full i skratt & gårdagen var toppen!

Började dricka på bakfyllan igår, kändes helt okej faktiskt!
Grille hos nicke med tjejerna, helt crazy! Fick stort herr besök under någon timme men sen vet det tjejkväll med massa tokiga lekar och vi fick så ont i magen av allt skratt. Sen bar det av till Garvaren och Björn Rosenström. Galet kul och det var den roligaste kvällen på länge! När jag kom hem hade jag tydligen ställt mig och gjort kycklingfilé i ugnen. Lagt mig i sängen och ätit, för när jag vaknade i morse har jag fortfarande mat i munnen som en jävla hamster, en gaffel i ena handen och mobilen i andra. Ett halv skrivet sms på mobilen som jag tydligen inte hann skicka innan jag somnade & orkade jag inte svälja maten eller? :P

Iaf.. Nu ska jag möta upp Emelie på maxi och köpa frukost. Sen går vi till Nicke där Rebecca befinner sig för att steka och snacka massa skit :)

hej&hå

mexican night & arga grannar

Så jävla sjukt kul igår! Startade med förfest hos Anton, sen gick vi till terraza där det var meningen att vi skulle äta tacobuffé. Jag fick inte i mig en tugga! haha. Det blev mellanfest hos mig och Chinda snodde med sig en hel låda jordgubbar från maxi :P Vi drog oss så småningom till Jonh och sen terraza igen. Alla hånglade med alla verkade det som, vart man än vände huvudet stod det några och slabbade mule :P Dansade till klockan var halv ett sen gick jag och x hem, vi satt i hallen och kollade i skolkataloger :P haha!

Nu till morgonen, vaknade idag av att en av min kärring till granne står i trappuppgången och pratar med någon i telefon och upprepar mitt namn flera gånger samtidigt som hon påpekar hur förjävligt det ser ut utanför! Jag tänkte helvetet med.. Sen går kräket upp till Majas morbror och ber honom komma ner och kolla hur det ser ut. Efter det står hon och plingar på min dörr i 10 minuter nonstop! Gömde mig under täcket och kom på andra tankar :) När kusten var klar gick vi ut och städade och det såg verkligen inte alls förjävligt ut. Fast det låg mosade jordgubbar över hela gräsmattan som vi fick försöka plocka upp :P Mitt i allt plockande kommer kärringen ut och säger att vi inte ska vara ovänner, ööööh? Sen kommer majas morbror ut och förklarar att hon kom upp till honom och han tyckte att hon var dumihuvudet! haha helt rätt. Så pratade vi lite och han var helt på min sida och kärrningen kan ta sig någonstans..

Är förbannat trött men hoppas nog ändå på utgång ikväll!



vilken härlig dag !

Det var galet segt att gå upp i morse, but I did it! Kom till idrotten hade uppvärmning för min klass och sedan sprang jag coper testet på två kilometer! Puh! Blev ganska nöjd med min tid fast coper test dagen efter modevisningen!? big nono..

Har varit hos Susan idag och ätit god mat och myst med hela mode&design! Vi treor gav Therese och Susan avskedspresenter.. Kan inte fatta att vi tar studenten om två veckor :S Kommer sakna dem, as hell!!

Var inte hemma så länge innan jag försvann iväg igen :)


Nu är det sängen som gäller och imorgon ska jag avverka två prov och sy så maskinen ryker!

godnatt


kanon eller kalkon?

Vilken toppen dag det har varit! (började iofs med att jag försov mig haha). Men vad ska man säga, modevisningen gick hur bra som helst! Alla är så grymt duktiga och hade sån energi på catwalken, bra jobbat tjejer och killar! Även esteterna var helt fantastiska, så ett stort tack till er också! Sex visningar hade vi idag och jag är helt slut nu.. Detta var även sista modevisningen på sunnerboskolan för oss treor, väldigt tragiskt.. Vi tjejer på mode och framför allt Rebecca startade modevisningen för tre år sedan, tiden har gått så sjukt fort! Nu har vi gjort vårt och jag är supernöjd.

Fick besök när jag kom hem :) Verkar som att rykten går på sunnerbo, L (som jag faktiskt aldrig pratat med innan, men vilken toppen tjej!), sa till mig att hon hört massa iaf. ÖHHH? typiskt Ljungby.

