Bebis Lycka ♥



Nu har jag gått och hållt inne på detta i över en månad men nu äntligen får jag skrika ut det till hela världen om jag så vill! Min fina syster Jenny och hennes norska dröm prins Stian ska få en liten bebis. Massa massa Grattis och all lycka till er ♥

(bilden är tagen i Turkiet då Jenny och Stian blev officiellt tillsammans)


.....

Jag är inte förvånad.



Har ingen som helst lust att skriva egentligen.. Nåväl. Dagarna flyter på i princip som vanligt och om en vecka eller två åker jag ner till Västervik för lite egen tid! Bara för att påminna mig själv om hur skönt det är att ha en egen lägehet man kan åka till när man vill vara ensam ett tag. Så ska jag givetvis packa alla mina saker också.. Blä! Jag saknar Västervik, massor! Men det är inte samma sak utan Rebecca och Niclas..


Just nu står jag inför ett stort beslut. Som jag egentligen inte vill ta men tvingas till! Känner mig helt förkrossad inombords. Men så blir det när folk inte håller vad dom lovar, utan ringer 1 vecka efter och avblåser allt.

I'm back !

Eftersom att jag fått flertal klagomål från endel av mina blogg läsare är det nog bäst att jag skriver en rad eller två. Jag är i Råneå nu och har vart i 1,5 vecka, sisådär -30 här jag enormt mycket snö! MEN det är lugnt och skönt och det toppar allt! Bastun besöks i genomsnitt varje kväll, biljardbordet går hett och snöskotrarna körs till nya hastigheter. Men i 10 dagar framöver bli det ganska lugnt för min del.. Går på penicillin nu och min kropp är helt slut. Så trött att jag knappt ens orkar äta..

Igår var vi iaf och kikade runt på det stora köpcentret vid finska gränsen och imorgon ska vi ut och äta! Kusin Ramona och hennes vän Otilia är här också vilket gör vardagen mer fartfylld.

Här uppe försöker alla para ihop mig med deras söner, hm? Tack, men nej tack!

Nu är energin slut och jag ska lägga mig och sova, igen!

cover all mix - make up store


Nu är den min och har vart i fem dagar! Har aldrig älskat något så skarpt som denna fantastiska concealern från make up store.

Den består av tre olika färger. Den rödrosa är för att ta bort blåa toner, t ex ringar under ögonen. Den gulgröna är för att ta bort röd tonigt. t ex finnar eller blemmor. Och den beiga använder du för att blanda ut färgerna om du är väldigt ljus i hyn eller vill att färgerna ska jämnas ut! Används med en syntetborste och var noga med att inte använda penseln direkt i concealern då det kan bli massa bakterier. Ta istället skaftet på penslen och "gräv" upp en liten mängd och lägg på ovansidan av handen först. Denna skönhet håller upp till 1-1,5 år. Givetvis är det olika från person till person! Finns till både ljus och mörk hy. Efter användning av concealern är det bara att sminka dig som vanligt!

Cover all mix heter den och kostar 265:-, värd vartenda krona.


damn, she's a sexy bitch



Har suttit i soffan i princip hela dagen och vart helt paralyserad. Det har varit en galet rolig helg i Ljungby och det tog på krafterna! Och att Rebecca åkte till USA idag gjorde inte saken bättre, ett år utan henne blir tufft. Men det ska bli super kul att hälsa på henne i N.Y! Denna veckan blir det träning för hela slanten. Nu kan jag inte skylla på att jag inte har tid för jag har verkligen all tid i världen! Hoppas att Jenny och Stian hittar en fin lägenhet snart så jag kan åka upp till Oslo också. Saknar alla där.
Till bilden ovan då. Megan Fox. Vad ska man säga? She's smoking hot och förmodligen en av de sexigaste kvinnorna som gått i ett par skor!
Nej nu ska jag göra något med mitt liv, kommer få liggsår om jag fortsätter såhär.


RSS 2.0