på min önskelista

Hunter, svarta med nitar ♥

Hunter original, svarta, högt skaft

Hunter original, green, lågt skaft

 

Min födelsedag och julafton närmar sig med stormsteg så lika bra att börja skriva önskelistor och skicka till jultomten redan nu!


ska ska ska

Jag är en person som alltid tröttnar på saker och vill ha förändring! Just nu vill jag kräkas på mitt hår. Jag står inte ut! Har vart sugen på en lång bob väääldigt länge men istället rakade jag av håret i nacken och på båda sidorna, smart? Nej. Jag lovar mig själv varje gång jag haft extensions att aldrig ha det igen, men när mitt hår växt ut någon centimeter till kommer jag förmodligen sätta i lite slingor och förmodligen så jag får en lång bob med kortare nacke. Då har man i a f lite mer möjligheter att göra någon rolig frisyr. Min älskade barndomsvän och personliga frisör Olivia kommer formodligen demonstrera till detta, men man ska lyssna på kunden eller hur? Död åt kort hår. Lång bob med kortare nacke får 5/5 popcorn av mig!


my prayer has been heard


Detta har varit en grymt bra dag mina vänner! Tro det eller ej men fick ett samtal i morse som gjorde att jag grät.. av glädjetårar! Min plånbok är tillbaka i rätta händer och det fattades inte någonting i den, kan ni förstå? va? va? Helt sjukt. Tänk att det finns ärliga människor trots allt! Nog om det nu. När jag och Amalis vaknade gjorde vi oss i ordning och gick ner till staden och strosade runt. Super mysigt! Sen mötte vi upp bästa Malin och åkte till Trollhättan och sminkade gärnet på Mies och Goldwells nya kollektion av hårfärger, super kul! Mina modeller var så nöjda och gav sån fin respons, det tackar vi för! =) Nu sitter vi i soffan och koser oss, hon åker hem till Oslo tidigt imorgon.. Vill inte! Tur att det är så billigt att åka hit för hon kommer snart igen! Imorgon åker även jag hem efter skolan och landar i varberg innan Ljungby på torsdag - as usual. I like it!

Kika in på min lillasysters blogg vettja makeanoutfit.blogg.se!

monday, bloody monday

Vilken bergochdalbana det har varit idag! Ni förstår, när jag vaknade idag var jag bomb säker på att absolut ingenting kunde förstöra min dag. Men det började med lite små skit som att buss chauffören lurade mig på pengar och att han nästan gjorde så att jag missade tåget till Göteborg. Jag såg över dessa små motgångarna och log lika brett som alltid, tills jag sitter på spårvagnen och det är en hållplats kvar innan jag är hemma. Hela min kropp blev stel som en pinne och jag ville sjunka under jorden. Jag insåg att jag glömt min plånbok på tåget! Min fina, DYRA, underbara, viktiga, älskade plånbok med hela mitt liv i. Jag springer upp till lägenheten, stänger dörren efter mig, släpper mina väskor på golvet och brister ut i stor gråt. Tårarna sprutade sådär ut på sidorna som de bara gör på tecknade filmer! Emelie försöker lugna mig men det finns ingen hejd på tårarna. Jag slänger mig i sängen, ringer pappa som gör allt för att jag ska må bättre, blandannat spärrar mitt bankkort. Jag var helt knäckt och tänkte för en stund att "jag kommer nog dö"! Men verkligheten kom ifatt mig och jag insåg att man dör inte för att man tappat sin plånbok, även om det känns så för stunden. Önskar att det finns någon vänlig själ där ute som var snäll ringde mig och lämnade tillbaka den med ALLT kvar! Bankkort, Norskt bankkort, ID kort, lägenhets nyckeln, viktiga visitkort, minst 20 clubkort på olika klädbutiker, resekort, små lappar med fina ord - minnen, viktiga kvitton m.m är helt borta liksom! Det känns så overkligt. Nu tänker säkert ni "men skärp dig det är bara en plånbok", men nej det var inte bara en plånbok, det var mer än så! Saken är den att jag ALDRIG i hela mitt liv glömt eller tappat något och jag är alltid den som påminner andra om att inte glömma saker, men så kommer det till den dagen när jag själv gör det, helt ofattbart! Nu har jag iaf gjort allt som står i min makt för att den ska komma tillbaka i rätta händer sen får vi se om gudarna är med mig.. SNÄLLA?!

