man eller mus?

1: Droppa dialekten killen! Du har flyttat från stan och återvänder några månader senare med en dialekt som är helt förändrad, dessutom olik den dialekt du försöker prata. Imponerar du på någon? Skulle inte tro det.

2: Ska du hämta upp en tjej du ska träffa så se till att du kan köra bil. Hur framstår din manlighet när det är hackigt, slarvigt och du sitter med näsan tryckt mot framrutan? Inte så sexigt enligt mig.

3: Du skryter om hur dyra dina kläder är, vad försöker du bevisa? Att du lagt hela din månadslön på den där tröjan och insåg sen att du inte kan betala hyran? Ska du köpa dyra kläder se till att dom är snygga också!

4: Är det någonting som är fruktansvärt ocharmigt så är det dålig hygien. Långa naglar (speciellt tånaglar) kan vara det vidrigaste någonsin på en kille! Så ska du fixa brudar på beachen i sommar? Se till att du tagit ditt förnuft till fånga och använder nagelsaxen du fick i julklapp.

5: Visst kan det vara intressant när någon spelar svårfångad, men du behöver inte ta det till den nivån där man istället börjar irritera sig på det. Jag vet att du inte bor i sahara öknen där teckningen är usel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0