....

Ja du, vart ska man børja?

Grannen som hatade mig (pga alla mina fester), var helt pløtsligt jætte trevlig och bjød på våfflor med sylt och grædde! Jag fick till och med en kram innan jag åkte, haha sjukt.

Eftersom att jag inte hade någon sæng i lægenheten sov jag borta søndag-måndag, mys ;)
Upp med tuppen och hem och packa det sista och stæda lægenheten!

Helt ærligt så vet jag inte vad som hænde igår, hade sån otur hela dagen!
Slængde øver en sopsæck med klæder, men tillslut hade jag ændå 5 stora væskor med mig på bussen. (och då stællde jag typ 4 fullpropade påsar hos Josefin som jag inte kunde ta med mig)..
Det tog hela dagen att stæda lægenheten och under den tiden hann jag skrapa upp axlen och skæra mig på en væss kant. Blev færdig efter fyra med allt, i lagom tid tills x stod utanfør før att køra mig till Halmstad! Hur søtt var inte det :)
Nær jag væl fick sitta sjælv på bussen blev jag flyttad att sitta med en annan før att en kvinna skulle få sitta med sin hund.. Kunde inte sova! Sen kommer vi till tullen och dær blir vi utfrågade massa saker, nær alla trodde att vi fick åka vidare sæger de att alla skulle ta ut sina væskor, lægg av?! Jag fick slæpa ut mina fyra størsta væskor och en gick sønder på køpet så allt trillade ut.. Nær jag kom till Oslo lovade Jenny att møta mig før att hjælpa mig med min tunga packning, men nær jag ringer ligger hon och sover, skit førbannad førsøker jag ta mig till taxi stationen och ta en taxi hem. Tur att vi har hiss!

Saknar min lægenhet så otroligt mycket!! Fick faktiskt lite ångest nær jag høll på att stæda, sen ville jag inte åka ifrån alla igen.. Førhoppningsvis kan jag åka till Ljungby snart igen! Længtar hem till Varberg också, ælskar att spendera somrarna dær!

Stannar førmodligen hær i Oslo till oktober, sen vidare till USA & New York før jobb som au pair i ett år! :)
Så nu blir det till att spara pengar!

Senare idag væntas jobb och innan dess har jag endel att fixa.

Bilder från lørdagen finns på facebook.

Jag saknar mina vænner!! ♥





hejja Sverige!

igår kom jag till Ljungby (tack vare mina kära vänner Rebecca & Josefin som hämtade mig i Halmstad) och måste säga att jag faktiskt saknat det liiite, men bara lite!

Startade med förfest hos Elin, sen drog vi til harry's och sen till Jens! Satt på harry's och snackade med killen från BWO, ganska pinsamt faktiskt..
Hade så sjukt kul igår iaf! Traskade hem från Jens klockan fem på morgonen med Mattias, Andreas, Elin och Qvant som sällskap. Vaknade idag av att pappa står jämte min säng och ringer min telefon för att jävlas med mig! Tack.. Han fick sitt straff genom att få åka och köpa frukost till mig, mohaha!

Så nu har vi flyttat ut alla mina saker ur lägenheten, utom skor, kläder osv.. Och jag börjar bli lite orolig för hur jag ska få med allt i mina väskor på bussen imorgon. Nu återstår packing av det sista som ska med till Oslo och grundlig städning av hela lägenheten.. Fy fan..

Nu måste jag rappa på för snart blir det käk med tjejerna på Kim Thai :)

(bilder från gårdagen kommer imorgon)




Stek & Jobb

Hello !

