hallelujah

Igår anlände jag till Oskar igen och herregud så skönt det var! Hade inte stått ut en dag till utan honom.

Idag har jag och Tobias vart ute och sprungit, så underbart att få svettas lite igen! Nu sitter jag och väntar på att Oskar ska komma hem från jobbet, and guess what - han har en latte med sig till mig! Just nu har jag abstinens som heter duga! Och eftersom jag är inne på min 4e dag utan snus så behöver jag det ännu mer. Kan ni förstå? Efter att ha snusat konstant i 5 år bestämde jag mig för att lägga av. Men jag ska inte ljuga, jag saknar det! De som snusar förstår vad jag menar när jag säger att snuset alltid är ens trogna vän. Igår var den jobbigaste dagen hittils, jag började gråta för ingenting men det gick över på 3 sekunder och jag började skratta istället, jag var sur enda tills jag kom hem till Oskar och mina vänner bönade och bad (ungefär) att jag skulle börja igen haha! Men nej, nu får det vara nog.

Imorgon och på lördag blir det All In med tjejerna, jag och Rebecca måste komma in i de gamla takterna igen haha ;) Imorgon ska även jag och mannen till min mor och hennes man och hämta min lille kisse som ska flytta till Hörda!

Nu ska jag klä på mig!

tisdag på Chez Amis

Idag efter skolan gick jag och min donna Emelie ut för ett glas rött på Chez Amis här i Göteborg (som vanligt på mån, tis, ons haha)! Gjorde en G-R-Y-M sminkning på henne idag innan vi slutade, men blixten på kameran tar bort ALLT och det var för mörkt för att ta utan blixt.. Typiskt! Får så bra kritik av mina lärare varje lektion och jag skulle inte vilja påstå att jag misslyckats med en sminkning sen start! Givetvis finns det alltid detaljer som kan ändras eller ögonbryn som man inte hinner finjustera, men annars så =) Idag på lektionen hade vi först prov och min supersöta modell Elin blev så fin så fin, sen lärde vi oss hur man gör sår och skador vilket var galet kul! Längtar sjukt mycket till halloween nu och jag har stora planer på hur jag ska spöka ut mig och Oskar till en halloween fest =) Nu är det dags att krypa i säng för min del.. Emelie kör borta match ikväll hos sin P och Veronika har somnat sen länge.


måndagen 20/9

Det datumet kommer jag komma ihåg för resten av mitt liv nu! Då föddes nämligen lilla Allice och jag blev moster =) Så i helgen blir det inte Ljungby utan det blir Oslo för att träffa prinsessan för första gången! (Saknar redan Oskar så jag håller på att avlida, hur ska detta gå?) Men det ska bli sååå kul och se hur Jenny och Stian har det i sin nya lägenhet och umgås med familjen! Mer fina bilder på Allice hittar ni på jenny's blogg.


födelsedagsfirande

 

I lördags firade vi Oskar och Emil på deras dag och det blev en hejdundrande fest! V i inledde dagen klockan 14 hos Emil (ni förstår att detta kommer gå utför va?) sen hockey på Sunnerbohov vilket innebär 2,5h smygdrickande ur minttuflaskan. Vidare mot Viktor och den tredje förfesten innan vi slutligen gick ner på Harrys (tydligen?)! Från och med här kan jag inte berätta mer, mer än det jag hört från folk dagen efter (som jag tydligen träffade på Harrys), men enligt dom hade jag riktigt kul och var superglad, lite för glad kanke! Haha! Bilresan hem på natten var inte den roligaste och morgonen var inte bättre, men vad gör det när kvällen innan var kanon?

love to drink

Jag har hittat en ny favorit dryck! Naturdiets Smoothies. Galet goda! Skiter fullständigt i att det är för viktkontroll även om jag gärna hade tappat ett kilo eller två. Dock har jag fått order av Oskar att jag inte får gå ner 1 endaste kilo! Kan göra det i smyg, killar märker ändå aldrig sånt haha! iaf, förstår man sig på innehållsförteckningen så kan man läsa sig till att 2/3 är socker i form av sötningsmedel,  fruktjucie (sockerlösning) och rent fruktos - troligen det som allra lättast ger ökad fettvikt. Whatever! Den är god och det finns i massvis med goda smaker för er som vill prova =)


counting down


Tisdagen har gått med kanon fart och vi hoppas att morgondagen gör det också! I helgen händer massvis med roliga saker, Jag och baby ska kolla på tapeter till huset och han och Emil fyller år på lördag blandannat =) På torsdag ska jag fixa mina naglar och det är verkligen något jag längtar till. Är inte ett fan va korta naglar, känner mig som en karl! Men det går i perioder så om ett tag kanske jag är mer sugen på att fila ner dem!

