words

Har försökt att göra ett blogg inlägg sen igår kväll men lyckas inte publicera något vettigt! Så nu gör vi ett nytt försök och hoppas att det denna gången blir ett inlägg över huvudtaget.

Tisdag och det har vart en ledig dag, underbart! Dagen har spenderats i solen och mycket mer har jag inte gjort.
Söndagen var fantastiskt rolig och det var lika ljust ute som det är mitt på dagen innan vi var hemma!
Måndagen spenderades med bästa Magnus Egger och han bjöd på underbar bakis Sushi!
Imorgon ska jag sminka och styla hår på min lillasyster och 5 av hennes vänner till deras avslutningsbal i 9:an sen ska jag försöka hinna med massa andra ärenden och förhoppningsvis lite träning!

Hade hoppats på en tur till Liseberg med trevligt sällskap, men han är en upptagen man till slutet av juni! Den negativa sidan av egna företagare..

Nu ska jag snart försöka göra om bloggen lite, bli flitigare med att lägga upp roliga bilder och skriva intressantare inlägg! En renovering så att säga. Starta på ny kula. ska bara ta mig tiden =)

Nu ska jag definitivt sova. Och jag kommer sova som en prinsessa!

haha måste bara berätta en en rolig händelse i lördags på The Cod i Strömstad. Helt plötsigt från ingenstans kommer det fram en kille som vill ta massa kort på mig och förklara sen att han kommer publicera mig i norska FHM tidningen i Juni nret, HAHA! Hur ska jag tolka det?

baby

Hola alla där ute! Ännu en helg i Strömstad fullspäckad med jobb (och vi får inte glömma fest).
Igår anlände jag, emelie och therese i strömstad många timmar innan de andra. Så vi packade upp HELA studion (blir trött bara jag tänker på det). Efter det belönade jag och emelie oss själva med bubbel och rosé, samt en utgång på fetaste haket THE COD! Gäst Dj var "Nicky Boy Sthlm" och det bjöds på shot-utdelning m.m. Kul kväll!
Dagen idag har bjudit på kaos, låt mig upprepa.. KAOS! 2,5 makeup artister på ca 80 pers. Vi klarade det efter 10 timmars hårt slit, så åter igen ska jag och emelie belöna oss med bubbel och rosé samt utång på THE COD med 40 adrenalin-kåta skydivers! Och för att fira in att jobb helgen i strömstad är över imorgon så kommer vi även då att köra en liten förfest på bussen och sen direkt till Park Lane i Göteborg. På måndag ska jag SOVA och förhoppningsvis träffa bästa Magnus Egger!
Nog om mitt liv för idag. Nu ska jag ta 15min powernap innan Emelie kommer och hoppar på mig!

TOUR

mobilblogg från tåget! Sitter med en del av The Studio Crew påväg på tour, kommer vara borta till söndag natt och det kommer bli skapligt många timmar jobb denna helgen. Riktigt gott! Trots ynka 3 timmar sömn är jag hyffsat pigg. Eftersom att jag råkade försova mig i morse och pappa fick köra som en dåre till Göteborg (klockan 05.45!!) så var prio 1 kaffe! Klarar mig inte utan kaffe på morgonen, kan påstå att jag är en riktig kaffe-tant. Tur för mig att jag minskat mitt morgonkaffe från 6 (!) koppar till 1 haha! Känns som att jag glömt hälften av allt jag skulle ha med mig hemma. Hope not. Jag tror inte på skrock, men det är fredag den 13e och denna dagen började inte bra.. Nu ska jag ta massa smygkort på Caroline ("Chung") - som var min lärare på makeup studion! Hon sussar så sött haha =) håll er uppdaterade! Gilla - makeup artist Erica Helin, på fejjan! Puss!

someone like you

Helgen som var spenderades i Ljungby min alla dom bästa! Blev skapligt förvånad när jag var ute en kväll. Människor som jag minst anat läser min blogg och är galet nyfikna på vem killen är i mina tidigare inlägg, tyvärr kommer jag aldrig att avslöja detta! Sorry =) Jag längtar till den 4e juni iaf, så in i norden! Det är vad jag kan säga. Nog om kärlek och sånt!
I den lilla staden, Ljungby, händer alltid oväntade, roliga, galna saker varje dag. Vi är aldrig rastlösa om man säger så!
Det rullar på, på jobbfronten och jag får massa bokningar om makeuper! Super kul! Får så himla fin respons på sminkningar jag gör/gjort och det värmer verkligen. Så stort tack!
Tänkte passa på att höra om det finns någon kunnig själ där ute som kan hjälpa till att fixa min hemsida? Jag är usel på sånt och hade verkligen behövt hjälp! Hör av er till [email protected] =)
Imorgon åker jag iväg på tour, vilket innebär att jag får resa, hotell och mat betalt. Samt att det blir exrta klirr i kassan! Helt okej =)
Dock missar jag världens fest på lördag, vilket gör att jag vill lägga mig ner och skrika på golvet. Men jobb går före fest. Välkommen till vuxenlivet.
Har ni tur får ni ett inlägg till idag, så håll utkik! Puss o Kram

RSS 2.0