Linda Hallberg

Bild 7527

Jag får inte nog av denna tjejen! Vilken förebild hon är. Hon kan allt göra allt gällande sminkningar! Suttit och kollat på hennes sida i flera timmar nu och har fortfarande inte fått nog. Nu vill jag inget annat än att ha april, då min utbildning startar!!

Bild 7114


I just knew it..

Perfekt att febern och förkylningen kommer precis nu! Har känt det på mig i ett par dagar och min magkänsla visar alltid rätt. Ligger hemma hos Josefin och knaprar ipren, medans hon och Louise färgar hår. Jag borde också fixa massa men orken finns inte just nu! Idag hann jag iaf med solarieöarna, shopping med Elin, fika med John, träffa Rebecca och Niclas, maxi, hämta väska och mer ska göras ikväll! Dags att sätta igång innan jag somnar och jag blir hög på febernedsättande..


RUBRIK

Idag har jag hunnit med mycket! Bilolycka (R.I.P), Ge-Kås, stan och fika med Elin B, innebandy, fixa naglar m.m. Imorgon ska Malin och jag upp tidigt för att steka i solarieöarna, sen ska jag och Elin på stan och hitta en nyårs outfit till mig, möta Josefin för alkohol inköp, färga ögonfransar och ögonbryn och sen allt annat man ska hinna med att göra innan torsdag! Panik, alltid.

Något annat jag får panik över är att min älskade Rebecca ska lämna mig i ett helt år!! Hur ska jag klara detta? Josefin skrek av lycka när vi fick reda på att hon hittat en familj och åker om en månad, men jag började gråta!

Näe, nu blev jag helt depp här, sova!


kort men gott

Idag blev det tidig uppgång, duktiga vi är! Ner och sola, basta, fika och gå på stan med Malin. Sen Maxi och köpa massvis med exotiska frukter! Proppmätt nu.

Om en timme åker Jag till Slemelie med tjejerna för skräckfilm, hatar skräckfilm....!

Imorgon satsar Jag på Växjö. Måste hitta något till nyår.


fuck it

Mötet på Mc D igår med tjejerna och Jocke fick mig att tänka till! Ungefär "herregud, vad är det här?". Efter flera tappra försök att komma ihåg fredagen gör att jag får mer och mer ångest! Men jag hade kul, eller? Ja det hade jag förmodligen men vissa saker borde vara ogjort, eller? Vafan, man ska väl få ha kul utan att ha ångest?! Skit samma, jag är ung och ibland får man tänja på gränserna! Haha!

Denna natten spenderades iaf hos Louise och idag gick vi och solade, galet skönt! Snart blir det möte med tjejerna igen och planering av dagens aktivitet ska utföras.

Blev så glad nu, Fredrik skrev att han också ska flytta till Göteborg fast nu redan första januari!! Det blir nog super!

nej, nu ska jag fräsha upp mig.


hangover

Nu ligger jag i soffan hos kusinerna och mår väldigt illa. Gick hem i regnet klockan sex i morse, tack gode Gud för att jag inte hade klackar på mig igår. Gör ett tappert försök att utvärdera gårdagen, men det går inget vidare! Men det hör väl till att ha luckor? Det var en perfekt förfest hos Bengtsson med ölspel som förmodligen la grunden för luckorna. Kommer ihåg att jag inte betalade något inträde, hur kunde jag komma förbi det undrar jag. Men det gick och jag gjorde inte av med en krona igår, gott. För att sammanfatta kvällen så var den nog sjukt kul, speciellt efterfesten ;) haha.

Har det mysigt med Johan och Malin nu och vi ska snart ner till maxi och köpa gotte! Jag älskar att umgås med familjen! Men klockan 18.00 ska vi ha en kär återträff med tjejerna uppe på Mc D såklart. Kan inte beskriva hur mycket jag har saknat alla.

dagen efter julafton

hejhejhallå! Nu sitter jag på bussen till lilla Ljungby och börjar bli riktigt taggad inför ikväll! Bästa Olivia har klippt mig och det blev kort och kanon. Längtar så mycket efter alla nu och natten kommer spenderas hos Kusinerna som jag inte träffat på år och dar känns det som. Ska söka igenom Malins garderob efter en party outfit som kan tänkas användas till kvällen! Josefin fick oturen att få maginfluensa just idag, det gillas inte!! Nu spanar vi efter förfester som verkar intressanta då planerna gick i kras.