Det ær så sjukt varmt och hærligt ute!! Har legat och solat nu på førmiddageb och snart væntar jobb. Imorgon åker jag till Sverige efter jobbet :) vet inte om jag kommer till Ljungby på lørdagen æn bara.. Sen måste jag boka biljetter med, bara att hoppas på att det finns någon kvar! Stæda ur min lægenhet på søndagen står på schemat, ska gøra det i turbo fart så att jag kan vara med mina vænner sen och førhoppningsvis åka till Halmstad. På kvællen har jag andra planer ;) Elins student skiva och Jens avskedsfest ær på lørdag och inget av det vill jag missa, så stæller någon upp att hæmta mig i Halmstad klockan 21:45 på lørdag vore det super ;) haha.

Igår slutade jag 14, tænkte hur skønt det skulle bli att komma hem någorlunda tidigt och kunna sola. Men otur som man har var det fel på tåget så fick ta ett annat som gick senare, bløøøø! Under tiden vi v'æntade gick jag Helene och snygge-micke och køpte glass før att svalka av oss lite! Hemma vid 16, kul! Hann sola lite med Sanna iaf sen hem och lægga sig i soffan. Somnade och vaknade nær Jenny och Emma kom hem, då gick vi och køpte godis och hyrde "Twilight", jag kan ærligt erkænna att jag ær KÆR i killen i filmen, jag menar, hur jævla snygg ær han inte då!? Mums.

Nu måste jag duscha och børja gøra mig i ordning så jag sliper stressa till tåget..

Hoppas eran dag varit bra!


Lovely!

Idag var jag ledig och det var sjukt skønt!
Så idag har jag solat som tusan, sen kom Sanna och gjorde mig sællskap.
Nær vi fick nog gick vi till ICA och køpte mat, sen vidare ner på stan i flera timmar och shoppade!
Vi gick till Deli de Luca och køpte frukt smoothis, sen hem till Sanna och slinga hår och fick skratt attacker.
Nær jag kom hem satt Emma och væntade, så vi tog tag i stor stædning hær hemma!
Ni kan ju tænka er hur en lægenhet ser ut nær det bor tre tjejer i den :P
Nu ær vi helt slut och imorgon ær det jobb som væntar, børjar nio och jobbar till obestæmd tid eftersom att rean startar imorgon. Hoppas faktiskt att det blir någorlunda tidigt så att man hinner sola!

Nu har jag æven børjat anvænda mitt norska telefonnummer så før de som vill ringa så blir det billigare att ringa till det nummret och inte det svenska. (+47)45792661). Båda nummrena anvænds iaf.

Ringde Rebecca idag och fy fan va hærligt det var att høra hennes røst! Abstinens efter en och en halv vecka? JA!!

Flængt runt hela dagen och nu ær jag dødstrøtt..


Lunch time!


Någon som vill spela kort?



Gødnatt ♥

vfgnhujv

Måste bara sæga hur skønt det ær att prata med sina vænner om man har något på hjærtat!
De førstår precis och dømer inte, utan hjælper en. I ♥ my friends.

Nu ska jag snart till jobbet och idag ska jag førsøka att inte stressa, høll på att missa tåget igår ;) vad har hænt med mig? Jag har alltid varit i tid, och helst gærna 20 minuter tidigare till och med. Man behøver aldrig vænta på mig, men nu vet jag inte vad som hænt! Whatever, just nu handlar det inte om liv eller død.



Just det, jobbet ja!

hejhej


tisdag

Igår var førsta dagen på ZARA, sjukt kul!!!

Ska snart ivæg och jobba igen! Det ær skønt att man får pengar før att bara stå i kassan och va trevlig :P Sen ibland får man prata ut i høgtalarna "Kristine till dame kassan tack", haha får vibbar av Ge-kås "Ge-kås kundradio...." haha. Sen kænner man sig verkligen så dær "viktig" i uniformen man har på sig, jag menar, hur ofta har man uniform på sig? :P

Jag møtte Jenny på Solli innan så drog vi till Oslo City en runda och kikade, så mycket fint i butikerna nu!