Nu har jag suttit och kollat på bilder från när jag bodde i Oslo hur länge som helst och jag saknar det som bara den! Jag hade ett bra jobb, tränade flera gånger om dagen, umgicks med alla underbara människor där, shoppade och levde livet! Vill inte klaga på hur jag har det nu, men när man kollar på gamla bilder kommer alltid massa känslor och minnen fram som man trodde man glömt. Bilden ovan är taget från vårat vardagsrums fönster.. Som tur är kan jag åka och hälsa på när jag vill och det ska jag banne mig göra inom kort! Snart blir jag moster också och då ska jag åka ofta =)

Jag vill bara träna hela tiden, älskar att träna! Men träningskläderna är hemma i Varberg och dit kommer jag förmodligen inte åka försen tidigast nästa vecka. Behöver dessutom införskaffa mig ett par nya löparskor, men det är snart jul och födelsedag så kan lika väl önska mig ett par =)

Nu ska jag snart krypa i sängen för jag är dödstrött, puss o kram

in my heart


KÄRE GODE GUD, JAG ÖNSKAR MIG EN IPHONE 4 !!!!! kan jag få det?


perfect weekend

Då var Jag tillbaka i Göteborg igen och helgen i Småland bjöd på massor av roligheter! Bland annat hockey LHK-Sannarp, fotboll, fika med vänner, sminkning på Elin, besök av mami och Didi, bingolotto, tacos samt alkohol hos Tobias och Maria, IKEA och givetvis massvis av mys med  Oskar! Längtar redan tillbaka men det är snart torsdag igen som tur är. Har cirka en miljon saker jag ska hinna med i mitt liv och det känns inte som att jag kommer någon vart, men det ska de bli ändring på! Eftersom att Jag och Oskar kommit fram till att Jag ska söka jobb i Ljungby området och inte Varberg eller Göteborg (då kommer vi aldrig träffas) så behöver Jag mitt körkort och det snart. Är ändå där nere de dagarna Jag inte har skolan så lika bra att fixa ett jobb där och det så snart som möjligt. Hade inte teorin till körkortet vart så förbannat tråkigt hade jag haft det för länge sen! Är mer utav en praktiskt människa.

Nu sitter Jag och Veronika och inväntar Biggest Loser Sverige, Emelie är på Cheers och träffar sin toyboy!

På tal om något annat - Jag måste byta utseendet på bloggen snart.. Är så sjukt trött på den och dessutom är den fruktansvärt ful.

tillbaka i Hörda!

Igår anlände jag till Hörda igen! Hann att ta en fika med Elin innan jag blev hämtad, mys! Har med mig sminkväskan denna helgen så hon ska få en make-up av mig imorgon innan hon ska ut =)

Pratade med mami igår och min katt ska få äran att flytta hit haha =) Tror han kommer trivas på landet, här finns allt han kan önska sig! Så nu blir det till att förbereda inför hans ankomst om ett par veckor. Oskar längtar nog mer än jag haha =)

Om en stund kommer min man hem och då blir det fika hos hans söta farföräldrar sen in till stan och köpa färg!

Puss


Girlicious!

På torsdag nästa vecka har jag bokat tid för att få fina naglar eftersom det är ett måste i makeup branschen! Det bästa av allt är att det endast kostar 150:- för att tjejen som ska fixa det på mig håller på att utbilda sig men hon är suuper duktig =) Har valt att inte ha en klassisk fransk manikyr för det känns så tråkigt och opersonligt (enligt mig), utan det blir naturliga naglar som jag kan måla i vilken färg jag vill! Wiho! I'm Happy!

Nu ska jag ner och sola en stund sen förmodligen ner på stan och leta upp en ny kalander. Har inte haft en kalender på flera månader nu och jag börjar få smått panik! Mitt liv hänger på en kalender. Har alltid haft en kalender sen jag lärde mig och skriva typ! I need it, känner mig naken utan.

Torsdag imorgon, favorit dagen på veckan!

det tar sig!

Idag blev Jag bokad av The Studio och kommer att flyga till Strömstad på tour om 2 veckor och sminka i 4 dagar! Får resa, hotell och mat betalt och en jäkla upplevelse! Jag kommer ha 15 minuter på mig att göra 1 make-up innan det är nästa som ska ta plats, 15 minuter!! Nu gäller det verkligen att visa vad jag går för. Ska fixa detta och det kommer bli grymt! Övning ger färdighet, right? Pepp som tusan är jag i a f!


