take a deep breath.

Alltså jag får PANIIIIIIIIIK! Har pratat med en fotograf från Nelly.com och massa annat ett tag och han är intresserad av att göra en fotografering med mig, MEN när han ÄNTLIGEN är ledig så jobbar jag! Han skickade nu och meddelade att han är ledig imorgon och då åker jag till Strömstad. Hoppades för mitt liv att alla makeup artisterna inte skulle behövas imorgon, men självklart hoppades jag förjäves! Nästa vecka är jag ledig endast torsdag och då jobbar han för Nelly sen åker han till USA och plåtar i två veckor. Jag skriker inombords, dör lite också.
Vi får helt enkelt försöka planera in en dag vi båda kan efter han kommit hem..

got some tan




Vilken underbar dag detta blev! Började dock med att jag inte fått sova en blund i natt pga min underbara hosta och att jag blev väckt klockan sju av en Allice-Madicken i mitt ansikte (moster älskar dig ändå). Men sen mina damer och herrar fick jag allt för mig själv när min shopaholic familj åkte in till stan! Så jag passade givetvis på att ligga i solen sisådär sex timmar =) Kan behövas nu med tanke på att jag jobbar 14 av 17 dagar innan min minisemester v.29, kommer inte hinna sola någonting. Tog en powerwalk med dockan när de kom hem och hon var nog minsann lika nöjd som jag! Efter en skön dusch och lite fräsh manikyr ligger jag nu nerbäddad i sängen med samma sällskap som igår, hoppas dock på sömn denna natt..

vill du sitta modell?


In och gilla makeup artist Erica Helin på facebook! Där kan ni nu tävla om att sitta modell åt mig på måndagens plåtning i Göteborg. Bästa Fotograf Magnus Egger kommer såklart att fotografera =) Vinnaren utses på söndag!

man eller mus?

1: Droppa dialekten killen! Du har flyttat från stan och återvänder några månader senare med en dialekt som är helt förändrad, dessutom olik den dialekt du försöker prata. Imponerar du på någon? Skulle inte tro det.

2: Ska du hämta upp en tjej du ska träffa så se till att du kan köra bil. Hur framstår din manlighet när det är hackigt, slarvigt och du sitter med näsan tryckt mot framrutan? Inte så sexigt enligt mig.

3: Du skryter om hur dyra dina kläder är, vad försöker du bevisa? Att du lagt hela din månadslön på den där tröjan och insåg sen att du inte kan betala hyran? Ska du köpa dyra kläder se till att dom är snygga också!

4: Är det någonting som är fruktansvärt ocharmigt så är det dålig hygien. Långa naglar (speciellt tånaglar) kan vara det vidrigaste någonsin på en kille! Så ska du fixa brudar på beachen i sommar? Se till att du tagit ditt förnuft till fånga och använder nagelsaxen du fick i julklapp.

5: Visst kan det vara intressant när någon spelar svårfångad, men du behöver inte ta det till den nivån där man istället börjar irritera sig på det. Jag vet att du inte bor i sahara öknen där teckningen är usel.

home sick or home and sick?

Hej och Hallå! 

Har haft lite semester så bloggen har blivit lidande tyvärr. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen hemma i Varberg med hostmedicin, nässpray och ipren som sällskap.. Kunde haft det roligare! Så jag ska försöka att få mig lite vila så återkommer jag imorgon när det förhoppningsvis finns lite mer energi i min kropp! P&K

some good stuff


Igår var minst sagt en fantastisk dag! Började med fyra bal makeuper och avslutade med kvällsdopp i poolen med ett glas rött och mysigt sällskap ;) Ikväll vankas bartömning och jag hoppas det kommer bli en lyckad kväll! Bilder på balen kommer!

