då sitter man framför bloggen igen trots allt. Jag ska försöka ändra design så snart jag hinner så kanske det blir lite roligare att skriva! Måste bara ta lite roliga, nya bilder också!

Klockan är mycket och jag sitter fortfarande med mitt morgon-kaffe i soffan och MTV i bakgrunden. Tänkte att jag skulle försöka plugga idag. Eller rättare sagt, jag MÅSTE plugga idag och alla dagar! På måndag ska alla arbeten vara inlämnade + att vi har slutprov i teori! Suck.

Min största motivation är att jag banne mig ska till USA och det kommer inte hända om jag misslyckas på proven! Jag ska iväg, så är det bara. Jag brukar få som jag vill ;)



Igår sminkade vi dragqueen i skolan och jag låg dubbelvikt av skratt ungefär nästan exakt hela lektionen! haha! Killarna spelade med i sina roller och hela lektionen bestod bara av skratt =)

Min drag-modell Patrik är numera min personliga tränare också! På lördag ska vi göra kroppsskanning och livsstilsanalys och jag måste erkänna att jag är nervös! Kroppsskanning.. ett läskigt ord. Jag har inte tränat sen i somras och vill inte påstå att jag tänkt på vad jag tryckt i mig heller. Men nu ska det bli ändring på det och jag ska bli fit igen!!



Ska jobba på söndag också så inget Ljungby för mig i helgen! Min kära lillasyster ska få agera sminkdocka åt mig hela veckan. Måste komma på en klockren sminkning till slutfotograferingen! Har massor av idéer men jag vill som sagt att den ska vara klockren, så hoppas att vi hittat en vinnare i slutet av veckan!

Rörigt inlägg. Hej.

it's funny because it's true

Statistiken nådde nya höjder i söndags måste jag säga! Intressant att folk är så nyfikna, haha! Jag har dessvärre inte så mycket att säga om det mer än att det var det bästa. Jag har så mycket energi till övers nu och kan äntligen börja tänka på mig själv och min framtid! Jag har så fruktansvärt många fantastiska vänner som stöttat mig genom detta på alla vis och min familj är som vanligt lika underbar!

Nu är det 10 skoldagar dagar (!!) kvar och jag är mer pepp än någonsin! Men vad händer efter skolan? Jag har såå många planer nu och en av dem är att flytta till USA ett år och jobba som MUA ofcourse, men det kräver givetvis lång planerings tid! Så tiden utvisar hur det blir, jag håller givetvis tummarna!

I helgen blir det Ljungby och på lördag ett hejdundrandes kalas med alla god brudar! Ska bli så jäkla skönt att gå ut och släppa allt jobb för en stund!

Idag har jag hunnit med massor av skolarbeten och fortsättning följer efter skolan ikväll. Nu ska jag packa mina ny tvättade penslar och kila!

PEACE!

mitt liv stavas S-T-R-E-S-S

Mina kära vänner! Nu kommer samma gamla dammiga ursäkt igen, förlåt för att jag inte skrivit på länge!

MEN jag har inte haft en minut över till bloggen de senaste veckorna..

Det är fullt upp var dag med skolarbeten, fotograferingar, praktiker, jobb m.m.

Just nu är jag hos Oskar och har inte min dator med mig så kan inte lägga upp innehållen i mina goodiebags jag fick för 100 år sen haha. Men så snart jag är tillbaka i Göteborg, har min dator till hands och får en minut över lovar jag att skriva!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och PLUGGA som aldrig förr till slutprovet i teori provet vi har om två veckor. Saken är den att alla slutprov börjar om två veckor.

Håll ut! Puss o Kram!

goodiebags

 

När jag sminkade på SEBASTIAN's två visningar fick jag två roliga goodiebags! Vill ni se vad som finns i? Häng kvar ;)

hard fuckin' work

Just nu är jag så stressad så jag får verkligen prioritera och som ni märkt har bloggen hamnat efter! Har vart och är så mycket som ska hinnas med på dagarna och jag hade gladeligen tackat Ja till några extra timmar på dynget. Varvar skola med event sminkningar, jobb på The Studio, Ljungby, Oskar, vänner, Varberg, familj, skolarbeten, möten, jaga modeller osv. Dagarna bara flyger iväg och snart är jag färdig utbildad make-up artist! Men innan dess är det massor som ska hinnas med.. Detta drabbar mina resor till Ljungby på helgerna men som tur är flyttar jag snart ner till min fina Oskar!

Än så länge har jag hunnit med att sminka på sex superroliga event:

Scandinavium

GOLDWELL's visning på Mies i Trollhättan

SEBASTIAN's visning på Ullevi Lounge

SEBASTIAN's visning på Grand Hotel Opera

PUSH nightclub

The Studio

Snart ska jag även sminka musikvideos på Greenworks =)

RSS 2.0