Love it

När jag såg att Biggest Loser Sverige kommer börja till hösten blev jag så sjukt glad! Har aldrig missat ett avsnitt av det Amerikanska och detta kommer nu även gälla för det Svenska. Min träningsmotivation höjs något fruktansvärt och det kryper i kroppen bara jag tänker på det! Om alla som är kraftigt överviktiga klarar av tunga träningspass så gör ju jag det utan problem, right?!

Så nu har Emelie och Erica kommit fram till att det blir morgon promenader VARJE dag (de dagarna jag är i Göteborg i a f), och eftersom att jag spenderar alla andra dagar nere hos mannen så ska träningskläderna få följa med i väskan! Kommer bli supermysigt och springa i höstvädret ute på landet =) Så kanske till och med någon av bröderna Johansson eller Maria vill göra mig sällskap!


Back to The City

Efter en stressig helg med både det ena och det andra är jag nu tillbaka i Göteborg! Helgen bestod av sminkning på scandinavium vilket verkligen var en upplevelse, sminkning på Olivia samt en nostalgisk sleep-over, IKEA och mysiga kvällar med Oskar. Nu har vi i a f kommit fram till att jag inte ska söka mig något jobb i Varberg eller Göteborg utan det blir i Ljungby-Växjö trakterna! Så nu är det bäst att jag får tummen ur arslet och tar tag i mitt körkort, har ju trots allt i princip bara proven kvar. PeppaPeppa!

Kom hem till en fortfarande onykter Emelie som stinker som ett helt bryggeri, haha! Sötalilla.. Efter att ha tryckt i oss pizza ligger vi nu i sängen och jäser! Inte bra detta.. Måste verkligen komma igång med träningen igen!!! Ta med mig löparskorna ner till Ljungby är en bra början kanske?

Längtar redan så mycket till torsdag, mina vänner och baby!
När jag flyttade från Ljungby förra året sa jag att jag aldrig mer skulle flytta tillbaka! Men nu är mina åsikter hela åt andra hållet. Allt har blivit så mysigt där och utvecklingen fortsätter förhoppningsvis =) I do love it.

Nu ligger Emelie med fyllefrossa och jag med feber, hur ska denna kvällen sluta? Så länge vi presterar på makeup utbildningen ska det nog ordna sig..

Vill ni sitta modell så hör av er till [email protected] =)

fredag friday freitag

Godmorgon allihopa! Idag är inte en bra dag för mig pga att min förkylning bara blir värre och jag sover sjukt dåligt på nätterna av detta. Så idag blir verkligen en vilodag för mig om jag ska orka med att sminka imorgon! Peppa peppa, tänker man på hur dåligt man mår blir man inte bättre. Efter eventet är slut kommer det släppas förbi ca 200 personer vid oss och vi kommer sminka dem som vill, så kul =) Som jag planerat nu kommer jag att komma iväg till Ljungby imorgon kväll iaf, ska bli superkul att sminka Rebecca inför fotograferingen! Sen får jag vartfall en natt med min älskade =) Min kära Olivia fick äran att fixa mitt hår igår. Hade så sjukt taskig färg på håret, det lyste typ orange, så hon tog med sig lite färger från salongen och nu är jag mörk chokladbrun, kanon! Nu ska jag tvätta mina penslar och fixa mina naglar så allt är på topp imorgon! Sen ge mig kropp med riktig vitamin-kick så att förkylningen försvinner..

Vill även informera er om att min makeup blogg har bytt namn till EHmakeup.blogg.se! Ilovemakeup kommer inom kort att tas bort!

♥ + ♥

Jag saknar min Oskar! Forever and ever babe.

Godmorgon!


Hej och förlåt för mina konstanta uppehåll hela tiden! Jag ska verkligen försöka skärpa mig. Iallafall, är nu hemma i Göteborg och äter en kanon frukost. Eller ja.. efter att jag ätit upp müslin var jag proppmätt! Haha, typiskt. Imorgon var tanken att jag skulle åkt ner till Ljungby och my love men på lördag ska jag sminka inför en visning på SCANDINAVIUM och en publik på 900 pers! Kommer ha två modeller, sen om det blir kvinnligt eller manligt får vi se då. Än så länge känner jag mig cool lugn. På söndag är meningen att jag ska sminka Rebecca inför en fotografering, vilket jag inte vill missa, så jag ska försöka lösa detta på något sätt. Vi hade prov igår på makup studion och lillasyster Janina kom upp för att sitta modell! Det gick huuuuur bra som helst och jag fick jätte bra kritik! Sen fick jag lära oss lite hår också, superkul! Nu ska jag måla mina naglar och hitta tre stycken skönhetsbilder, på dagens schema ska vi sminka av en bild =)

Vill du sitta modell? Skriv en kommentar!
Sittning sker mån-ons 18-22.

RSS 2.0