Nu ska jag børja gøra mig iordning infør jobb :)
Ska førsøka få ledigt på lørdag men som det ser ut nu måste jag jobba øver.
Måste till Ljungby och fixa lite saker.
Sen har jag bestæmt mig før att søka jobb på S·A·T·S också. Då får jag jobba med de två sakerna jag tycker om mest, træning och mode! mm, men nær jag søker dit får vi se..


Goodmorning!

Vilken strålande dag! Idag ska jag børja jobba på Zara, så galet kul!!! Børjar inte førsen 16.30 så hinner sola lite med :) Det ær strålande sol och inte ett moln på himlen.



Haha igår sa jag ju att jag skulle ta med Jenny på en två timmar powerwalk, men envis som hon var skulle hon åka inlines. Till en børjan hade vi nerførsbacke och jag fick springa ikapp henne før att hon inte kunde bromsa. Efter 20 minuter vill hon hem, eeehhh?! Fick dra henne upp før backen hem. Jag blev så sur att jag gick ut och sprang i en timme. Nær jag kom tillbaka vart jag glad igen :) 

Nu ska jag fixa lite innan jag går ner på stan!


søndag

hej hej!

Idag har vi inte orkat gøra någonting.. Håller på att tvætta i vart fall! Man ær ju så snygg nær man springer i korridoren med rosa mysdress och uggs, haha :P

Såg de tre førsta avsnitten av "Paris Hilton my new BFF" igår, haha så sjukt kul. Længtar till næsta avsnitt visas.

Aqua gjorde comeback hær i Oslo igår,  jag och Jenny har fastnat før deras nya låt så den går på repeat. Haha!
Aqua - Back to the 80s heter den, kan ta någon gång innan man børjar gilla den, så var det før mig! Nya party låten NO1.

Jenny ær som en fucking zombie idag och jag ska få henne att piggna till genom två timmars powerwalk nu hade jag tænkt. Hon var hemma halv fyra inatt och væckte mig genom porttelefon jævlen som skræmde skiten ur mig! haha!

Imorgon ær det førsta dagen på jobbet och jag kan inte længta mer. Det ska bli så galet roligt! Jag trodde jag skulle få problem med vad jag ska ha på mig varje dag, men då sa Jenny något uppmuntrande. Alla anstællda har en uniform på sig innehavande, byxor, skor, t-trøja och kavaj :P Hello d-d-d-diva.

OCH, på lørdag mina vænner, då kommer jag hem! Vet inte riktigt om jag ska mellanlanda i varberg eller inte, men tror inte det. Vill hem till mina tjejer! Pappa får komma på søndag och hæmta grejorna i lægenheten, åhh kommer sakna min lægenhet.. Partyplacet every weekend.

Nej nu måste jag røra på mig før det kryper i benen!


pump it

ær det inte hærligt att bara ta hand om sig sjælv rejælt ibland? Precis vad jag gør nu. Lugn hemma kvæll med tænda ljus och skøn musik! Har fixat massor och tænkte lægga mig i badet nu. Det ær stressigt att bo i en stad som Oslo, men jag trivs :)

Låtar som går hett hær just nu:

The Outfield - Your Love
Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night

Værldens bæsta sambo Emma ska fixa mitt hår inom kort :) Hur sæger jag inte, det blir en surprice! Kommer ændå inte kunna hålla mig før att sæga det, men eftersom det ær ett litet tag till tills vårt projekt blir av så sæger jag inget. Jag længtar som fan och det kommer bli kanon! Emma ær frisør och galet duktig må jag sæga.

Jag hade behøvt åka hem på onsdag kvæll, men eftersom att jag jobbar på torsdag måste jag avboka lite saker hemma. Vi har salg på Zara på torsdag, eller det børjar då. Kuuul. Så ær jag off på onsdag också, ganska lagom mitt i veckan tycker jag!

Jag hoppas på strålande sol imorgon, inte ett moln på himlen och 30 grader varmt, før jag vill soooola!!

Tackar X før alla søta sms ;)

Nej nu blir det badet.



