vem lämnade vem

Idag hade jag och Janina lite tråkigt, så vi gjorde som vanligt. Fotade! =)
Helgen.. helgen! Jag har vart sjuk, inte dödssjuk men sjuk. Var ute i Göteborg med Henke, Oscar, Jessica och Philip och festade till det lite! Vilken jäkla kväll. Helt galen! Men jag hade sjukt kul och mängden alkohol går inte att summera. Nu vill jag bara bli frisk så att jag kan träna!! Vill sätta på mig mina underbara, fantastiska Nike dojjor och springa tills benen inte bär mer! Åh.. Imorgon ska jag gå, en riktigt lång runda. För det kan väl ändå inte skada!

behöver du, eller känner någon som behöver hjälp med makeupen till balen, bröllop eller kanske bara en fräsch fest makeup? hör av er till [email protected]! Sprid vidare =)

när samarbetet är som bäst!

UPPDATERAT MAKEUP BLOGGEN. KLICKA IN OCH KOLLA PÅ GÅRDAGENS PLÅTINING =)
http://blogg.veckorevyn.com/ehmakeup/

adventure

hoppsan! glömde för ett tag att jag hade en blogg. eller?
saken är den att jag mer än gärna skriver här, men samtidigt vill jag inte berätta vartenda detalj av vad som händer i mitt liv, för det är praktiskt taget omöjligt dessutom! men jag har haft helt fantastiska dagar i ljungby med de mest underbara människorna. det händer oväntade saker non-stop and I love it!
just nu tycker jag att min feber kan ta sitt pick & pack och plåga någon annan för jag har inte tid att vara sjuk! imorgon blir det fest i Göteborg med massa snyggingar och vem vill missa det? ;)

RSS 2.0