Nu måste jag strax gå till sängs, har idrottsuppvärmning imorgon, sen sälja biljetter till Mexican night..




hard work work

Vilken dag det har varit! Både fruktansvärd och ändå så rolig.. Skoldagen för oss började klockan 07.00 och hemma var man efter 19.00. Är heeelt slut! Genrep och stress för att få färdigt några sista plagg, puh!
Men imorgon är äntligen den efterlängtade modevisningen. Ska faktiskt bli skönt när den är slut också och man kan återgå till det normala..

Nu måste jag fixa massor inför imorgon sen lägga mig tidigt, uppstigning samma tid!

All kred i världen till min kära Rebecca som sliter arslet av sig för att allt ska bli så bra som möjligt!

hejsålänge


I'm living my life!

Gick med nyvakna Jonna till maxi och inhandlade sjukt härlig frukost som vi åt ute i det underbara vädret! Sen solade vi flera timmar, mys :) Rebecca ringde och det blev photoshoot. Jag och Michelle var modeller och attans va grymt det blev! Thaimat blev det till kvällsmat och nu är jag alldeles för mätt, inte bra inte bra..

Har varit fantastiska veckor och jag är mer lycklig än någonsin!

Jag lever livet full ut, känner mig fri, glad. - Allt



puss !

redan söndag?

Goodmorning !

Det blev en minst sagt ganska seg kväll igår, men trevligt var det! :P

Jonna ligger i soffan och sover och jag funderar skarpt på att gå ner till Roddy's och köpa frallor vi kan ha som frukost.
Med ost & marmelad och te eller varm choklad till det, mmmmm!!

Ikväll blir det läggdax tidigt. Imorgon är dagen innan modevisningen och vi ska vara i skolan klockan 07.00!
Vi har mycket kvar vi ska hinna göra.

Jag blir så ledsen över att jag inte kan visa upp alla mina kläder..

Nu duschen!!

babbelbabbel

Monopol blev det då inte igår! Istället gick jag och Josefin ner till Maxi och köpte oss massa godsaker, sjönk ner framför tv:n och bara njöt av stillheten! Great fredag. När ögonlocken höll på att falla ner var det dags för hemgång..

Sov verkligen för länge idag igen, för mycket sömn ger motsatt effekt och jag vill inte vara trött! Så en härlig dusch står på tur nu och förhoppningsvis piggnar man till lite..

Varför i helvete kan det inte vara sol ute?! Jag vill sola...

Idag hoppas jag på fest med min älskling, Rebecca!

Oslo ♥

monopol

Jag är så trött så jag somnar snart.. Mary kom och höll mig vaken en stund.  Ikväll blir det ingen fest utan monopol hemma hos Josefin! Blir ganska skönt med en lugn fredag. Imorgon däremot blir det nog utgång :)

fan om det börjar regna på vägen till Josefin nu..



dear God

Jag kan ju först och främst konstatera att jag inte har så ont i halsen som jag trodde idag!
11 personer var vi som åkte till Liseberg, riktigt roligt! Jag och "uppsvinget" är inte bästa vänner och förlåt Rebecca om jag gav dig tinnitus några gånger om :P
Vi missade spegelhuset, eller vi kom på det en minut i elva rättare sagt..
Jag var den i gänget som hade mest otur igår faktiskt, blev blötast i vatten karusellerna, fick inte min cheeseburgare nicke beställde åt mig, råkade visa rumpan för halva liseberg and so on..
Men lycklig var jag ändå, åt klubbor, sockervadd, popcorn och kände mig som 10 igen!
Hade i alla fall galet roligt! Sov heela vägen hem från Göteborg, var hemma halv två och vaknade 12.40 idag. Snacka om att ha sovit bort hela dagen, men jag behövde sova ut, gött.

Bilder kommer senare, förmodligen på facebook!

Nu ska jag ner till maxi, möta min bror, fixa hår och sen får vi se hur kvällen blir :)

festa eller inte festa, det är den stora frågan !


skattjakt

Gårdagen var sjukt kul! Till en början tog våran klass inte alls skattjakten på allvar, men efter att ha fått listorna på vad som ska hämtas så blev alla helt vilda! Sandra var ändå helt klart överlägsen, hon drog ner till bussstationen och hämtade en buss!! haha, helt plöstsligt ser vi en länstrafiken buss stå och tuta på sunnerbos parkering och ut kliver Sandra, hahah!
När skattjakten var över och alkoholen i väskorna började ta slut bestämde vi oss för att festa hemma hos mig, folk kom och gick och jag hade inte koll på någonting kändes det som :P Blandat folk och alla var överallt. De flesta satt förmestadels ute och det var så underbart väder, sommar! Toppen kväll/natt !