SKÅL ALKOHOL!

merry xmas



Det var så skönt och mysigt att komma hem till familjen igår! Under granen låg sjuuukt mycket klappar, det framgår inte på bilden tyvärr. Vi systrar sov i Pappa och Pias säng inatt så de spenderade natten i våran fina husbil, hade lätt kunnat ha den som lägenhet! Medans Janina och Jenny låg och snarkade, vred och vände jag på mig länge innan jag kunde somna. Jag gick upp och satte mig i soffan och kollade på granen och riktigt njöt av att vara hemma. Idag gick vi upp goa och glada, men inte lika förväntansfulla som vi var när vi var små. Saknar den stämningen lite! Fick jätte fina klappar och magen är nu som en ballong, precis som varje år. Snart kommer broder Johan och hans tjej och då blir det julklappsleken, men inte försen vi kört tillbaka gamlingarna!
Nu ligger vi systrar i sängen och myser framför Anna Ankas jul på datorn.

Kom på att jag inte köpt någon alkohol till imorgon och det måste lösas snabbt! Har heller ingenting att ha på mig :( S.O.S please someone help me!

HA EN FORTSATT BRA JUL NU MINA FINA LÄSARE! ♥


on the road again

Åkte med en jätte skum taxi chaffis ner till stationen innan, han tog världens omvägar och sa knappt ett ord. Frågade honom om de jobbade över jul, sen kom jag på att han förmodligen inte firar jul haha! Nu sitter jag på bussen till Göteborg, fem timmar, jag dör. Snö kaos och bussen kör i full fart, livrädd! Tur att folk ringer och underhäller mig, då går tiden fortare. Ska bli så sjukt kul att träffa Alex och min fina Jenny! Måste säga att jag är så sjukt nöjd med alla julklappar jag köpt till min familj i år, men de är värda att skämmas bort lite!

tjugoandradecember


hey hey hey! När jag kom ner på stan tidigare idag slog det mig att jag inte köpt en enda julklapp, jag fick panik. Så jag mötte upp Camilla och hennes söta dotter på två år och shoppade loss i Västerviks centrum och visst lyckades jag få ihop alla klappar otroligt nog! Började packa lite smått när jag kom hem men insåg genast hur tråkigt det är att packa, så vi kör på en sista minuten imorgon så får vi se vad som åker med och inte. Nu ska jag sova, dock hoppas jag att jag kan somna på bussen imorgon för 5 timmar på en buss är inte kul!
Nu har jag även nytt nummer också för er som missat det: 072-20 10 872.


different places

Vaknade av att människor borrar i väggarna, hamrar på elementen och spikar i golvet! Det lät precis som att de var i min lägenhet. Så in med högtalarna i datorn, upp med volymen till max och sen gjorde Rihanna resten! Grymt.

Ska ner till jobbet idag en snabbis och säga hejdå till de som är där, hämta lite papper och göra lite ärenden på stan, kul när det är -15 grader ute. Nej för Erica har alla sina vinter jackor i Varberg.. Så ska jag packa, städa och längta till imorgon. Alex möter upp mig i Göteborg för en fika, vi har inte träffats sen balen!! Sen möta papi och hämta Jenny. Det blir en bra start på hemresan :)

Vill säga GRATTIS till min fina, söta lillebror som fyller 12år idag! De börjar bli så stora så snart får jag sätta koppel på mina små älsklingar! ♥


and now?!

Fick ett mindre trevligt samtal innan från Camilla, kontoret ska stängas! Vad ska jag göra nu? Flytta till Ljungby? Göteborg? Varberg? Här vill jag inte stanna nu iaf. Pratade med pappa som slänger ut sig "ja men då kan du ju börja makeup artist utbildingen i januari i alla fall" - nej det kan jag ju inte eftersom jag sa att jag hellre vill börja i april nu pga av att du tyckte det blev bättre! Ja, helt tokig blev jag nu. Ingen idé att jag skaffar en lägenhet i Ljungby för ett par månader bara heller. Denna månaden har inte vart en bra månad. Nästa år ska bli ett jävla bra år iaf, det ska jag se till!

älskar maginfluensa!