 


egentligen helt onødig information!

Jag tænkte på en sak innan, de hær med att flytta kan vara ganska bra faktiskt! Nu vet man ju verkligen vilka som bryr sig om en. Och det ær ju bra før då slipper man lægga energi på de som man vet inte bryr sig! :)

En annan sak jag skrattat åt længe nu ær att det var en som berættade før mig att han læser min blogg och sa "du skriver ju inget intressant", eeeeh?? Varfør i helvete læser du bloggen før då?! Jag skriver inte før din skull, jag skriver før min skull, før att jag tycker det ær kul! Jag vill inte bli nya blondinbella eller bli kænd genom min blogg! Jag skriver det jag kænner før att skriva och om det inte ær intressant så sluta læs då. Men vissa kan inte gøra så heller, før innerst inne ær de så sjukt nyfikna så de måste veta och læsa! Haha..

Jag tror jag har blivit knæpp!
Jag gick ut och powerwalkade i morse innan frukost. Nær jag gått i två timmar, i spøregn, tænker jag "erica du borde nog gå hem nu, du ær ju trots allt lite tørstig". Ville egentligen inte gå hem, men vakterna vid prinsens sommar stælle børjade titta lite konstigt på mig nær jag gått førbi dær typ 5 gånger, haha! Nær jag kommer till porten kommer jag på att jag måste fortsætta 100m till 7eleven før att hæmta nyckeln, blev helt superglad før att jag fick fortsætta gå. Nu har ætit en knæckemacka och vill gå igen.
Ja Erica, du ær knæpp!

Undrar vart Jenny och Emma førsvann :P


Dagen efter..

Hej!

Nu ær det dagen efter midsommar och man borde vara bakfull och ligga i sængen hela dagen. Men så ær det inte før min del! Jag drack endast några glas vin igår, gick hem runt 12 tiden och vaknade pigg och glad! :) Har lægenheten før mig sjælv eftersom att Jenny och Emma sov borta i natt.

Jag ska gå ut och gå nu tænkte jag, skønt med powerwalk på morgonen! MItt knæ slutar ju inte att krångla bara.. Det ger mig sømnproblem..

Vi var hos Lovisa igår och det bjøds på mat och eftrrætt! Killar med backslick och blonda tjejer befann sig dær, haha vad ska man sæga? :P Det var två killar som var søta, men en av dem var barnslig och den andra var Emmas :P haha! Kul.

Tog inte alls många bilder, men någon


Før det førsta, lægg mærke till att jag har blommigt på mig!
 Hur ofta hænder det liksom?


Våra fina krantsar vi gjort helt sjælva :)


Emma & Jenny
















haha, søt som en liten flicka!





Var mindre bilder æn jag trodde :P well well..

Nu: Træna!


God I miss u guys !

Nu har jag och Jenny bundit jætte fina midsommar krantsar! Snart ska vi till Lovisa och æta och ha det gott. Ær faktiskt inte alls så sugen, saknar mina tjejer!!!! Hade mycket mycket mycket hellre spenderat denna helgen i Halmstad med dem... Jag hoppas iaf att ni får en kanon helg och att ni kan uppdatera mig om allt roligt som kommer hænda!

Nu måste jag fixa mig det sista och vara lite social :)




midsommar !

Vilken perfekt morgon! Vi gick upp klockan nio och startade med træning. Jenny gick till S·A·T·S och jag gick till huk och powerwalkade i 90 minuter. Jenny køpte rosor och jag plockade bjørkris till våra midsommarkransar vi ska ha ikvæll. Nu æter vi frukost och ska snart till parken och sola, køpa ståltråd, och fixa massor till ikvæll!

Haha, fick ett samtal klockan två inatt och tænkte vem fan vill mig något nu. Sjælvklart var det Ekman :) Alltid dessa natt samtal. Orkade inte svara, førlåt Ekis!