Det var dock inte lika kul att städa idag på morgonen.. Golvet var som klister och saker överallt. Som tur var slapp jag mycket disk för att jag var så smart och tänka på plastglas ;P Nu är här iaf stor städat och jag är nöjd efter en god frukost och en härlig dusch!

Nu ska jag till Josefin där jag ska möta upp ett stort gäng, vi ska till Liseberg :D jag ska skrika tills min lungor ger upp! haha

Nu har jag sisådär bråttom igen.. Bilder kommer ikväll! Puss

denna dag

Hemma en snabbis! Ska snart tillbaka till skolan, övertid..

• duscha
• skolan
• modevisningenmöte
• sätta upp catwalken
• sy
• ner på stan
• alkohol + skattjakt :)

Nu har jag bråttom bråttom !!

mums

a big no no erica..

I can't stop this feelings
skit, typiskt mig

nu ska jag plugga..

ge mig imorgon

dumma dumma dumma mig !!

Jag borde varit hemma och pluggat igår.. Nu kan jag inte göra provet (igen!!) för att jag inte läst på.. crap!
Idag är det övertid och hård plugg som står på listan! Det finns så himla mycket jag vill hinna med varje dag, men tiden är för knapp.. Skönt med lång helg, då ska jag hinna med massor!

Imorgon är det skattjakten, could be fun!
Vi vet redan att vi inte kommer vinna, men på riverracet, då ska ni få se på vinnarskallar ;P

Nästa vecka, den 26e, är det våran årliga modevisning! Känns inte bra alls just nu faktiskt, kommer förmodligen inte blir klar med min balklänning tills dess så att jag kan visa upp den, måste sy klart min utspringskjol, en svart tunika, ett linne, balklänningen jag syr till Emmy.. You name it!

nu går tiden för fort & jag hinner inte med!

nej nu måste jag till skolan och det på momangen!


ännu en sen vardag !

Nu borde jag egenligen ligga och sova och jag borde ha öppnat boken för länge sen! Men det blir aldrig som man tänkt sig och ännu en vardag slutade såhär sent ;) katastrof om man tänker efter. Provet är på den underbara tiden 8.15, helvete!

Nu ska jag lägga mig och läsa och imorgon blir det plugg heeeela dagen, för det har jag bestämt mig för.. (se hur länge jag kan hålla det :P haha..)

Längtar till Oslo, I really do!!

stress...

Jag hade nog hellre stannat kvar i Varberg igår faktiskt.. Innan jag åkte grillade vi och myste i trädgården. Nu är man tillbaka i Ljungby och det är bara massa stress, konstant! Hade en skön stund med Rebecca och Josefin igår kväll iaf.

Imorgon har jag prov, och gissa vem som inte ens öppnat böckerna? pust..

Idag har jag bara legat i soffan och fixat mina naglar, kan inte röra mig pga min fucking träningsvärk!

bäst att läsa lite nu..



resultat

Fick nyss reda på min tid som var 2h & 23 min! :)

bilder från gårdagen






hahaha, laddad och en aning nervös..


Jag var happy happy, Pia var nog inte lika happy..






mer bilder finns på Janinas kamerna, men hittar inte sladden..

träningsvärk!

Vilken hemsk natt det har varit.. Har inte kunnat sova någonting för att jag har sån fucking jävla träningsvärk! (ursäkta mitt språk). Men har vaknat var tionde minut minst.. När jag skulle kliva upp i sängen ur morse kändes det som att jag kommit i en 99 årings kropp, haha. Det tog mig tio minuter att komma ur sängen och pappa fick hjälpa mig att ta mig till köksbordet :P Funderar på att ta ett bad och mjuka upp musklerna lite.. Känns inte alls roligt att man ska åka buss och tåg idag!! Sen dessutom gå från stationen och hem med min tunga väska..

Jag trodde jag visst var träningsvärk var, men detta slår allt i världen.

Nu ska jag bada..

adios amigos

bilder från gårdagen kommer senare,


unbelievable!!

Jag vet inte vart jag ska börja!

Har sprungit Göteborgs varvet idag på 21 km.

Jag sprang mer än 20 km utan att stanna!!!!!

Jag har verkligen underskattat mig själv, precis som de flesta andra också har gjort!

