Quickie

Fyra dagar har passerat i Ljungby, fyra otroligt roliga dagar! Kommer fortsätta vara dålig update denna veckan skulle jag tro men kommer skriva en rad eller två när tiden finns.

Nu har precis Linus och Fanny lämnat björkstigen och jag har så ont i magen av muffins-krängande och skratt så nu ska jag nog inta sängen! Imorgon är det fredag, vilket innebär att det snart är lördag, som i sin tur innebär en runda på systemet!


allting börjar om

Laddar upp inför jobbet imorgon, hoppas med hela mitt hjärta att det kommer vara någorlunda lungt. Mycket som ska fixas på kvällen innan jag åker till L! G'night

tidsfördriv

Nu tar jag med mig denna grabben på tåget till Göteborg! Time for work.

växlande molnighet

God kväll! Just nu kliar det som bara den i mina fingrar. Tack och lov att jag ska jobba imorgon så jag får sminka massor! På tal om jobb så fick jag ett erbjudande att göra en fotografering på lördag ice queen/beaty, dock var detta ett TFP jobb så var tvungen att tacka nej då jag hellre jobbar på studion och tjänar pengar på det. Hade jag vart ledig hade jag självklart ställt upp =) Nu kallar sängen och ett avsnitt av GG. Träning står på schemat innan jobbet!

Känner att mina inlägg inte är speciellt intressanta för tillfället. Har noll inspiration! Det är visserligen en blogg om mig, men vad vill ni veta?


no more virgin

Många som är nyfikna på tatueringen som tog min oskuld! En oldschool ros fick förevigas på mitt skin.  Tack Pia =) Väldigt impulsivt men jag är supernöjd! Gjorde riktigt ont på vissa ställen med tanke på den tunna huden, men jag skötte mig exemplariskt (utom när vissa svordomar råkade hoppa ur min mun haha). Nu har jag en dejt med löpbandet, hej!


thumbs up!

God förmiddag! Sagt och gjort igår, gick och lade mig efter mitt inlägg. MEN jag somnade inte innan 02:00! Vred och vände på mig i timmar men kom aldrig riktigt till ro. Vaknar på morgonen av en "mardröm" (som jag väljer att kalla det), blir direkt kopplad till drömmen när jag entrar facebook och när jag går ut i köket går en låt på radion som även den påminner mig om drömmen. Oddsen? Detta är vartfall inget som ska få plåga mig denna vita onsdag! Blev lyckligt överraskad när jag insåg att jag noll koll på dagarna, var bombsäker på att jag skulle jobba imorgon men icke. Nu ska snart löpbandet bestigas och därför kör vi tummarna upp på denna dagen!

long time, different appearance

 

 


Idag har jag spenderat x-antal timmar på att rensa min dator från massa skit! Galet roligt att titta på massa gamla bilder och se hur man förändras. Känner ni igen mig på bilden ovan? En blond jag i en blommig klänning! Sommarn 2008 togs bilden. Haha!

Har seriösa funderingar om man skulle ta och sova. Dagens dubbla träningspass har gjort mig alldeles lam i kroppen. Sweet! Men först ska jag ge lite uppmärksamhet till våran 3-benta katt Elvis Presley som ligger här och gnider sig mot mig, gulle!

good day


Hör och häpna mina vänner! Jag - nattugglan och middagssovaren gick upp vid 07.30 idag! Imponerade? Inte nog med det så tog jag på mig mina fantastiska nike dojjor och fick ut och gick 9km, rena självmordet egentligen när man tänker efter. Vägar med blank-is, snö upp till knäna och sjöar i skorna, men jag kom hem välskinnad utan en skråma på kroppen eller benbrott, likaså för Pia! Nu har en hemma gjord frukt-smoothie landat i magen och snart är jag redo att beträda löpbandet (när skorna torkat till aningens). Igår kändes det som att jag kunde springa föralltid, hoppas den känslan sitter i idag också!

new love

En sak som bör nämnas är att när min familj är rastlös brukar vi oftast ta oss en shopping tur. Idag hade jag äran att åka själv med pappa och pia till kungsmässan! Vilket resulterade i blandannat en college jacka och ett par nike pegasus skor och en nike+ipod sensor så jag kan synka min träning till min iphone eller ipod,  nu kan jag inte vara annat än motiverad till ökad träning =) Fick springa på ett löpband mitt i butiken (!!) så han kunde se vilka skor som passade mina steg bäst, lyckligtvis var mina löparsteg skol-expempel haha, I've got skills after all! Blir inget jobb för mig imorgon heller (skratta eller gråta?), så hela dagen kommer spenderas med mina nya löparskor och löpbandet. Love it!

 

 



gryningspyromanen

Idag kliade det i mina fingrar igen och jag var bara tvungen att få använda mina penslar! Tur att Janina tycker det är lika kul som jag haha. Har avverkat x-antal avsnitt av Gossip Girl idag och tränat, har jag nämnt hur skönt det är att göra ingenting ibland? Blev ofrivilligt ledig imorgon, både skönt och oskönt. Money, money, money!

Nej nog för idag, nu ska jag sova!

taco-mys hann jag med idag också, gott så!


min torsdag

Go'kväll! Idag har jag slagit ihjäl några timmar med träning och lite smink på sis. Hon är min sminkdocka anytime! GLEE har givetvis gått på dvd:n hela dagen också (då The OC boxarna tog slut..). Så grymt skönt att vara hemma och göra vad man vill och det man känner för. Något annat som är härligt är att jag och mina småsyskon har och kommer fortsätta ha FF i natt! Uppför dom sig har jag lovat dom tacos imorgon haha.

Då får vi se vad morgondagen har att erbjuda. Nu ska jag och sis kolla på 3 säsonger av Gossip Girl (eller tills vi somnar iaf). Puss!

you lost me


Dags att damma av bloggen.. igen! Imponerad över att så många fortfarande hänger kvar haha. Nu är jag ledig och hemma i Varberg till lördag, riktigt gött. Träna och göra ingenting står som prio 1 (okej, att göra ingenting kommer inte fungera för jag är världens mest rastlösa person och måste hela tiden göra något). I tisdags var jag på IKEA och igår G-kås. Idag har jag tränat i väntan på att vi skulle dra och käka ute eftersom det var 18 år sen Pappa och Pia träffades för första gången - det kallar jag kärlek! Orkar inte sammanfatta allt som hänt de veckor jag inte varit närvarande på bloggen, men jag hade riktigt roliga dagar i L-town måste jag säga! Juldagen, annandagen och nyår var grymt! Jag lyckas alltid komma på ett sätt eller två (eller tre..) att överleva ;) Åker ner igen tidigast den 17e - om inget roligt händer och jag är ledig. Men då är jag vartfall ledig i en vecka.


Förstår inte varför klockan springer iväg när man väl lägger sig i sängen med datorn. Jag som var så stolt att jag, för en gång skull, gick och la mig tidigast i familjen! Nu ska jag sova, sleep tight mina trogna!

RSS 2.0