Rubriken ljuger, jag hatar maginfluensa och jag hatar att kräkas! Varför ska allt drabba just mig!? Jag mår så illa så jag kan knappt röra mig och min hals är helt förstörd. Intressant ha? Jag ska bli frisk, innan onsdag. Ska ska ska! Men maginfluensa brukar aldrig vara långvarit, så länge det inte är vinterkräksjukan men då hade jag förmodligen redan tagit livet av mig. (för er som aldrig haft det så är vinterkräksjuka något av de värsta som finns, man vill seriöst hänga sig!). Nya favorit låten:


SURPRICE





När jag öppnade min postlåda idag hade jag fått födelsedagsteckningar från Rebecca och Niclas, de har gjort dem helt själva! Haha, så himla sött!! Kan inte sluta le när jag ser dem :)


hip hip hoooray



Idag är det min 19 års dag, men det känns som vilken söndag som helst! Jag tvättar och städar precis som alltid :P Men jag har fått väldens sötaste sms och samtal från alla möjliga, det värmer! Istället för att äta tårta som man brukar göra på sin födelsedag gjorde jag en smoothie, suuper god och hundra gånger godare än en tårta! Jag längtar till onsdag så sjukt mycket, saknar min familj! Och på fredag går tåget vidare till Ljungby, längtar galet mycket efter mina fina vänner! Nu ska jag strax springa ut till tvättstugan igen..


en bra dag med fina människor


Det blev ingen tjej kväll idag då Camilla och Amanda blivit sjuka. Men det kommer fler tillfällen! I ren protest mot detta eviga snöande gick jag i tre decimeter snö till maxi och hämtade ut min nya, fina, underbara, bästa, vackra, fantastiska mobil! Kärt barn har många namn. Fin present till mig själv! Och på tal om present så har jag födelsedag imorgon, absolut inget speciellt då 19 kan vara den mest meningslösa åldern efter 17. Men för att komma till saken så fick jag en tidig present av Rebecca och Niclas, all deras mat! (Ingen kan förstå hur mycket mat de människorna har!!!). Så nu har jag så mycket mat i kyl, frys och skafferi att jag knappt kan få igen dörrarna, helt seriöst! Kommer ha mat i ett år framöver. Verkligen snällt av dem, blev så glad :) Framåt kvällningen gick jag hem till mysisarna för skratt och kortspel! Vi satt och lyssnade på roliga ring och meddelande signaler på någon hemsida då jag fick den brilljanta idén att vi skulle göra Spider Pig (simpsons filmenmed Niclas! Vi skulle alltså hålla upp honom i ryggen mot taket och han skulle gå fram och tillbaka samtidigt som vi skulle sjunga "spider pig, spider pig.." osv. Det gick inge vidare bra, men tanken på att vi skulle lyckas får mig att bryta ihop i skratt!! Haha. Vi ska lyckas någon gång och då ska vi få med det på film!

underbara fredag.

Direkt efter jobbet blev det bio idag igen, denna gången Avatar. Riktigt bra faktiskt! Nu ligger jag i soffan och bara njuter av att ledigheten i helgen. Samuel har underhållt mig med ett onyktert samtal, haha! Imorgon blir det stan och systemet med Rebecca och på kvällskvisten begér vi oss till söta Camilla för god mat, vinpimpling och massor av skratt! Amanda babe gör oss givetvis sällskap också! Nu ska jag duscha och sen ska jag somna framför tvn när jag känner för det, perfekt!

snöstorm, hemska nyheter och bio



Helt sjukt vilket snökaos det vart här i Västervik idag! Till och från jobbet snöade och blåste det så mycket så man såg max 7 meter framför sig, håret frös till is och paniken började inta kroppen. När det var som värst flög tankarna iväg mot en sandstrand, 30 graders värme och en paraply drink! Hallelulja. Men nu har jag bokat biljett hem och jag kan inte längta mer än att få träffa min fina familj. Och jag ska få träffa min bästa Olivia som även ska få sätta saxen i mitt hår, nu blir det kort! Som heta Rihanna på bilden ovan! Eller? Jag, Nicke och Rebecca var på bio idag med, Luftslottet Som Sprängdes, kanon! Och påtal om de två så ska de lämna Västervik på söndag med hela flyttlasset, I DON'T LIKE! Men snart är det april och då tar jag mitt flyttlass till Göteborg. Godnatt!