Det satt skyltar vid varje kilometer och vid 6 km skylten trodde jag att det var slutet för mig, men jag fortsatte och i samma veva kom jag in i andra andningen, kändes som att jag kunde springa föralltid :P
När jag hade sprungit 19,8 km började jag gå och vid 20 km skylten började jag springa igen till ungefär 20,1, hade så sjukt ont i rygg och ben och trodde aldrig att jag skulle klara mig in i mål fast det var så liten bit kvar! Men jag tänkte att "jag ska jävlar klara detta". Så vid ungefär 20,6 började jag springa med alla krafter jag hade kvar ända in i mål och kände mig så sjukt stolt över mig själv! Jag är verkligen det, sjukt stolt över att jag klararade det och framför allt att jag sprang nästan hela vägen hela vägen utan att stanna! Stannade inte ens för att dricka!

Efter att ha fått medalj, en kexchoklad och en banan mötte jag upp min familj som stod och väntade med en ros och dricka :)

Pia som var min "motståndare" fast hon sprang en klass över mig, hade brytit efter endast 3 km pga skada.

Jag längtar till tiderna och korten kommer från målgången! Tror jag fick en tid på 2 h & 20 minuter ungefär!

Nu har jag tagit mig ett långt bubbelbad och tror jag vet precis hur det är att blir gammal, jag känner vartenda muskel i kroppen och kan knappt röra mig :P Ser inte fram emot morgondagen och dagen efter det när det brukar vara som värst..
Men det är sånt som hör till och jag är stolt löpare!

På köpet idag fick jag även en härlig solbränna : )

jiiiiihaaaaa!!

nightynight

haha har verkligen laddat upp på fel sätt idag, godis, kebabtallik, en öl!
haha !!

Har även tagit ett lååångt bad i jacuzzin, så nu känner jag mig fräsch och redo att ta mig an morgondagen.

Nu ska jag lägga mig och fasen va skönt det ska bli.

home sweet home


Både buss och tåg resan gick väldigt snabbt idag, skönt! Åkte med far min till farfar, slapp gå ;)

Så galet skönt och vara hemma och slippa tänka på någonting, maten står på bordet, pappa kör vart man vill, pengar rullar in, sängen bäddas osv.. I ♥ my home!

Nu sitter jag jämte mig söta lillebror och vi väntar på att pappa ska komma med kebabtallrikar! (ibland får man unna sig!)
Nu ska vi kolla på talang 2009 och kramas. Sen kommer Pia och Janina hem också.





 


hem!

Min buss går om mindre än en timme så nu sitter jag och stress äter ett knäckebröd!
Har varit hos min älskade morbror och mina kusiner och hämtat lite saker. Känns alltid lika tungt att gå där i från, för man vet aldrig om det är sista gången man ser honom..

Är mer taggad än någonsin nu inför Göteborgs varvet imorgon! Har fått så mycket pepp nu och det ska bli en grym utmaning och ett minne för livet. Jag ska ta mig runt och inte nog med det, jag ska få en bätte tid än min motståndare ;)

Väl kommen till Varberg ska jag gå upp till min kära farfar som jag inte träffat på låååång tid!

Nu måste jag packa, ta ut pengar och hinna köpa frukt jag kan ha med mig på buss & tåg.

Jag hatar stress för övrigt..



mätt & nöjd

hemkommen och är helt proppmätt efter tre pannkakor med glass och sylt på! But damn it was good ;)

Jag försöker nu sitta och intala mig själv att jag inte kommer försova mig imorgon, ju mer jag intalar mig det ju mer kanske jag tror på det också, och slutligen kanske jag börjar komma upp på morgonen :P

På lördag blir det förmodligen fest i Göteborg, det ser jag fram emot!
Skönt och inte festa i Ljungby för en gång skull och träffa nytt folk.
Därför det ska bli så skönt att flytta till Oslo där man slipper småstadssyndromen: alla känner alla (eller vet iaf vilka alla är), skit snack, rykten osv osv..

nej om jag ska komma upp imorgon måste jag lägga mig nu, först en snabb dusch!

I say goodnight.

torsdag

sliten efter en lång dag..
så nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i soffan!

Ikväll ska jag iväg, för jag har nämligen blivit bortbjuden på pannkakor ;) mumma!

Imorgon bär det av till Varberg och på lördag Göteborg, super kul ska det bli!

nu, ciao!