 

Efter att ha lipat ut vartenda vätska i min kropp var tiden inne för att möta upp min fin fina norska jenta Amalis på centralen och mitt humör blev genast bättre och jag glömde allt vad plånböcker heter! Blev som tröst bjuden på en chai latte på Espresso House (där den bästa chai latten görs förövrigt) och våra munnar gick i ett, underbart! Sen  mötte vi upp pappas chef som kom och lämnade lite pengar till mig så att jag klarar mig till onsdag. EFter det åkte vi till makeup studion och hon fick sig 2 fina sminkningar ála Erica (varav en är på bilden ovan). Nu är vi sen ett par timmar tillbaka från Chez Amis där det delades på stans godaste pizza och ett par iskalla öl, gött.

 

Imorgon ska jag och malin åka till Trollhättan och sminka för Goldwell! Hårstylister finns på plats och vi ska ge modellerna grymma sminkningar till visningen, ska bli fantastiskt roligt =) Förhoppningsvis hinner jag och Amal ner på stan och kika i alla roliga butiker och ta en mysig fika också! Vi ska hinna det rättare sagt.

 

Helgen med Oskar var iaf lika underbar som vanligt. Det vankades kalas, middagar, mys, test-skjutning, kamera riggande, träning och massa massa mer i underbara Hörda! Längatar som vanligt redan till torsdag.. En annan rolig sak som faktiskt också hände idag trots alla motgångar var att köket kom!! Sååå skönt det ska bli med ett nytt, fräscht, fint kök i huset =) Lovely.

 

Nej nu ska jag försöka sova och hoppas på att någon snäll själ där ute ringer mig imorgon angående min plånbok.. AMEN!


must have

I måndags utökade jag min converse familj med ett par klassiska röda! Slängde mitt förra röda par för ett par år sen för att det var alldeles för utslitna.. Nästa par converse som jag kommer välkomna är dessa bruna i skinn! Dom är så snygga så jag dör. Och jag ångrar faktiskt lite nu att jag inte köpte dessa innan de röda.. typiskt! Men de kommer ändå vara på mina fötter inom en kort tid ♥ Jag får inte nog av converse, inte så konstigt med tanke på att det är världens grymmaste skor!

it's perfect

Jag vet att jag är världens sämsta på att uppdatera men det ska bli ändring på det (känns som att jag sagt det några gånger?). I a f, det är inte lätt att blogga när man inte gör annat än att resa runt typ!

Helgen med baby och vänner var lika underbar som vanligt och nu ser jag fram emot nästa! Faktum är att jag åker imorgon i vanlig ordning =) Men innan dess ska jag gå till solarieöarna och njuta! Vill INTE bli vinterblek..

På måndag kommer äntligen det efterlängtade köket och det ska bli sååååå skönt! Som Oskar sa; vilka underbara dagar vi ska ha tillsammans i det nya köket, bara sätta sig vid köksön och ta en kopp kaffe, laga fina middagar om kvällarna och mysiga frukostar på morgnarna! - min Oskar är den bästa!

Skulle egentligen vart med och sminkat på nyöppningen på Peacock här i Göteborg imorgon men valde att tacka nej till det. Det kommer fler tillfällen!

Jag och mina älskade sambos Emelie och Veronica har lyssnat på julmusik hela kvällen, lagat god mat och ätit mysig middag med tända ljus i hela lägenheten. Grymt sugna på att dra igång ett julbak, men det känns som att det är över gränsen till för tidigt haha!
Men jag älskar julen och ser verkligen fram emot att julbaka i det fina nya köket i "bunkagården". Vill flytta nu nu nu, men eftersom att utbildningen inte är slut innan 15e december får vi nöja oss med att jag bor där i a f 4 dagar i veckan! Ska bli helt underbart att bo med Oskar sen ♥ Det går framåt med huset och det kommer blir sååå fint när allt är klart! Längtar! Det blev så himla mysigt när vi hämtade våran lille kisse hos mami i fredags, han har redan blivit hemmastadd och han gosar mellan oss i sängen sötnosen..

Nu ska jag:

Färga bryn och fransar
Göra anikyr och pedikyr
Lägga ansiktsmask
Hårinpackning
Packa

RSS 2.0