BEYONCÉ!!

Rebecca kom till mig i morse och sa att hon vill se Beyoncé som har konsert på Scandinavium den 11/5!
Jag var inte sen på att tacka nej, så det var bara upp med telefonen och ringa pappa! Fick ett snabbt Ja, och nu har jag och Rebecca bokat biljetterna!! VI SKA SE BEYONCÉ!!!



lääääängtar!!!


Good morning sunshine!

Ser ut att bli toppen väder idag också, underbart!! Ska snart promenera iväg till skolan :)

Jag har bestämt mig för att idag ska jag sola på min tre håltimmar. Jag har inte hunnit sola någonting denna veckan! Bara tränat och pluggat i princip..

Det blir en väldigt tight dag idag, har så mycket jag måste hinna med innan kvällen. Men det klarar jag!

Nu måste jag borsta mina tänder, packa min väska och kila iväg!



Vilken härlig vecka!

Ja, först och främst har jag alltså börjat blogga. varför? Abslout ingen särskild anledning, jag tänkte att "det hade ju varit kul".

Idag har det varit en vanlig skoldag, med de vanliga onsdagslektionerna och de vanliga lärarna! Sista lektionen var extra rolig idag, vi hade naturkunskaps prov! Det gick som på räls helt enkelt.

Något som är extra härligt är att det verkligen känns att studenten börjat närma sig med stormsteg. Hela klassen (11 personer haha) är helt extas och vi får rysningar i hela kroppen så fort vi börjar prata om hur galet roligt det ska bli!
Riverrace, mexican night, vinbrännbollen, skattjakten, champagne frukosten, utspringet, allt! Vi ska göra de här sista skolveckorna till de bästa och mest minnesvärda veckorna i våra liv.

Min flytt till Oslo närmar sig också. Jag kan inte sluta längta!

Resan till Göteborg är om bara 2 veckor, efter en dum vadslagning för ett år sen blir det att jag ska springa Göteborgsvarvet med 50 000 andra, hur ska detta gå tänker jag.. Det får gå som det går och efter att jag tagit mig i mål blir det efter en lång dusch och lite mat färd mot Liseberg och utgång med ett härligt litet gäng!

Idag blir det ännu mer träning som står på schemat, det kan aldrig bli för mycket av det! Rebecca har äntligen investerat i ett träningskort på Nautilus, så nu kan vi träna ihop.



Rebecca kom hem till mig igår och bjöd på världens godaste mat!



Uppdatering kommer när det kommer!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0