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost, lite sent kanske?
Nej faktiskt inte, för egentligen har jag sovmorgon till 9:35, men jag var uppe vid 7.15 och tänkte begé mig till skolan så fort jag druckit upp kaffet, för att sy! Blev färdig med min utspringskorsett igår och har äntligen börjat på Emmy's balklänning.

Fick så otroligt dåliga nyheter igår, först ville jag inte tro att det var sant..
Min modell Joel kan inte gå modell längre för att vi flyttade datumet på modevisningen!! Jävla åttor.
Självklart är detta inte hans fel, men det måste lösas så snart som möjligt, och på något vis!

Nu ska jag borsta tänderna, packa min väska och gå till skolan.

( är fortfarande chockad över att jag orkade ta mig upp klockan sju när jag inte ens behövde )

:)

smärta!!

Jag har så sjukligt ont i min mage, kan knappt sitta upp!
Pricken över i:et är att jag har tvättid nu och måste springa upp och ner till källaren..

Jag har en död humla liggandes på mitt vardagsrums golv och jag vågar inte röra den. Får bli dammsugarn :P

Sen om min kära vän Maryanne hade kunnat vara lite mer diskret vid vissa tillfällen så hade jag blivit tacksam ;)

tvättstugan - sängen..



It's to late!

Jag kan nog vara den tröttaste människan på denna planet! Hur lyckas man försova sig i princip varje dag under en två veckors period? :P Jag måste skärpa mig! Jag är inte en sån som kommer försent, jag är alltid tidig annars. Passa tider har alltid varit min grej, men nu är jag ganska besviken på mig själv faktiskt. Måste komma i säng tidigare på kvällarna, åtta timmars sömn för min del annars är jag körd.

Det är omöjligt att  försöka sova när man kommer hem efter skolan, hur trött man än är. Man får bara ångest över allt som man måste hinna färdigt med och hur få dagar det är kvar i skolan.

Pratade med Jenny igår med, båda ser verkligen fram emot flytten. Vi kommer ha super kul ihop syster och jag.

Nej nu måste jag skynda på och dricka upp mitt kaffe.



xoxo

Det var lika trevligt denna gången ;)

nu ska jag sova och drömma mig bort från Ljungby.

sleep tight!



BEYONCÈ 11/5-09

Gårdagen var helt otrolig!
På vägen upp var vi något förväntansfulla. Vi stannade till hemma hos mig i Varberg en snabbis för toalettbesök och på fylling av vattenflaskor. Lovade även min lillasyster att ta med hennes kamera. När vi kom stod både lillebror och lillasyster ute och väntade och slängde sig om min hals när jag klev ur bilen, längtar verkligen hem igen!

iaf..

Det går inte beskriva med ord hur mäktigt det var i Scandinavium, vilken upplevelse! Innan Beyoncé uppträdde var det två DJs som spelade (kommer inte ihåg vad de hette tyvärr), men vilket jävla tryck det var i Scandinavium! Alla läktare var verkligen fullsatta. Beyoncé skulle börja vid 19.30 men blev fördröjt till 21.30. Hann och filma en hel del, men missade de sista låtarna pga av att batterierna i båda min och Rebeccas mobiler  tog slut och även så Janinas kamera, så de bästa bilderna kommer till helgen. Beyoncés band var på plats och det var ingen playback alls. Hennes bakgrundsdansare, killar som tjejer var helt övergrymma och sjukligt snygga!  En av de manliga dansarna hoppade rätt ner i publiken, helt crazy. Det var sån grym show och Beyoncé svingades i luften (gick i luften) och landade på en plattform som fanns mitt i Scandinavium. Där hon torkade av svetten på en handduk och kastade den ut till publiken, satt på knä och svingade med håret på publiken och shakade sin otroligt heta kropp, fuck size 0 säger jag bara!!! Vilken kvinna.. Sista låten hon sjöng var "halo" och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, hela Scandinavium stod upp och sjöng med! Vet inte hur jag ska förklara allt som sagt, men jag har ingenting att klaga på! Vi hade även de bästa sittplatserna och såg henne hur väl som helst. Ska se henne igen, det ska jag utan tvekan. Hon är mycket bättre live än inspelad, och hon är tusen gånger snyggare i verkligheten än på bild.