a new phone


Idag fick jag klara besked om att jag kom in på utbildningen i april istället! Fan va skönt. Firade lite med att köpa en ny mobil, haha. Min nokia N95 är så sliten så behöver faktiskt en ny (enligt mig iaf)! Det blev en LG KU990i Viewty, I like! Snart är det helg igen och nästa vecka jobbar vi bara till tisdag. Då blir det hemfärd till Varberg och min älskade familj. Jenny kommer hem från Oslo också och det ska bli så himla kul! Sen den 25e är det Ljungby och utgång som står på tur, det ska bli super. Det är så sjukt mycket snö här i Västervik, rena vinterlandsskapet, istid som Jag och Rebecca uttryckte oss! Kallt och halt och jag har redan ramlat en gång med cykeln vilket resulterade i ett uppskrapat knä.. Så nu har jag gett upp cykeln tills gatorna är saltade. Livsfarligt. Nu ska jag alldeles strax lägga mig för jag är dödstrött! ♥


let's do it again, shall we?


Haha denna bilden är så kul, Jag ser ut att vara lika hög som en skyskrapa och Emilia kort som en dvärg!

Kryssningen i helgen var helt fantastico! Så sjukt kul vi hade. Till och med bussresan upp, väntetiderna och bussresan hem var kul. Stämningen var hög på julbordet, vi på sveacom fick tillsägelse av personalen att vi var för högljudda med snappsvisorna, vakter kom till Min, Amanda och Rebeccas hytt då vi hade fullt pådrag med "Jag har aldrig och Sanning/Konsekvens" för att vi var för högljudda då också. VDn blev fullast av alla och honom såg vi inte så mycket av dagen efter då han höll sig i skymundan. (och om han bara visste vilka filmer jag har på honom!! haha) Det är så mycket man vill berätta men det blir liksom inte samma sak, man måste va där för att veta hur kul det var! Det var som sagt gratis dricka hela julbordet, och fem minuter innan de stängde av kranarna gjorde vi en fruktansvärt smart grej. Vi hämtade och fyllde flera glas så vi hade ett tag framöver, bra är vi! Efter att ha laddat upp på julbordet och gått in på taxfreen begav vi oss till hytten för att pudra näsorna, om det blev så mycket av det kan jag inte minnas, men en helt galen film blev det iaf! Vi köpte eko mikrofoner på taxfreen som uppskattades av många under kvällen, haha! Lägger upp de videorna när jag känner att de finns läge för ett gott skratt!


INTE OKEJ!



Jag fick ett samtal idag om att jag kommit på en makeup skola till, kan dock inte komma ihåg när jag sökte till denna! Men jag fick avböja då jag redan valt den skolan jag vill gå på. Hann inte svara när de ringde men de hade talat in ett meddelande och när jag kom hem fick jag detta mailet, okej att jag är antagen men de kan väl fråga om jag fortfarande vill och kan? INTE OKEJ att skicka ett sånthär mail! Känns som att jag måste gå. Vad tycker ni?!


a lot of thinking.

Erica har ändrat plan. Hon har tänkt över lite. På måndag ringer jag till Makeup Studion och ber att få börja i april istället för januari! Då hinner jag jobba ihop ett bra kapital så jag slipper ta lån, jag kan säga upp min lägenhet i lugn och ro så att jag slipper stå här och betala onödiga hyror och jag hinner hitta en lägenhet i Göteborg! Visst är jag förnuftig? Fast jag vill inget annat än att börja i januari... Men jag stressar alltid med saker jag vill göra och sen blir det katastrof i slutändan, jag tänker liksom aldrig efter, jag bara gör det! Impuls kallas det. Så jag tog mig i kragen och tänkte om, stolt! Ska tjäna så mycket pengar dessa månaderna så jag ska kunna leva bra efter jag betalat utbildningen! Har ångest, vill börja nu! Nej, april blir det. Planering. Jag kommer gå utbildningen. Jag kommer bli det jag drömt om. Jag kommer vara stolt över mig själv om jag väntar. Det gör ont i mig att vänta men jag får ta det. Nu börjar snart IDOL finalen, sen blir det duschen och imorgon kryssning!! Gratis alkohol. We like. Vi ska få havet att gunga. Vi är laddade. Ge mig april!

JAG KOM IN!!



Ingen kan vara gladare än jag just nu! Fick samtal av Make-Up Studion klockan 17 som bestämt, blev frågad hur många frågor som helst och jag svarade precis vad jag tyckte och tänkte och visste. Min enda fråga till henne var -när får jag veta om jag kommer in? Hennes svar var -Nu!. Mitt hjärta bankade i 310 och när hon sa att jag blivit antagen började jag gråta! Haha, helt sjukt vilken känsla! Min dröm har gått i uppfyllelse och hela jag skakar! Så nu ska jag skriva kontrakt, säga upp min lägenhet i Västervik och söka ny i Göteborg (under tiden bor jag som sagt hemma)!