Hoppas mina tjejer får en kanon hærlig midsommar nu!!

Måste kila.. ♥


all or nothing.

Nu vet jag varken in eller ut. Men saken ær att det har blivit ændrade planer igen.. Jag kommer alltså inte hem på fredag. Jag kommer hem næsta vecka istællet! Det ær førjævligt att jag inte kan komma i helgen.

Så imorgon blir det till att fira midsommar hær i Oslo med Jenny's svenska vænner. Som tur ær kænner jag redan många av dem sen innan, haha.
Midsommarstång, kransar, snappsvisor.
Det kommer aldrig bli som Halmstad med Rebecca...

På lørdag blir det grille hos min chef på ZARA, kan bli spænnande!

Men det blir en alkoholfri helg før mig har jag bestæmt mig før nu nær det inte blir Halmstad.

Funderar skarpt på att ta en løpar runda och lite powerwalk på det, men nu nær jag vænde mig om och tittade ut så ångrade jag mig ganska fort. Det spø regnar! :( men som man sæger, det finns inga dåliga væder bara dåliga klæder!
Jag vill ju så gærna træna!! Arsle. Det slutar nog regna snart, då jævlar.

Jag har så førbannat dåligt samvete før att jag inte ska hem i helgen och fira med mina vænner..

Nu ska jag fixa mig lite.




midsommar & kvælls promenad

Nu har det blivit ændrade planer hær! Jag åker till Sverige på fredag och festar i Halmstad med mina kæra vænner :) Stannar till søndag sen måste jag hem och førbereda mig infør måndagen! Haha kænns som att jag varit borta från dem jætte længe.

Jag, Jenny och Ådne varit ute och gått. As kalas :) Sen gick vi och køpte frukt och yoghurt. Nu har jag duschat, skønt!

Det ær så sjukt, før går man 10 minuter åt høger nær man står utanfør vår port så kommer man till stan och allt stress, men går man 10 minuter till vænster kommer man till landet typ :P Værldens mysigaste runda om man kænner att man vill bort från stan och kænna ro. Nær man går den rundan så går man førbi prinsens sommar stælle också, skulle ta kort, men stod massa vakter utanfør så vågade inte :P







hær inne ær prinsens sommar stælle, galet stort och galet fint!
Længre fram stod vakten :P










mys med syster :)

Nu ska jag ta en kopp the och mysa.

ZARA

hej hej hallå!

Var på ZARA på Karl-Johan idag och pratade med chefen! Allt gick kanon och det enda hon ville var ha lite telefonnummer till mina tidigare praktik platser sen hade jag kunnat børja jobba imorgon. Skulle læmna det imorgon. Men nær jag kom hem ringde Jenny från sin ZARA butik i kolbotn och sa att jag fått jobb dær! Så efter lite tankeverksamhet har jag bestæmt mig før att avsæga mig jobbet på Karl-Johan och jobba tillsammans med Jenny i Kolbotn :) Jag ska stå i kassan! haha, bæst att børja læra mig deras pengar :P Faan va kul det ska bli!!! Får pendla lite men det gør inget och det ær inte långt alls!
Efter att ha varit på ZARA på Karl-Johan gick jag några timmar i Oslo City och ønskade att jag hade oændligt med pengar.. Hittade så sjukt mycket jag vill ha, skor, klæder, væskor m.m. Sen gick jag en runda till Slottet och lade mig i parken och solade! Hærligt. Har inte varit ett moln på himlen idag och strålande sol. Jag klagar inte!
Nær Jenny och Emma slutar jobbet ska vi + Ådne ut och springa..
Blir nog inte att jag kan komma hem till midsommar :'( :'( :'( driiiit....
Lyssnar på massa låtar från førra året jag och Rebecca var i Halmstad, fyfan va roligt vi hade! Bæsta midsommar någonsin! Længtar tillbaka till den dagen...