Det slutade vid 23 och tillbaka till bilen sa jag och Rebecca inte ett ljud till varandra. När vi tillslut satte oss i bilen hade vi nog smält det mesta och kunde få fram ljud igen :P haha. Vägen till Ljunbgy var lång och vi var inte hemma försen halv två tiden.. Sov inte många timmar inatt pga skola.

Några bilder har jag, men mer kommer senare i veckan :)















Scandinavium började fyllas



Beyoncé ute till vänster















today is the D day!

Jippieee!

snart dra jag och min kära vän Rebecca till Göteborg!!

Nu har jag inte tid för det här.

hej

söndag

Hade jätte roligt igår! Något som var mindre roligt var att kvällen slutade för tidigt mot min vilja.. ;P
Är det fest så är det!

Har varit och fikat i hembygdsparken med tjejerna idag, kanonkul!

Är helt slut och har världens huvudvärk.. Så nu blir det läggdags för imorgon är det skola och sen bär det av med Rebecca till Göteborg och Beyoncé! :) Tiden har gått så sjukt fort.

godnatt

----

Jag har mycket att skriva om gårdagen, men för arg för att göra det..

nu ska jag träna och försöka lugna ner mig några hekto.

helvetes jävla fan.

party weekend :)

Igår var det fest, idag är det fest!

Igår var vi hos Robert sen drog vi ner till Harrys. Haha, tror ni inte att jag träffar Mc D killen där? Han gav mig en blomma, det var ju sött. Bilder från gårdagen och ikväll kommer imorgon.. Jag och min kära vän Elin som är hemma på besök blev sugna på att åka en karusell, så det gjorde vi! Haha, sen begav vi oss tillbaka till Harrys och vårt sällskap. Mycket trevlig kväll/natt/morgon måste jag säga ;) Emelie är hemma också, sjukt roligt!

Fredag

Äntligen hemma efter en lång dag.. Var i skolan till 16:00,  varit på MB fashion outlet med Rebecca och Niclas. Hittade abslout ingenting, ganska besviken faktiskt! Men men, blev avsläppt på stan och köpte ett par jeans iaf.

Vet inte om jag är så speciellt sugen på att gå ut ikväll, kommer ju bli endel imorgon på 20års festen ;) ska bli kanon kul.
Måste träffa Elin och Emelie idag! Long time, no see. Vi får se vad som händer..

Nu hinner jag inte med detta, har saker att fixa!

Mc D.

Haha, var med tjejerna på Mc D nyss. Vet inte hur jag ska kunna sammanfatta allt det roliga. Lååång historia. Men kan iaf säga att en jätte charmig, söt kille i 25 års åldern som jobbade där och var nyinflyttad tog mitt nummer :P haha.. Kan inte sluta skratta när jag tänker på det alltså.. Kanske är Mc D det nya kärleksplacet, men nej det hoppas jag inte det är!

Annars har det varit en stressande dag. Kom till skolan 10:40, hann att sjunga en liten stund på musik lektionen iaf. Sen var det Studentsång! Man blir bara mer och mer lycklig när man sjunger den!

Började sy en korsett till mig utsprings outfit också :)

Nu ska jag sy på min balklänning och fortsätta skratta.. :P haha..


rubrik

Blev alldeles för lång sovmorgon idag, vaknade tack vare Rebecca som ringde klockan kvart i tio! Nu måste jag kila, för vid 11:00 är det övning av studentsången, och det vill jag absolut inte missa!

kortfattat

Maja kom och hälsade på mig en stund idag. Efter det försvann jag iväg en runda, det var trevligt ;) Men nu är jag hemma igen och klockan är mycket, men vad spelar det för roll när man har sovmorgon imorgon! :)


rain

Sovmorgon idag till elva, hade faktiskt tänkt att gå upp vid åtta och vara i skolan runt nio för att sy!  Men trött som man är så sabbade jag det ;) Får bli övertid idag igen!

Det regnar ute.. Blir man glad? Svar: nej. Den enda jag skulle kunna tänka mig bli glad över det är Susan, för hennes blommar vattnas! haha

Jag satt och höll på i huuur många timmar som helst med att försöka komma på ett mönster till diamanterna igår.. Det tog 1,5 timme typ att få fast 9 st av de stora och lättste. Kul? Ja faktiskt :D 

Blev ingen löpning med Mr. X, men när jag frisknat till så ;)

Maja kom och hälsade på också! Vi satt och snorade tillsammans ;) haha..
Jag vill bli frisk så jag kan träna!!!!!

