hey there ego!


Okej.. varför sitter jag här egentligen? Borde plugga! Har slutprov i teori imorgon och alla arbeten ska vara inlämnade. Motivationen kommer men stannar bara i ca 30 sek! Är inte alls orolig för teorin, men alla dessa jäkla arbeten! Kräks. Saken är den att jag har 6 månader på mig efter avslutad kurs att lämna in mina arbeten, men det är ju inget som lockar heller. När skolan är slut vill man ju att den ska vara slut, dessutom får jag inget betyg innan allt är inlämnat. Jaja, natten är ung. Dock är kaffet slut och orka släpa sig till 7eleven..

När jag vaknade i morse var jag så glad (och det är jag fortfarande visserligen) men jag har verkligen haft ett leende på läpparna hela dagen och denna veckan kommer bli underbar, har massa roligt inplanerat =) kanske var det gårdagens besök som piggade upp? haha skämt och sidor.

Min frukost bestod av tre koppar kaffe idag vilket PT-Patrik inte gillade. Så han kom till mitt jobb och lämnade massa kul saker och en protein bar haha! Så omtänksamt! Eftersom mitt samvete är så dåligt när det kommer till att folk gör saker för mig måste jag gengälda på något sätt, så håll i hatten nu.. jag GICK hem från jobbet i snötäckta trottoarer istället för att ta spårvagnen och jag tog TRAPPORNA istället för hissen (bor på 7e våningen)! Ganska nöjd faktiskt. Ska jag ta andra steget imorgon och gå till skolan? Nä.

Det är så mysigt i Göteborg nu med massvis av snö och fina jul-belysningar!  ♥

efterlängtade datum i december:

8:e
9:e
10:e
11:e
12:e
15:e
18:e (!!)
20:e
24:e
25:e
30:e

Tillkommer säkert ett och annat ;)

Nähä om man skulle ta tag i plugget..? WÄ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0