Rebecca, vill du ha ett jobb på ZARA så kom hit nu!! :)


a lot of thinking..

Jaa.. Då har jag och Jenny varit ute och power walkat i en timme. Nu sitter hon och målar naglarna och jag sitter hær. Måste också fixa mina, men orkar inte just nu! Sitter och tænker på hur mycket jag vill hem till midsommar! Pengar har jag inte gott om nu och det ær en sammanlagd resa på 14 timmar till hamlstad och hit igen typ.. Saknar redan alla och længtar tillbaka till studenten och balen, bæsta tiden i mitt liv. Stressad øver imorgon också, ska till Zara och prata med chefen, hoppas hoppas hoppas att allt går som planerat!! Asså jag tænker vældigt mycket nu faktiskt om jag tænker efter :P Finns en speciell person som jag tænker ganska ofta på. En som jag umgåtts vældigt mycket med på senaste tiden och så.. Bajs.

Nu måste jag fixa lite saker och ta en kopp the..

♥ miss u

dag 2

Idag gick jag upp halv elva typ, gøtt att sova ut.. Børjade dagen med en dusch och ansiktsbehandlig, åt lite frukost, gick till Sanna, helt ensam orienterade jag mig dit!! Jenny har jobbat till fem och har ænnu inte kommit hem. Jag Sanna, Hanna och Hans gick till parken vid slottet och myste i solen efter ett sanbbt stop på 7eleven, var tvungen att køpa chess kort (kontantkort), så snart ska jag børja anvænda mitt norska nummer, måste bara låsa upp min mobil først! Det ær sån stæmning hær, alla ær så glada och trevliga, folk ligger øverallt i parker och solar! Spårvagnar øverallt och bra allmænt hærligt. Jag skulle till likningskontoret idag och fixa norskt personnummer, men vi kom på att jag måste fixa andra saker først, så får gå dit på onsdag eller torsdag. Efter några timmar i parken gick jag hem och åt lite mat, hittade hem alldeles ensam igen!! :) haha. Nu ligger jag i soffan och væntar på att Jenny ska komma hem så att vi kan gå ut och gå! Kænner att jag behøver motion!! Fast man går otroligt mycket till vardags hær så kan det vara skønt och ta på sig promenad skorna ændå. Dessutom har jag inte åkt hiss idag, varken nær jag kom till Sanna eller hær hemma. Jag har varit nyttig och tagit trapporna ;) de ni! haha.




haha vad ska man sæga, nu har man rosa och lila nycklar :P






Hanna och Sanna


Jag och Hans

slottet, sjukt stort!

Har ni några frågor så fråga på!
♥♥
SAKNAR MINA TJEJER

welcome home!

Nu har jag æntligen kommit till Jennys lægenhet (som nu ær min också)! Så sjukt fin!! Verkligen lyxigt. Ær støkigt hær nu før hennes væn Emma har massa saker hær. Men nær de ær borta så kan jag lægga upp lite bilder..

Nu ska jag ta en bit mat och sen gå till sængs!



Hær bor jag numera, bygdøy allè :)

OSLO

Gick upp klockan 6.00 i morse men ändå höll jag på att missa bussen till Halmstad. Haha kul om jag hade lyckats med det! Efter en sammanlagd buss resa på typ 6 timmar kom jag fram till Oslo. Fick sitta jämte en utlänning, han satt på halva mitt säte också och luktade något så fruktansvärt.. Hans fru satt och spydde och hans barn skrek! Det var ingen lugn resa.

Väl framme i Oslo mötte Sanna och Hans upp mig :) wiiiee. Vi gick från Oslo Gallerian till Oslo City och mötte upp Tonje och en av Hans kompisar. Vi satte oss och tog en öl. Så sjukt mycket folk ute!! AC/DC spelar här idag och norskarna är inte sena på att festa. Vi gick och åt en bit mat och sen till Tonje och sen Sanna..