Landat

Då har men redan spenderat snart fyra timmar i Ljungby och mycket har hunnits med! Ätit lunch med fina tjejer, handlat student presenter, ätit jordgubbar, gått promenad osv. I morgon ska studenterna firas ordentligt, kommer bli en festlig kväll. Nu ska jag ta en powernap och gosa ner mig jämte bästa Jessica Backlund!

skjorta, kavaj och röda byxor





Nu är jag äntligen hemma igen! Hade en galet rolig söndag i Strömstad med jobbet. Skippade drinken i lördags och det är jag grymt glad över! Igår fick det dock bli en när vi firade fin fina Peter Paris (till vänster) på sin dag (till höger har vi Frank). Eftersom jag inte fick någon bra bild igår, tog jag en från facebook haha.. Super trevlig kväll/natt!

On tour

Åter igen sitter jag och ett härligt gäng på tåget till Strömstad där det imorgon väntas massor med jobb! Dagen i övrigt har bjudit på, snabbvisit hos Magnus, snabbvisit på jobbet för att kramas lite, fika med underbara Josephine, möta Tim, träffa Ljungby människor och massa mer! Ikväll är jag och Emelie sugna på att möta upp lite roligt folk i Strömstad och ta oss en drink, det förtjänar vi. Imorgon däremot har sötaste Peter Paris födelsedags partaj i Göteborg så blir utgång så fort bussen stannat 23.30. Mycket mer uppdatering bjuder jag inte på idag då jag sitter på iphonen. Hoppas ni får en fin kväll allihopa =)

Say whaaat?



Jag är heeelt exas. Imorgon hoppas jag på en plåtning om vi hittar en modell (nu snackar vi modell med erfarenhet och grymt kräsen fotograf som bara jobbar med de bästa), mycket mer kan jag inte avslöja!

Kommer du ihåg?





Satt och rensade lite bland mina saker nu på kvällen och hittade massa tidningar från 2003/2004, bland annat denna Miss Sixty katalogen. Var givetvis tvungen att kolla in SMINK och styling med en gång! Bilden på denna sidan fångade mitt intresse och minnet tog mig tillbaka till den tiden det faktiskt var modernt att ha på sig fluffiga, korta tröjor (som fanns i rosa och vitt i min garderob). I skrivande stund funderar jag på om detta någonsin kommer bli modernt igen och faktiskt så tror jag det, men när förblir ett mysterium. Kanske ska jag i egen hög person bli en trend-sättare? Eller inte.

Juicy Couture - Viva La Juicy





Köpte en present till mig själv idag! Har suktat efter denna goding sen jag var i Norge hos min syster. Så idag tyckte jag att den skulle passa extra bra i min parfym samling (är lite av en parfym narkoman, vem vill inte lukta gott liksom?). Fick även en gåva på köpet (inte mer än rätt med tanke på priset, tänkte jag). En mini flaska som man kan ha med i väskan om man ska resa, showergel och bodylotion! K-A-N  I-N-T-E  S-L-U-T-A  L-U-K-T-A!

breakfast at Helin's

Good Lord, va trött jag är! Blev inget Göteborg och Magnus för mig idag då han fick ett migrän-anfall. Hur typiskt är det inte? VARJE gång vi har planerat på att träffas inträffar ALLTID något. Antligen måste jag iväg på jobb eller så måste han det! I hate it. Men istället har jag nu nytt golv i mitt rum (eller vartfall halvvägs), så inte deppar jag för det! Hade dock gärna behövt en Handy-Man vid min sida, för klick-golv är inte så lätt som man tror. Så någon som känner sig manad, är välkommen anytime! Hälsade även på världens-bästa-farfar som jag saknat ihjäl mig efter. Dags att ladda upp inför nya tag imorgon!

back in business

Så fantastiskt underbart väder det har vart dessa dagarna, när jag jobbat såklart! Men imorgon är jag ledig och då ska jag dagen tillbringas i Göteborg. När jag anlände till Götet igår från Strömstad var det galet skönt att sätta sig på pendeln till Kungsbacka och bästa Josephine! Jag ger Torgersen/Bexér hotell 5/5 popcorn. Går inte att klaga på den servicen inte! 
Planen var att jag skulle shoppa lite snygga tyger idag efter jobbet, tills pappa snällt fick påminna mig om att det var Sveriges nationaldag idag och att inget i Varberg är öppet. Typiskt. Har på senare tid varit galet sugen på att sy och ta användning av mina design kunskaper för jag har a LOTS of spets hemma som jag vill göra något av. Så istället för att gå loss i en tyg butik fick jag en skräck-blandad känsla när jag var tvungen att köra hem i Göteborgs rusningstrafik.
Nu ska jag sova i min underbart sköna säng och lyssna på regnet som knastrar så härligt på fönsterbläcket. (Åskan kopplar jag bort för den är ingen favorit hos mig). Ciao!