Nu måste jag börja göra mig iordning så att jag kommer iväg!


pain in the ass!

Det är precis vad denna skoldagen har varit, iaf stor del av den. Inget gick som jag ville idag med klänningen jag tänkt ha i helgen, massa stim (ganska vanligt i vår klass iofs), övertidsjobb idag igen för att få färdigt livet på balklänningen så att jag äntligen kan börja sätta dit alla diamater, näsan rinner, huvudet brinner, magen värker.. Haha ibland får man klaga!

Tiden går för fort.. stoppa den?

Kommer verkligen sakna våran klass efter studenten..

Imorgon är det prov igen, fixar jag det har jag en kurs mindre att tänka på! Gött.


en början på min balklänning som kommer bli liknande..


denna!


Får se hur resultatet blir, än är den inte färdig på långa vägar!


sängen är så skön..

Nu sitter man och stress äter sin frukost igen.. Råkade visst snooza till 07:20, dumt av mig! Trots att jag inte somnade försen runt halv ett inatt, vaknade med världens nästeppa och huvudvärk ser jag fram emot denna dagen. Jag ska sy färdigt en av mina klänningar, sy tillräckligt långt på min balklänning så att jag  kan sätta dit alla pärlor och diamanter sen och förhoppningsvis hinna göra mönstret till Emmy's balklänning!

Nu ska jag äta upp min banan och packa min väska, för jag har bråttom!


summer of 2009

Jag sitter och grämer mig galet mycket över att jag inte kan träna idag! skit också..

Sitter även och tänker på allt jag längtar till:


♥ Beyoncé
♥ Göteborg
♥ Modevisningen
♥ Skattjakten
♥ Riverrace
 ♥ Mexican night
♥ Hawaii
 ♥ Studenten
♥ Balen
♥ Oslo
♥ Jenny
 ♥ Australien med tjejerna
♥ Pengar
♥ Helgen
♥ Körkort 
 
med mera!




sliten, jo tack!

Jag börjar fundera på hur lågt mitt immunförsvar är egentligen, nu är jag sjuk igen!! Gick ändå till skolan och jobbade till och med på övertid. Hann med hur mycket som helst och en av mina klänningar är snart färdig. Skönt..

Vi har verkligen världens sjukaste och härligaste klass! Idag startade Rebecca ett salt krig på grund av att Maryanne råkade spilla lite salt på Rebeccas mobil. Det slutade med att Mary hade salt över hela brösten, Rebecca hade salt i hela håret och Maja fick för sig att kasta vatten på Rebecca! haha.. Jag blev även lurad idag (jag är expert på att gå på så dumma saker) haha.

Nu ska jag lägga mig i soffan och sova.. Banne mig om jag är sjuk i helgen! 20 års festen, ska bli rolig.


it was great!

Går dagen var helt perfekt! Jag, Rebecca och Josefin åkte ut till Kärringe, paddlade kanot ut till en ö, såg en utter, ankungar, får, getter och baggar på vår färd. Solade, fiskade. Paddlade tillbaka grillade, drack öl, åkte in till stan och handlade gotte. Upp till Niclas, kollade Robinson, åt "kladdkaka a'la Rebecca", badade bubbelbad och hade spa, kollade på Dreamgirls och sen var det hemfärd. Heeeelt underbart!

Vi hade våra stunder i kanoten när Josefin fiskade, Jag paddlade och Rebecca sjöng massa ramsor, haha!
Josefin tog sitt första dopp (!!), vattnet var inte det varmaste. Jag har grym träningsvärk idag, ganska skönt faktiskt.

Nu sitter jag och äter en välförtjänt frukost efter två timmars powerwalk.. pust!










på ön





massa får :)



Vi stekte en heel del, Josefin behövde värma sig efter sitt dopp!



 

Josefins faster Mona fick en mega lax i laxdammen under grillningen!



Kladdkaka a'la Rebecca



Denna bilden får avsluta en härlig dag!

Nu ska jag duscha, lägga mig i soffan, måla naglarna och bara ta det lugnt..


oh happy day!

Igår blev det lite alkohol, men det hindrade inte mig från att träna nu på morgonen! Nu sitter jag och äter frukost och ska snart ut till Kärringe med tjejerna. Där blir det sola, åka ut med båt, fiska och grilla! En perfekt dag med andra ord.


torsdags mys i "riverrace parken"


fredags mys på Josefins balkong, sen bar det av till harrys.

RSS 2.0