Jenny jobbar till 22 ikväll så vi funderar på om vi ska ha slappe kväll eller gå ut.

Älskar språket och det är faktiskt inte alls så svårt att förstå! Ibland när Tonje pratar fort hänger man inte riktigt med :P

Trivs redan som fisken i vattnet och älskar storstads livet!

miss my friends & tack för alla fina sms jag fått idag :)

peace and ♥


sista minuten, som vanligt..

Jag borde egentligen ha gått och lagt mig för länge sen, men sen som man är har jag fortfarande inte packat klart, tvättar och hade behövt röjja upp lite i lägenheten.. Mitt i allt börjar jag måla naglarna, så kan inte packa färdigt, vad fan tänker jag med!? :P menmen, har sju timmars bussfärd framför mig imorgon så har lång tid på mig att sova då. Jenny jobbar till sent imorgon så Sanna kommer att möta upp mig på stationen och få umgås med mig hela dagen :)

Var på bio tidigare idag med Niclas, Rebecca & Josefin. The Hangover (baksmällan), så jävla rolig! Kan lätt erkänna att det var den roligaste filmen jag sett! Sen blev det grillning med ett annat gäng.

Nu måste jag kila ner i tvättstugan igen.. Blä!
Packa med kanske? :P




Kick ass night!

Vilken galen kväll det var igår! Jag fick ju som sagt inte  komma till min lägenhet innan klockan sju. När jag kom innanför dörren satt Holst, Tim och Ted i min soffa. Rebecca & Josefin hade gjort taco, Mary, Emelie och Elin var här också. Det hänger ballonger överallt och Josefin skrev en sång till mig som de sjöng! Haha klockren. Därför tänkte jag dela med mig av den ;) melodin är Lasse Berghagens, en kväll i Juni! (han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna..)

Det är en kväll i juni när sommarn é som bäst
Erica drar till Oslo, hon som vi gillar allra mest
I en butik hon nu ska jobba, träffa norskar hela dan
Kanske är hon snart tillbaka, kanske stannar hon i stan

för.. När erica ------ ---- och hon bantar varje månda
men nu drar hon ifrån Ljungby, lämnar båda goalies kvar

Våran drama queen hon är, alltid dramatik runt hörnet
Kanske Ljungbys största ego, ja det kommer att bli tomt

Nu har hon fått en chans för livet och ska kasta sig rakt ut
Hennes tid med hoss i Ljungby, alldeles snart är den slut

Lycka till nu på din resa, till en kick ass karriär
Håll dig till en Norsk i veckan, lugnare än det vart här

för.. När erica ------ ---- och hon bantar varje månda
men nu drar hon ifrån Ljungby, lämnar båda goalies kvar!


haha fanns lite i texten som jag inte ville dela med ig av ;)

Tiden har gått fort och redan imorgon åker jag till Oslo. Ganska sjukt faktiskt! Mary gör mig sällskap till Oslo imorgon, hon har också planer på att flytta dit :)

Idag är det grymt väder och jag hoppas på brännboll!!

Lite bilder på mina älskade vänner























Puss på er!

vad händer?

Igår var det balen och det var huuur kul som helst! Både studenten noch balen har varit helt obeskrivligt bra!!!
Stod på klipporna och kollade ut mot havet och allt kändes som en film, mys :)

Idag fick jag ett samtal när jag och x låg i sängen och åt godis. Jag fick instruktionerna att jag hade en timme på mig att packa en väska med saker jag behöver, typ kläder och smink. Jag skulle lämna lägenheten inom en timme och gå hem till Josefin där Jonas väntar. Så nu sitter jag här och har ingen aning om vad som komma skall. Jag vet också att jag kommer bli hämtad klockan sju och då ska jag vara redo och att det förmodligen har något med att jag flyttar till Oslo på måndag. Så nu är Josefin och Rebecca i min lägenhet och gör, ja va fan gör de!? :P Sjukt spännande!! Mina tjejer är dem bästa, ingen tvekan om den saken!