On my cell

Nu är jag färdig jobbad i Göteborg för idag så nu inväntar jag tåget som ska ta mig till Strömstad för mer jobb! Anländer till Göteborg på söndag natt och jobb igen på måndag. Känns som att jag alltid är på resande fot! Tyckte inte det var någon idé att ta med min dator då jag förväntat mig sällskap på tåget, men tji fick jag. Resterande del av crewet tog förmiddagståget så jag får åka ensam! Har jag riktigt otur kommer min mobil dö också. Nu ska jag njuta av bra musik och att jag än så länge har sex säten för mig själv.

country side



Jag älskar att vi bor på landet, men bara under sommarn haha.. Så underbart att ta en powerwalk i den friska luften och dofter av hö och bondgård. Nu är jag helt slut så det blir sängen tidigt idag. 
Känner en doft från köket nu som gör mig hungrig, så dags att spana in vad det blir för gott innan man kryper ner!

BABY BOOM!



ÄNTLIGEN får vi sprida nyheten som vi närmsta vänner hållt hemligt alltför länge! Finaste Elin och hennes trolovade Joakim ska få en liten bebis i november och jag LÄNGTAR! Det känns helt overkligt att en av ens bästa vänner ska få barn, men vi har nog kommit upp i den åldern nu där det faktiskt är helt normalt att ha en räka i magen. Borde man känna sig stressad? Jag ska vartfall inte ha barn innan jag är gift! 

Men åter igen, GRATTIS!!

feel the beat inside



Lyssnade på denna låten galet mycket under sommaren 2008 och jag tycker fortfarande om den lika mycket! Samma känslor för låten under. Hade den dessutom som ringsignal i 2,5 år och jag är fortfarande inte trött på den, sjukt? Vill påstå att dessa två låtarna är de bästa Chris Brown någonsin gjort under sin karriär, men det är min åsikt. DÉJÁ VU säger jag bara, pure love.



Jump in to sweetness



Gårdagens inkpöp!
Jumpsuit från H&M 199:-
Perfekt nu när värmen är här! På med en kavaj och massa smycken så blir den lika perfekt för sena kvällar!



Även denna lilla trikot kjolen fick följa med hem.
H&M 49:50:-

Go' kväll!


Eller natt kanske man snarare ska kalla det. Lyckas alltid komma i säng så sent, typiskt. Åkte upp till Göteborg och jobbade idag, dock blev det inte så mycket jobb utan mest lek! Har tänkt att ta personal bild nu sen oktober men inte haft tiden, så vilken tur att vi hade den idag =) Bilden ovan är ett smakprov, sen kommer några mer bilder! 

Klänningen är köpt på H&M för ynka 149:-
Örhängena är vintage
Armband från Jimmy Choo
Foto: Pasi Ilvesviita
Makeup: Jag och Carmen

högt över molnen




Någonting jag inte riktigt kommer förstå, är nog hur fort tiden springer iväg. Har suttit och kollat igenom galet många bilder nu (jag var lite av en paparazzi förr så har numera något man skulle kunna kalla "bildbank" på min dator) och hela tiden fick jag flashbacks som inte går att beskriva! Studentbilder, min tid då jag bodde i Oslo, Västervik, Luleå, Göteborg, Ljungby, Gymnasiet, good times, bad times, pojkvänner, ex. ALLT! Visst har jag kommit en bit i livet och jag har nog hunnit med mer än de flesta i min ålder, men ändå sitter jag här och tänker att jag måste göra mer, helst nu! Man kommer nog aldrig riktigt förstå det där med tiden så det är lika bra att sluta upp med grubblandet och ta vara på vartenda minut som flyger förbi.

RSS 2.0