Fick även hem papper och kurs kataloger idag så jag tänkte dela med mig av lite information!

Baskunskaper:
Produktlära
Kosmetikakemi
Hygien
Rengöring
Penselvård
Arbetsställning
Brynplockning
Att skapa en fungerande arbetsstation
Att bedöma ett ansikte och skapa en plan

Skönhet:
Färglära
Forma och teckna bryn
Dagsmakeup - naturlig
Bröllopsmakeup
Clean beauty
Fest-/kvällsmakeup
Glamourmakeup
Fästning av fasta lösfransar
Fästning av trebensfransar
Skugglogik
Modellering
Korrigeringsmakeup för ansikte
Korrigeringsmakeup för ögon
Makeup för mörkhyad
Makeup för asiat
Makeup för äldre
Grooming av män

Makeup för TV och Film:
Tidspressad makeup
Tv/Studio
Gäst- & programledarmakeup
Film/TVdrama
Reklamfilm
Musikvideo
Årtalsmakeup 1920-2000tal
Kontinuitet - sminkkort

Makeup för Fotografering:
Ljus- & bakgrundslära vid fotografering i studio
Dagsmakeup för foto
Reklamfoto
Färgfoto
Svartvit foto
Makeup för moderepotage
Samarbete mellan fotograf/stylist och makeupartist
Fördjupningsuppgift: 2 fotosessioner
Slutprovsuppgift: Modellfotografering

Specialeffekter för drama:
Blåtira
Skärsår
Sjuk
Skråma
Skrubbsår
Skotthål
Svettig

Makeup för scen:
Inspiration för idéuppbyggnad
Fästning av olika material
Hår- & trendvisningar
Catwalk för kvinnlig modell
Catwalk för manlig modell
Dragqueen
Scenmakeup för showdansare
Trendmakeup
Fantasimakeup
Barnmålning - djuransikten

Hårstyling, 2-3 lektioner:
Produktkännedom
Tupperingsteknik
Renkamning
Snabba frisyrer
Fästning av nålar
Användning av lock- & plattång
Benor
Flätor
Tvinning

Övrigt:
kortkurspedagogik
Försäljningspedagogik
Skapa scheman för hår- & modevisningar
Research inför ett uppdrag
En makeupartist agerande vid olika uppdrag
Portfoliouppbyggnad
Att söka arbete
Att skapa sammarbetspartners
Att starta företag
Handlingsplan för frilansare
Att förbereda en grafisk profil
Förberedande inför webportfolio
Prissättning


vill, vill, vill



Jag längtar ihjäl mig till klockan 17 imorgon då de ska ringa från make-up artist utbildningen!! Tänker på vilka frågor de kommer ställa, när jag får veta om jag kommer in, vart jag kommer in osv. Har pratat med min mamma i en timme om detta idag, hon är lika exalterad som jag! Pappa däremot förstår sig inte på smink men är glad om jag gör karriär, haha! Har kollat på andrahands lägenheter i Göteborg samt vanliga hyres lägenheten. Sjukt att det kostar lika mycket att hyra ett rum i andrahand på 15kvm som en vanlig lägenhet. Men kommer jag in i Göteborg har vi kommit överrens om att jag bor hemma (panik!!!!) tills jag hittar en lägenhet jag vill ha och kan betala för kanske redan under utbildningen. Jag går ju trots allt isf från 09-13 varje dag, så ett jobb är inte omöjligt om det finns i dessa tider. Nu ska jag duscha, sen sova. Snälla låt dagen gå fort imorgon..


koser meg


Det är en trist och grå tisdagskväll. Men för att liva upp stämningen myser jag med nötter, avocado och tända ljus! Jag är så glad för att de ringde från makeupstudion, men vill inte hoppas för mycket, kommer jag inte in dör jag.. ♥


make-up artist!