Jaa, då är det bara att vänta och se vad som händer.

Puss

STUDENT 2009 - imorgon

hej..

Vilken stressig vecka det har varit.. men ändå så rolig!

Nu har jag städat min lägenhet, färgat håret och väntar på klippning.

Imorgon är det studenten och jag kan knappt bärga mig!!!
Dagen börjar med champagne frukost hos Maja med klassen där det kommer frossas i  smörgåstårta, tårta och champagne :)

Längar så otroligt mycket till min kära släkt och vänner kommer!
Jenny är hemma från Oslo och har inte träffat henne på evigheter, fan va kul detta ska bli!!

Har bara en sak att klaga på, JÄVLA KUK VÄDER!! (ursäkta ordspråket men kan man bli mer förbannad över regn?)

Hade jag haft tid hade jag lagt mig i sängen och somnat nu, men det funkar ite riktigt så idag..

Nu ska jag fortsätta fixa & sy på min balklänning :P haha.

puss hej

att ta sig långt

Hej !

I onsdags var det vinbrännboll & det var helt galet kul. Tyvärr så var det massa idioter som skulle starta bråk hela tiden så de förstörde för alla oss andra. Vi kom till semifinal och hade goda chanser att ta oss till finalen! Men givetvis avbröts hela tävlingen på grund av för mycket slagsmål och sjukhus besök.. Vi hade vunnit! GO US! Jag fick åka ambulans till sjukhuset men tröttnade ganska snabbt och smet där i från. Skadan var inte så allvarlig som det kändes! ;P

Gick hem till AG senare på kvällen och hade det trevligt :)

Idag har det varit River Race! Vi kom till final, men eftersom att en båt körde in i oss och fick oss ur kurs hamnade vi bara på en fjärde plats! Men vi är grymma ändå!

Så alla ni som underskattat HV, ta er någonstans ;)



ZARA

har varit en hektisk dag med övertids arbete och massa plugg..

Men sen vände allt, min kära syster Jenny ringde och sa att jag fått jobbet på ZARA, på Karl-Johan i Oslo!
Nu kan jag omöjligt längta mer!! Ska åka till Oslo någon dag efter studenten och fixa norskt personnummer och öppna bankkonton eftersom att det tar någon vecka och jag vill ju gärna ha min lön. Jiiihaa! : ) Vi ska alltså jobba ihop, träna ihop, bo ihop, m.m. Haha!
Det kallar jag syskonkärlek!

Min söta lillasyster ringde också och berättade att vi köpt en hundvalp, haha! Sally ska den heta.

Nu ska jag fortsätta plugga & längta till Vinbrännbollen imorgon!

tältningen..

tältingen igår, sjukt kul! Dock tältade jag inte men var inte hemma försen vid 03.00 :P Det var gitarr spel och det sjöngs massor. Elden värmde oss och jag och Rebecca grillade marshmallow! Sjukt härlig sommar kväll. Jesus sprang på vattnet, haha eller man kunde trott det! Vi drog till utebadet för att kolla på några som badade och de där blåa plastet som låg på kunde man springa på, det såg alltså ut som att de sprang på vattnet :P
Försov mig idag.. Missade ett prov! Så nu måste jag skynda mig så jag kan prata med min lärare :P

Ikväll blir det förmodligen bara att vila & plugga! Kanske dra en film? ;)

Min lägenhet ser ut som skit just nu för jag har inte haft någon ork eller tid till att städa! Det kanske man borde göra idag..
Jag hade gjort vad som helst för att få sola hela dagen! Men icke, istället ska vi sitta i skolan och jobba övertid som vanligt!

Nu måste jag kila..

this week

ikväll: tältning
onsdag: vinbrännboll
torsdag: river race
fredag: hawaii
lördag: halmstad?



RSS 2.0