Det är inte många som vet om detta, men jag har sökt flera make-up artist utbildingar. En av dem är på Makeupstudion som finns på fyra orter i Sverige. Jag sökte till Göteborg och Malmö. Skolan tar in 8 elever per kurs start, vilket är pyttelite! Men idag fick jag ett samtal och de vill att jag kommer på personlig intervju, dessvärre blir det för långt för mig att åka just nu. Men de ville jätte gärna göra en intervju med mig så på torsdag klockan 17:00 ringer dem och gör en telefon intervju istället. Hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in. Detta är verkligen något jag lever för och drömmer om att göra!! Kurs starten i Göteborg börjar den 25/1, vilket är väääldigt snart, så får jag veta om jag kommer in på torsdag har jag massor att göra med lägenhet osv.

För er som är intresserade så kommer lite information om utbildningen nedan:

UTBILDNINGSPLAN!

Skönhet:

Att bedöma ett ansikte
Dagsmakeup - naturlig
Bröllopsmakeup – clean beauty
Fest-/kvällsmakeup
Glamourmakeup
Fästning av olika typer av lösfransar
Skugglogik
Korrigeringsmakeup för ansikte
Korrigeringsmakeup för ögon.
Etniska skillnader i ansikten
Bas- och färglära

Makeup för scen:

Inspiration och idéuppbyggnad
Fästning av olika material
Hår- & trendvisningar
Catwalk för kvinnlig modell
Catwalk för manlig modell
Dragqueen
Scenmakeup för showdansare
Trendmakeup
Fantasimakeup
Barnmålning

Makeup för Fotografering:
Ljus- och bakgrundslära vid fotografering i studio.
Dagsmakeup för foto
Reklamfoto
Färgfoto
Svartvit foto
Makeup för modereportage

Hårstyling (fyra lektioner):

Produktkännedom
Tupering och renkamning
Snabba frisyrer
Användning av lock- och plattång
Benor
Flätor
Tvinning

Makeup för TV:
Tv/studio, gäst- & programledarmakeup
Tv/drama
Reklamfilm
Musikvideos
Årtalsmakeup 1920-2000tal
Att skapa en karaktär

Övrigt:
Skapa scheman för hår- och modevisningar
Research inför olika uppdrag
Portfoliouppbyggnad
Att söka arbete
Att nätverka och skapa samarbetspartners
Att starta företag
Att skapa det egna varumärket


Mål med utbildningen


Du som elev ska efter avslutad utbildning kunna arbeta professionellt antingen som anställd eller som frilansande makeupartist inom följande områden:

• Skönhet - makeup för fest, bal och bröllop

• Reklam – annonsfotograferingar och film

• Mode – fotograferingar för modereportage och catwalk

• Trend – makeup för hårvisningar och inspirationskvällar för frisörer

• Tidningar – porträttbilder för reportage samt bilder för redaktionellt bruk

• TV - studioprogram, livesändningar, musikvideos samt dramaproduktioner

• Film – kortare och längre dramaproduktioner

• Vidare ska du också ha erhållit kunskap i försäljningsteknik och kundvård för att kunna arbeta bakom disk med kosmetikaförsäljning samt kunskap om hur du utbildar konsument i makeupteknik på kortare kurser.

• Du ska också ha en genomarbetad affärsplan och färdigställd handlingsplan samt god insikt i eget företagande direkt när utbildningen avslutas.

Kurspris 2010:
45.000 kr inklusive moms, anmälningsavgift och sminkprodukter till ett värde av 20.000 kr. Dessutom ingår en slutfotografering och en webportfolio på nätet.

Studier Dagtid – 11 veckor
Kursen varar i 11 veckor. Du läser fem dagar i veckan, måndag till fredag från klockan 09.00-13.00 samt en under kursen helgdag med 2 lektioner. Dessutom har du slutfotograferingar lördagen den tionde veckan på kursen.

long time, no see

Godkväll allihopa! I två dagar nu har jag jobbat i tolv timmar, är ganska slut i huvudet. Men imorgon är det fredag och efter det helg, helt kanonas! På lördag ska vi som inte är från Västervik sen tidigare, alltså Jag, Sebastian, Rebecca, Niclas och Fredrik ha mini julafton. Det blir ett knytkalas och jag ska stå för Jansons Frestelse! Vi kommer att mysa framför Tomten är far till alla barnen och spela julklapps leken. Längtar så otroligt mycket!! Det kommer bli en het julstämning hemma hos Rebecca och Niclas då de redan klätt granen, pyntat hela lägenheten och spelat julmusik i en vecka. Damen har även bakat lussekatter, knäck och ischoklad. Vilken fantastisk människa! Ska bli spännande att se hur julklapps leken slutar, haha.. Nu blir det krypa ner i sängen. Puss

RSS 2.0